2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ağzını bişeylerle oyalayıp idare ediceksin artık napalım:) Sıkma canını geçicek bugünler çok canın çekerse evet bebeğe zarar biliyoruz ama herkesin nefsinin kırıldığı bi nokta var bi iki fırt Çek at be Gül'üm

Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Bende aynı durumdayım ilk 3 ay 3 kilo sonrası her ay için 1.5 kilo normalmiş o halde normal cnm kilo konusunda çok takıntılıydım ama düşündÜmde ben bu bebeği çok istedim o Yüzden hiç önemli değil veririm :)

Kendi adıma cevap vereyim;içip hamilelikle beraber bıraktım umarım sende bırakırsın dedim istenince bırakılıyor çünkü cok zor değil.bu yargılamak değil bizzat kendimi örnek vererek destek vermek.inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Sagolasin canim benim evladim icin denedigime ve azmettigime eminolabilirsin

Ya kızlar ben niye kilo alamıyorum(( 53 ile hamile kaldım dün 55.300 gr mışım çok şükür bebişim ii hatta tam bi hafta önce gidiyo ama ne bilim az değilmi bu kilo benim gibi olan varmııı
Dr.lar az kilo alınımına da kızıyorlar gerçi bebeğin iyiymiş maşallah canım.dr.una danış canım ne diyecek ne önerecek?

Ya kızlar ben niye kilo alamıyorum(( 53 ile hamile kaldım dün 55.300 gr mışım çok şükür bebişim ii hatta tam bi hafta önce gidiyo ama ne bilim az değilmi bu kilo benim gibi olan varmııı
Ben varım Can'ım 20. Haftama girdim 58 kilo ile hamile kaldım bu hafta 61 kilo oldum 3 kilo almışım .önemli olan bebegin gelişiminin haftanla uyumlu olması.benım doktorum diyor ki yemek yerken çocuğa yararlı seyleri ye az az sık sık ye hamilelikte 10 kilo alıp 4 kilo Bebek doğuran cok anne var he bir de 25 kilo alıp 3 kiloyu bulmayan kilo da doğuran hastalarım da var demişti.o yüzden hıç panik yapma

Cnm ben varim gerci ben kilolu hamile kalanlardanim hemde baya kilolu 83 le hamile kaldim sonra bi ara bisey yiyemedim tiksintiden 81 bucuga dustum simdi 84 olmusum cok almadim yani

Korkma almışsın artık Bebek sağlıklı olsun kilolar verilir ama sen azıcık frene bas arkadaşım halledersin tek derdimiz bu olsun
Ayak bacak şişlikleri var ağrı yapıyor.tahlil vs.herseyi yapiyorum ama sişlikler korkutuyor daha da ağırlaşırım diye.sen biliyorsun öbür topikten hallerimi korkuları:))

Ayak bacak şişlikleri var ağrı yapıyor.tahlil vs.herseyi yapiyorum ama sişlikler korkutuyor daha da ağırlaşırım diye.sen biliyorsun öbür topikten hallerimi korkuları:))
Alemsin :) birşey olmaz korkma vaktin varsa yürüyüş iyi gelirdi çalışırken zor ama bacaklarının Ağrı'sı hareketle azalır belki cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…