Evet canım dikişli olacak inşallah faydası olmuştur. Tesekkur ederim sağ salim alırım, alırız kucagimiza inşallahCok gecmis olsun cnm simdi bende baktim ins bir sey olmaz 37 ye kadar dikisli olacak sanirim nette oyle yaziyor en azindan zamaninda gelsin bebisin saglikla dualarim seninle
Bu arada kizlar biz de minik kuzumza oda yapiyorz.. Mobilyalar saglam oldugu surece uzun sure kullanir diye dusundk..en fazla ihtiyac olursa yatak alirz zamanla masa falan...Pierre cardin bebek odasi yapmis ve cok saglam geldi bize... Asagidaki modeli cok begendm.. Haftasonu siparis vericez buyuk ihtimalle.. Zaten 2 aya falan gelir dediler anca olur.. SiZce nasilll
Benimde başladı artık şişmelerim. Ayakkabılarımı bile giyemiyorum nerdeyse :-/ Hatta dün gece ayaklarımın şişi yüzünden uykumdan uyandım.Kizlaaarrr bi kac gundur farkettm ayak bileklerm sisiyorrraboo aksamlari cok fena oluyo kazik gibi ayaklarm yaa.. Hemen uzatiyorm ama gun icinde iste hep sallantida ayaklar uzatcak yer yokkiii o yuzden sanirm.. Sismelere baslayan var mi??
aminn kuzum inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziAynen oyle canm..
Hmm o durumu bilmiyordm canm ben, ya da hatrimdan cikms ama bence saglikli dogacak bebisin annesi hicc sorun olmaacak hayirlisiyla insallahh
Çok geçmiş oldun cnm Serklaj nasıl bir işlem cnmKizlar serklaj oldum yeni. Belirtilerimi yazayimda kimse yasamaz insallah ama olurda yasayan olursa dikkat etsin. Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyordudu ara ara. Bide akintim fazlalasmisti. Internnetten arastirdigim kadariyla rahin büyümesi ağrısına da benziyordu. Ama megersem normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis yaşadığım. Rahin hunilesme yapmış dikkat et demisti. Servik boyumu olcunce takip gerekiyor kisalma devam edecek mi diye hastaneye aldı. 2 gun içinde 27den 21e düşmüş. Hemen acil serklaj yaptılar bu hizla devam ederse doğum bir iki hafta olurmus. Aman ihmal etmeyin ağrı sancı falan birşey olursa
Evet ya içini gosterseler ona göre getirtcem karar vercem ama en iyisi görerek almak sanırım .Güle güle kullan canım senin çanta da güzelmiş bnde mor dusunuyom bakalım bulabilirim ins istediğim gibi:))
Kizlar serklaj oldum yeni. Belirtilerimi yazayimda kimse yasamaz insallah ama olurda yasayan olursa dikkat etsin. Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyordudu ara ara. Bide akintim fazlalasmisti. Internnetten arastirdigim kadariyla rahin büyümesi ağrısına da benziyordu. Ama megersem normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis yaşadığım. Rahin hunilesme yapmış dikkat et demisti. Servik boyumu olcunce takip gerekiyor kisalma devam edecek mi diye hastaneye aldı. 2 gun içinde 27den 21e düşmüş. Hemen acil serklaj yaptılar bu hizla devam ederse doğum bir iki hafta olurmus. Aman ihmal etmeyin ağrı sancı falan birşey olursa
Bir mobilyacı gözüyle söylüyorum çok güzel canım, kokusuz bebe lakesi kullanıyorlardır diye düşünüyorum
Ama sen yine teyit edersin, Sağlıcakla doğsun sağlıcakla kullansın prenses
Benimde başladı artık şişmelerim. Ayakkabılarımı bile giyemiyorum nerdeyse :-/ Hatta dün gece ayaklarımın şişi yüzünden uykumdan uyandım.
