2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ne bilim ben kilo alamasam oda buyumicek gibi geliyo yani duzenli besleniyrum aslinda meyve sut yumurta falan aburcubur ve hamurla aram yok tatliylada ama eskiden beri yoktu bilmiyrum ki millette hic belli olmuyo diyonce sinirim bozuldu

Kilo alamadığına insan üzülür mü:) bebek iyiyse napıcan kiloyu :)
Ole deme yaa hafta sonu psikolojimi bozdular yok benim gobegim senden fazla yok demekki ic karnin genis yok bebek kucuk dogarmi guldum gectim ama kizdimmm:))) bu arada tesekkurler

Ya ne bilim ben kilo alamasam oda buyumicek gibi geliyo yani duzenli besleniyrum aslinda meyve sut yumurta falan aburcubur ve hamurla aram yok tatliylada ama eskiden beri yoktu bilmiyrum ki millette hic belli olmuyo diyonce sinirim bozuldu
Son doktor kontrolümde benım de senın gibi kaygılarım vardı doktor gelişimi gayet iyi boyu kilosu gayet iyi boyu uzun bile çıktı :)doktor bana bu şekilde açıklama yapınca rahatladım doktor her gittiğimde kilo ve tansiyon takibi yapıyor zaten.ben de 20. Haftama girdim karnım yeni yeni belli oluyor bunları sorun etme hersey yolunda şanslıyız bile bence ama şimdilik belki birden alırız belli mi olur :)

Kilo alamadığına insan üzülür mü:) bebek iyiyse napıcan kiloyu :)
Ole deme yaa
dimi daha yarisi duruyoo:))) sağol canım ya hayırlıso kilo az yada çok yetwrki bebişler sağlıklı olsun gerisi teferruattır hayırlısıyla alsaydık bıdıkları kucağımıza be güZel olur dimii

Sen kendi kilona değil bebişin kilosunu düşün :) aynen önemli olan onların sağlıklı olması.hem de cok güzel olur

Ayy s vindim valla forumdada millet hep fazla kilodan bahsefiyo dedim bi ben mi almadim bebek kucuk dogmaz dimi
doğmaz merak etme. kardeşim öyle az yer ki, onun yediğiyle 3 yaşındaki çocuk doymaz, gebelikte 7-8 kg alır, bebekleri hep 3-3,5 arası doğdu.
ben ise gebelik haricinde hızlı kilo alırım, gebelikte ne yersem yiyim 7-8 kg zor alırım ama benim bebekler de 3 kg doğdu :)

Korkuyorum valla

Canm hicc korkma bence.. Dr un zaten takip ediyordur ama baya zayifmissin o yuzden aldin muhtemelen dert etme kendine benm tanidigim zayif hamile kalip 20 27 kilo alanlar var hepsi de saglikla tamamladi... Tabi ki sal gitsn demiyorm ama zaten cok kilolu olmadigin icn hala sorun olmaz sadece sagligini takip et yeter

Ole deme yaa hafta sonu psikolojimi bozdular yok benim gobegim senden fazla yok demekki ic karnin genis yok bebek kucuk dogarmi guldum gectim ama kizdimmm:))) bu arada tesekkurler

Amaan sende takacak şey bulamamişsin. Bende birazcık bol giyiyorum şimdi hiç belli olmuyor . Gayette memnunum ilk hamileliğimde hele 7. Ay olmustu hala belli değildi. Her hamilenin göbeği firlayacak diye bir şart yok ki takma kafanaa sen iyi misin bebiş iyi mi bide gezip her istediğini yapiyormusun tamamdır keyfini çıkar naz yap bak 2.de o şansın hiç olmayacak

Sıskalıktan ölüyordum ben. iştahsızlık diz boyuydu 46 kiloydum 48 de takılı kalmıştım zorlaya zorrlaya 52 olmuştum zaten.liseden beri ilk kez yanaklarım doldu:)sağol canım mesajın moral oldu

Sıskalıktan ölüyordum ben. iştahsızlık diz boyuydu 46 kiloydum 48 de takılı kalmıştım zorlaya zorrlaya 52 olmuştum zaten.liseden beri ilk kez yanaklarım doldu:)sağol canım mesajın moral oldu

