2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İki gün önce bebeğimi hiç hissetmediğim için doktorumu aradım, panik yapmalımıyım diye. Bu haftalarda hergün hissetmenizi beklemiyoruz dedi, asıl 27-28 haftadan sonra hergün hissetmen gerekiyor dedi. Ama yine de hastaneye çağırıp kalp atışlarına baktı. Gece gece hastaneye gittik çok şükür bi sıkıntı yoktu. Gayet uyuodu bizim kız

19 haftadayim ben daha birşey hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Beeeenn !! Gerci birkac gundur icimde kipirtilar var ama boyle hafif hafif pit pit gibi bisiler gunde 1 kez filan. Bagirsakmi cocukmu ayirt edemiyorum iste. 19+2yim bende

Arkadaslar aranizda sigara kullanan var mi ? Ben kullaniyordum cocuk olunca esimde bende biraktik ama arada bir canim cekiyor esiminde cekiyor yani biri yanimizda ictimi bizde iciyoruz. Tek tukte olsa pismanlik yasiyorum ama nefis ustun geliyor bana biraz

Bende hissedemiyorum arada bagirsaklarimdan geliyormus gibi geliyor o mu acaba diyorum ama net bisey yok ..
Kizlar birde vitamin hapi dokunan varmi bende sebze ve meyveye karsi isteksizlige neden oldu ki normalde cok duskunumdur ..karbonhidrat yemeye cok agirlk verdm oda hem midemi rahatsiz ediyor hemde hamur oldugundan vucutta halsizlik yapiyor boyle durumda olan varmi

Bende normalde ağzıma dahil sürmem ama bi canım çekiyo eşim içtiğinde anlatamam.

Hamilelikte sigaranın zararlarını burda uzun uzun anlatmaya gerek yok sanırım. karnımızdaki kendini asla savunamayacak olan bir bebeği bu tür zararlı alışkanlıklardan annesi de korumuyorsa kimse korumaz. Yazık günah...

Bilmedigim birsey degil bu bilincli oldugumdan biraktim ama sen sanirim hic agzina vurmamis bir insansin. Beni anlamani bekleyemem.

Sagolun arkadaslar rahatlattiniz beni bi gunu bi gununu tutmuyo bizim kizin da dun mesela cok durgundu bugun iyi masallah bu doktor niye beni boyle paniklettiriyo acaba benim kiz daha anca 500 gr yaklasmistir birak 600 u bende 28. Haftadan sonra hareket takibi olur diye biliorum ama aklima takildi doktor oyle deyince

Bilmedigim birsey degil bu bilincli oldugumdan biraktim ama sen sanirim hic agzina vurmamis bir insansin. Beni anlamani bekleyemem.
Tam tersi kullanıpta bir anlam verememiş annesi babası ciddi tiryaki olan birisiyim. Ben bebeğimizi korumalıyız. Onlar buna muhtaç diyorum. Bir sigara için değmez o yavrunun sağlığını tehlikeye atmaya diyorum. Falanca içmiş bişey olmamış. Bende içiyorum dese birisi ne farkeder

İçme ya ben valla hamile değilken bile yanımda biri içinde rahatsız oluyordum şimdi daha çok. O sadece bir kaç ay daha seninle bir kaç ay daha tut kendini. Küçücük bir çocuğun sigara içtiğini görsen ne hissedersin sen içince o da içiyor. İlerde çocuğun sigara içsin ister misin? Hiç içmediğim için seni anlayamam, bana üstüne para verseler hamile olmasam bile sigara içmeyeceğim için hiç anlamıyorum :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…