2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok gecmis olsun cnm simdi bende baktim ins bir sey olmaz 37 ye kadar dikisli olacak sanirim nette oyle yaziyor en azindan zamaninda gelsin bebisin saglikla dualarim seninle
Evet canım dikişli olacak inşallah faydası olmuştur. Tesekkur ederim sağ salim alırım, alırız kucagimiza inşallah

Bir mobilyacı gözüyle söylüyorum çok güzel canım, kokusuz bebe lakesi kullanıyorlardır diye düşünüyorum
Ama sen yine teyit edersin, Sağlıcakla doğsun sağlıcakla kullansın prenses

Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrr aboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
Benimde başladı artık şişmelerim. Ayakkabılarımı bile giyemiyorum nerdeyse :-/ Hatta dün gece ayaklarımın şişi yüzünden uykumdan uyandım.

Ç
Çok geçmiş oldun cnm Serklaj nasıl bir işlem cnm

Evet ya içini gosterseler ona göre getirtcem karar vercem ama en iyisi görerek almak sanırım .Güle güle kullan canım senin çanta da güzelmiş bnde mor dusunuyom bakalım bulabilirim ins istediğim gibi:))

Sagol canm tesekkur ederm.. Ama evet cantayi gorerek almak daha iyi olur bence de... Ici daha onemli cunku ben internet kurdu bile cantayi gidip magazadan aldm bulursn ins canm, mor da cok guzel bi renk bencee..

Cok buyuk gecms olsn canm, ihmal etmeyip onlem almissin cok sukur ins daha iyiye gider her sey.. Saglikla bebeciklerimizi kucagimiza alalm insallahh

Bir mobilyacı gözüyle söylüyorum çok güzel canım, kokusuz bebe lakesi kullanıyorlardır diye düşünüyorum
Ama sen yine teyit edersin, Sağlıcakla doğsun sağlıcakla kullansın prenses

Cok sevindm yorumuna canm cok sagoll... Tamam dedigin konuya da dikkat edecem bi ara lake falan lafi gecti ama bu model icn mi dediler hatirlayamiyorm su an.. Amin insallah canm

Benimde başladı artık şişmelerim. Ayakkabılarımı bile giyemiyorum nerdeyse :-/ Hatta dün gece ayaklarımın şişi yüzünden uykumdan uyandım.

Yaaa sorma ben de aksam yatinca ayaklarima kutuk baglamislar gibi hissediyormm

aminn kuzum inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Insallahhh canm aminn

Kızlar süt ve bıldırcın yumurtası ve muz yedim protein çarptı galiba ayakta uyuyorum ben

Bebis seni dovcek diye korktn demi onun dovmesindense protein carpsn napalm

Canm cok geçmiş olsun.şuan yine istirahat mi ediyorsun ne ilaci verdiler progesteron içiyor musun.vakti zamaninsa gelsin inşallah yavrun.

çok geçmiş olsun cnm benım de sureklı regl agısına benzeyen hafıf karın ve bel agrılarım oluo bazen tum sırtıma yayılacak kdr kkotu oluyor anı hareketlerde de bıcak saplanması gıbı oluyor ama normal demıslerdı bana doktoruma dogru duzgun sormadım bıle nasıl bır muayne ıle anladı akıntım hep standart yogun zaten ay panık oldum smdı

slm kontrollerde ultrasonla serviks yani rahim ağzının boyunu ölçüyorlar.ordan anlıyolar

bu arada bu aydaki ayak şişmeleri varis oluşumuyla da ilgili olabilir.bacaklarınızı ve hatta genitali kontrol edin ara ara.hele ki bacakları gün içinde hareketsiz kalanlar için önemli

Bende 21 haftalığım ve bebişimin hareketleri maksimumda özellikle bi kaç dakikalığına sırt ustu yatınca müthiş hissediyorum.onun dışında yemek yediğimde özellikle tatlı,bide babası konuşurken acayip hareketli oluyor.hatta dışardan fark edebiliyorum hareketleri.öyle üç beş kere de değil rutıne bağlıyor sıpa 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım.maşallah çok hareketli olacak sanırım bizimkisi

Umarım bebeğin Zaman'ında ve sağlıkla doğar çok dikkat et artık kendine ve bebeğine annesi

Ayrintili ultrasondan geldim Allaha sukur her sey normalmis bir sorun gorunmedi. kilosu da 360 gr. Boyunu kivrimli durdugu icin olcmuyorlarmis. Kiz oldugu garantilendi. Oglumu da yanimda goturdum ilk kez kardesini gordu ama pek ilgisini cekmedi sıkildım hadi gidelim dedi

Hadi gözünaydın tatlım ne güzel haberlerle dönmüşsün hoşgelmiş Prenses:) oğlunun tepkisi de çok hoşmuş:)

öncelikle allah yardımcınız olsun.ama bi de şu var.azcık bi işin ucundan tutunca da herşeye karışma hakkı bulabiliyor ben oyüzden mümkünse kimse gelmesin istiyorum.ama bizimki çokkkk meraklı. "gelirim bakarım hatta sana bırakmam ben bakarım " diyor.sinir oluyorum.istemiyorum arkadaş.kimse gelmesin.kendim bakarım ben allahın izniyle.Gerçi biizmkinin derdi başka,çocuk bahanesiyle bize yerleşecek.ben çalışırken de çocuğa bakacakmış.peh.hiç bişeyi sorma zahmetine kalkışmaz herşeyi kafasına göre yapar zaten.çocukta da aynısını yapacak verem edecek beni,oyüzden gelmemesi gelmesinden iyi.umarım kimsenin yardımına ihtiyacımız olmaz.gül gibi bakarız evimize çocuklarımıza..

Tesekkur ederim canim, oglum kardesini cok kiskanacak belli. Isimiz zor:)
Ayrıntılının iyi geçmesine sevindim canım maşaAllah... Benim oğlum 3 yaşında kardeşinin olacağından haberdar hatta bazen anne sessiz ol bebiş uyuyor diyor hatta dedim maşallah kıskanmıcak kardeşini ama geçen avm gittim bebek kıyafetlerne bakıyorumm o da gitmiş oyıncaklara bakıyorr " anne bakma kızına bişey, bana bak, oyuncaklara bak, ona alma " dedi ne yapcakları belli değil yani

gözünüz aydın darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…