- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Ağzını bişeylerle oyalayıp idare ediceksin artık napalım:) Sıkma canını geçicek bugünler çok canın çekerse evet bebeğe zarar biliyoruz ama herkesin nefsinin kırıldığı bi nokta var bi iki fırt Çek at be Gül'ümHic icmemissin madem hic agzina surme iyi birsey olsa herkes yapar birak can bu herseyi cekiyor nede olsa ben bin pisman oluyorum basladigim gune resmen lanet okuyorum. hamileyken toprak kum yiyen bile varmis :)
Arkadaslar toplu yanit vermek istedim. Simdi ben gunde 10-15 tane icipte birakamayan biri degilim. Biraktim ben zaten sigarayi. Ha tiksindim mi derseniz hayir tiksinmedim. Bu yuzden de cok kilo aldim 7-8 kilo aldim hamilelikte. Yanliz benim sizle dertlesmek istedigim konu zararlari degil. Ben zaten cocuguma iyi bir anne olamadigimi biliyorum. Kucuk bir cocugu gorsem sigara icerken neler hissetcegimi sizler bilemessiniz icmeyen birinden daha cok kotu olurum. Ben hamile oldugumdan beri bir elin parmagini gecmemistir ictigim sigara. Sadece sordugum benim gibi gordukce nefsine hakim olamayan varmiydi ? Siz beni direk yargilamaya aliyorsunuz, once anlayin lutfen. İcmeyen arkadaslarim daha ilimli yaklasmislar cok tesekkur ederim. Ama icenler bu hissi bile bile nasil acimasizca yargiliyosunuz onu cozemedim. Dedigim gibi ben cocuguma verdigim zarari biliyorum her defasinda pismanlik duyuyorum birdaha yapmayacagim diyorum zaten bunun sozunu kendime veriyorum ama nefsimin arkasinada siginiyorum yalan yok. Yanlisimi bildigim icin sizle dertlesmek istedim akil almak istedim benim gibi olanlardan, beni elestirin diye soylemedim. Dertlesmekle elestirmek cok farkli. Tekrar icmeyen arkadaslara yorumlarindan dolayi cok tesekkur ediyorum benimle empati kurup duzgun bicimde akil verdiginiz icin :)
Bende aynı durumdayım ilk 3 ay 3 kilo sonrası her ay için 1.5 kilo normalmiş o halde normal cnm kilo konusunda çok takıntılıydım ama düşündÜmde ben bu bebeği çok istedim o Yüzden hiç önemli değil veririm :)Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Aile hekimliği uzmanı. İstanbul ya da ege marmara bölgesinden iller neredeyse hiç açmıyor. Terör olan bir yer olmasın da yine uzakta olsa önemli değil.
Kendi adıma cevap vereyim;içip hamilelikle beraber bıraktım umarım sende bırakırsın dedim istenince bırakılıyor çünkü cok zor değil.bu yargılamak değil bizzat kendimi örnek vererek destek vermek.inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsınHic icmemissin madem hic agzina surme iyi birsey olsa herkes yapar birak can bu herseyi cekiyor nede olsa ben bin pisman oluyorum basladigim gune resmen lanet okuyorum. hamileyken toprak kum yiyen bile varmis :)
Arkadaslar toplu yanit vermek istedim. Simdi ben gunde 10-15 tane icipte birakamayan biri degilim. Biraktim ben zaten sigarayi. Ha tiksindim mi derseniz hayir tiksinmedim. Bu yuzden de cok kilo aldim 7-8 kilo aldim hamilelikte. Yanliz benim sizle dertlesmek istedigim konu zararlari degil. Ben zaten cocuguma iyi bir anne olamadigimi biliyorum. Kucuk bir cocugu gorsem sigara icerken neler hissetcegimi sizler bilemessiniz icmeyen birinden daha cok kotu olurum. Ben hamile oldugumdan beri bir elin parmagini gecmemistir ictigim sigara. Sadece sordugum benim gibi gordukce nefsine hakim olamayan varmiydi ? Siz beni direk yargilamaya aliyorsunuz, once anlayin lutfen. İcmeyen arkadaslarim daha ilimli yaklasmislar cok tesekkur ederim. Ama icenler bu hissi bile bile nasil acimasizca yargiliyosunuz onu cozemedim. Dedigim gibi ben cocuguma verdigim zarari biliyorum her defasinda pismanlik duyuyorum birdaha yapmayacagim diyorum zaten bunun sozunu kendime veriyorum ama nefsimin arkasinada siginiyorum yalan yok. Yanlisimi bildigim icin sizle dertlesmek istedim akil almak istedim benim gibi olanlardan, beni elestirin diye soylemedim. Dertlesmekle elestirmek cok farkli. Tekrar icmeyen arkadaslara yorumlarindan dolayi cok tesekkur ediyorum benimle empati kurup duzgun bicimde akil verdiginiz icin :)
erken dönemde masajla hızlanan kan dolaşımından dolayı düşük;ileri dönemde erken doğum tehlikesi olabilir canım...Malesef bence de sakincali bize belli bi isinin uatu ayrica kayma tehlikesi de var tabi Allah korusun yoksa ben gidip bir masaj yaptiriciiidiimm ki sormaaa
erken dönemde masajla hızlanan kan dolaşımından dolayı düşük;ileri dönemde erken doğum tehlikesi olabilir canım...