Anladm canm.. Iste ne guzel istedigin kiloyu da alms oldn bu donemde cidden doganin dengesi demekki.. Rica ederm canm ne demek.. Valla benm en zayif halim 60 onda bile siska geliyodm kendime dusun

bende senin gibi düşünüp kesmiştim demir ilacımı, sonra yine sınırda çıktı kan değeri, ihmal etme derim

bizde siparişini verdik odamızın, 1 ay sonra gelecek inşallah.. ikea dan alır geçerim diye düşünüyodum, bunu görünce dayanamadım

okumuştum bu haberi, inşallah en kısa zamanda yine değişir, babasından uzun süreler ayrı kalmak zorunda olan biri olarak söyleyebilirimki sayılı zaman çabuk geçiyor, üzülme sakın..

bir sonraki mesajında iyi bir anne değilim diye birşey yazmışsın sakın böyle bir düşünceye girme, %100 iyi anne diye brişey yoktur unutma sakın sende bir insansın, senin annen mükemmel olmadığı gibi sende mükemmel olmayacaksın bu bir.. ikincisi sigara meselesine gelince bir arkadaşımda senin gibi ayda 1 içerdi, kendine bir gün belirlemişti, atıyorum her ayın 15 inde 1 sigarası vardı, keyifle içerdi onu.. sende böyle yapabilirsin vicdan azabındansa, "iyi bir anne" olarak 29 gün sabırla beklediğin için o gün kendini ödüllendirmiş olursun
(bu düşüncenin ters geleceği arkadaşlar olabilir, ancak bir psikiyatrist olarak biraz farklı düşünmek benim işim )

Eklentiler

• IMG_4013.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4014.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 94
Cnm ben varim gerci ben kilolu hamile kalanlardanim hemde baya kilolu 83 le hamile kaldim sonra bi ara bisey yiyemedim tiksintiden 81 bucuga dustum simdi 84 olmusum cok almadim yani
Biz seninle baya benziyoruz zeynep-ahmet.ben de 80le hamile kaldim simdi 84 kg baya tombik bir hamileyim..

İnanır mısın akşamdan beri aklımda..bir canım çekiyor sorma gitsin! Evde olsa yakardım 1 dal o kadar! Sonrasında yukarıda yazdıkların olurdu onu da biliyorum. Benim Bi arkadaşım var düzenli içicidir..neden sigara içiyorsun?sağlığın için bırakmalısın, dediklerinde cevabı hep 'ben sigarayı değil sigara içmeyi seviyorum ve beni sevdiğim bir olaydan kimse vazgeçiremez,kimsenin Hakkı yok' derdi. Söylediklerinde çok haklı.
Kıssadan hisse: içmesen tabi iyi ama Canın çok çekiyorsa buna da yapacak bir şey yok! Sen sayısını zamanını bilirsin

Cok guzel canm gule gule kullansn fistiginn insallahh..... Nerden ne kadara aldiniz sormasi ayip

Biz seninle baya benziyoruz zeynep-ahmet.ben de 80le hamile kaldim simdi 84 kg baya tombik bir hamileyim..

Ben de sizdenimm... Su ara 82-83 falanim.. 76 ile kalmistm ben ama iyi aldm emann dogurunca hallederik kizlarr.. Ben ki bir zamanlarr 73 ten 60 a dusmus insanm.. Herkeste vardir boyle seruvenler inanirsak olurr

Eki Görüntüle 1809216
İyi geceler kızlar bende göbek bu durumda

Senin gobek de masallah sivrilmis baya canm, ne guzel

Ayy s vindim valla forumdada millet hep fazla kilodan bahsefiyo dedim bi ben mi almadim bebek kucuk dogmaz dimi
Cnm senin aldigin kiloyla bebeginki dogru orantili olacak diye bisey yok ki bazisi cocuk icin alir bazisi kendisi icin :) 13 14 kg alip 4 kiloya yakin bebek doğuran da biliyorum 25 den fazla kilo alip 3kilo bile doguramayan da zaten doktor gelisim geriligi olsa soylerdi sana rahat ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…