Ağzını bişeylerle oyalayıp idare ediceksin artık napalım:) Sıkma canını geçicek bugünler çok canın çekerse evet bebeğe zarar biliyoruz ama herkesin nefsinin kırıldığı bi nokta var bi iki fırt Çek at be Gül'üm
13kilo aldım canım.52den 65e fırladım...Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Oh oh maşallah canım yarasın :) bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız :)13kilo aldım canım.52den 65e fırladım...
Sagolasin canim benim evladim icin denedigime ve azmettigime eminolabilirsin
Dr.lar az kilo alınımına da kızıyorlar gerçi bebeğin iyiymiş maşallah canım.dr.una danış canım ne diyecek ne önerecek?Ya kızlar ben niye kilo alamıyorum(( 53 ile hamile kaldım dün 55.300 gr mışım çok şükür bebişim ii hatta tam bi hafta önce gidiyo ama ne bilim az değilmi bu kilo benim gibi olan varmııı
Ben varım Can'ım 20. Haftama girdim 58 kilo ile hamile kaldım bu hafta 61 kilo oldum 3 kilo almışım .önemli olan bebegin gelişiminin haftanla uyumlu olması.benım doktorum diyor ki yemek yerken çocuğa yararlı seyleri ye az az sık sık ye hamilelikte 10 kilo alıp 4 kilo Bebek doğuran cok anne var he bir de 25 kilo alıp 3 kiloyu bulmayan kilo da doğuran hastalarım da var demişti.o yüzden hıç panik yapmaYa kızlar ben niye kilo alamıyorum(( 53 ile hamile kaldım dün 55.300 gr mışım çok şükür bebişim ii hatta tam bi hafta önce gidiyo ama ne bilim az değilmi bu kilo benim gibi olan varmııı
Tesekkur ederimEvladin icn cabaladigina eminz canm ama destek verip rahatlamani da istemedk belki o yuzden elestirdikbebisin ve sen iyi olun da bi sekilde halledersn eminm...
Korkuyorum vallaOh oh maşallah canım yarasın :) bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız :)
Korkma almışsın artık Bebek sağlıklı olsun kilolar verilir ama sen azıcık frene bas arkadaşım halledersin tek derdimiz bu olsunKorkuyorum valla
Cnm ben varim gerci ben kilolu hamile kalanlardanim hemde baya kilolu 83 le hamile kaldim sonra bi ara bisey yiyemedim tiksintiden 81 bucuga dustum simdi 84 olmusum cok almadim yaniYa kızlar ben niye kilo alamıyorum(( 53 ile hamile kaldım dün 55.300 gr mışım çok şükür bebişim ii hatta tam bi hafta önce gidiyo ama ne bilim az değilmi bu kilo benim gibi olan varmııı
Ayak bacak şişlikleri var ağrı yapıyor.tahlil vs.herseyi yapiyorum ama sişlikler korkutuyor daha da ağırlaşırım diye.sen biliyorsun öbür topikten hallerimi korkuları:))Korkma almışsın artık Bebek sağlıklı olsun kilolar verilir ama sen azıcık frene bas arkadaşım halledersin tek derdimiz bu olsun
Alemsin :) birşey olmaz korkma vaktin varsa yürüyüş iyi gelirdi çalışırken zor ama bacaklarının Ağrı'sı hareketle azalır belki cok gecmiş olsunAyak bacak şişlikleri var ağrı yapıyor.tahlil vs.herseyi yapiyorum ama sişlikler korkutuyor daha da ağırlaşırım diye.sen biliyorsun öbür topikten hallerimi korkuları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?