aminn kuzum inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Kızlar süt ve bıldırcın yumurtası ve muz yedim protein çarptı galiba ayakta uyuyorum ben
Kizlar serklaj oldum yeni. Belirtilerimi yazayimda kimse yasamaz insallah ama olurda yasayan olursa dikkat etsin. Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyordudu ara ara. Bide akintim fazlalasmisti. Internnetten arastirdigim kadariyla rahin büyümesi ağrısına da benziyordu. Ama megersem normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis yaşadığım. Rahin hunilesme yapmış dikkat et demisti. Servik boyumu olcunce takip gerekiyor kisalma devam edecek mi diye hastaneye aldı. 2 gun içinde 27den 21e düşmüş. Hemen acil serklaj yaptılar bu hizla devam ederse doğum bir iki hafta olurmus. Aman ihmal etmeyin ağrı sancı falan birşey olursa
slm kontrollerde ultrasonla serviks yani rahim ağzının boyunu ölçüyorlar.ordan anlıyolarçok geçmiş olsun cnm benım de sureklı regl agısına benzeyen hafıf karın ve bel agrılarım oluo bazen tum sırtıma yayılacak kdr kkotu oluyor anı hareketlerde de bıcak saplanması gıbı oluyor ama normal demıslerdı bana doktoruma dogru duzgun sormadım bılenasıl bır muayne ıle anladı akıntım hep standart yogun zaten ay panık oldum smdı
Umarım bebeğin Zaman'ında ve sağlıkla doğar çok dikkat et artık kendine ve bebeğine annesiKizlar serklaj oldum yeni. Belirtilerimi yazayimda kimse yasamaz insallah ama olurda yasayan olursa dikkat etsin. Sağ ve sol kasığıma bıçak saplanmasi gibi ağrı giriyordudu ara ara. Bide akintim fazlalasmisti. Internnetten arastirdigim kadariyla rahin büyümesi ağrısına da benziyordu. Ama megersem normal ağrı değilmiş doğum sancisiymis yaşadığım. Rahin hunilesme yapmış dikkat et demisti. Servik boyumu olcunce takip gerekiyor kisalma devam edecek mi diye hastaneye aldı. 2 gun içinde 27den 21e düşmüş. Hemen acil serklaj yaptılar bu hizla devam ederse doğum bir iki hafta olurmus. Aman ihmal etmeyin ağrı sancı falan birşey olursa
Hadi gözünaydın tatlım ne güzel haberlerle dönmüşsün hoşgelmiş Prenses:) oğlunun tepkisi de çok hoşmuş:)Ayrintili ultrasondan geldim Allaha sukur her sey normalmis bir sorun gorunmedi. kilosu da 360 gr. Boyunu kivrimli durdugu icin olcmuyorlarmis. Kiz oldugu garantilendi. Oglumu da yanimda goturdum ilk kez kardesini gordu ama pek ilgisini cekmedi sıkildım hadi gidelim dedi
Tesekkur ederim canim, oglum kardesini cok kiskanacak belli. Isimiz zor:)Hadi gözünaydın tatlım ne güzel haberlerle dönmüşsün hoşgelmiş Prenses:) oğlunun tepkisi de çok hoşmuş:)
öncelikle allah yardımcınız olsun.ama bi de şu var.azcık bi işin ucundan tutunca da herşeye karışma hakkı bulabiliyorGünaydın kızlar,
Kapalı bir cumadan herkese Merhaba, Sonuçta bugün işin son günü,mutlu bir gün olsun hepimiz için,
@eylulmasal ay canım yaaaaa,yinede ne güzel düşünülüyorsun ve alıyım mı deniliyor. Bizde iyimisin diye arayan,ihtiyacınız var mı diye arayan onu da bırak süpriz yapıp buda ihtiyacındadır al ben sana aldım diyen birisi dahi yok. O yüzden senin yerinde olmak isterdim ne güzel seninle birlikte aynı heveste olan insanlar var etrafında.
Kayınvalideye ısrarla gel diye diye,sonunda memleketten bu akşam geliyor. Bana bakmanı istiyorum die gönül koydum,5 aydır gelcem diye sözünü veriyor,sonunda geliyor. Ben bu konuda cidden çok dertliyim. Bir faydaları dokuncak diye ödleri kopuyor. Birde eşimin ailesinde tek erkek torun olmasına rağmen. Sadece canları isteyince sevmeye gelecekler o kadar diye düşünüyorlar demekki. Çok üzgünüm bende böyle bir durumda bana faydası dokunan insanın yanımda olmasını istiyorum. O yüzden sevmeye geldiklerindede benden hiç birşey bulamıcaklar. Aynısını bana evlenirkende yaptılar. Ama işte hep eşimin hatrı var diye yüzlerine bakıyorum. Hep dua ederdim ve hala ederim. Kötü niyetleri insanlar benden uzak dursun,onların iyilikleri bile dokunmasın bana diye. Nitekimde öyle oluyor. O yüzden gocunmuyorum. Ben eşimle annemle kendi başıma herşeyin üstesinden gelirim. Ama günün sonunda benden iyilik beklemelerine anlam veremiyorum. Sonuçta ne ekersen onu biçersin öyle değil mi? Fayda beklemeye geldimi bizim kul köle olmamızı isterler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın,anlattım da rahatladım. Yalancı gülümsememi yüzüme yapıştırıyım bari. Aynı yapmacıklıkla karşılık geleceğini bildiğim için boşuna samimiymiş gibi görünmeme gerek yok.
Benimki her kontrole benle gidiyor ve durumdan hiç hoşnut değil doğurduktan sonra iş başa düşecek :)Tesekkur ederim canim, oglum kardesini cok kiskanacak belli. Isimiz zor:)
Ayrıntılının iyi geçmesine sevindim canım maşaAllah... Benim oğlum 3 yaşında kardeşinin olacağından haberdar hatta bazen anne sessiz ol bebiş uyuyor diyor hatta dedim maşallah kıskanmıcak kardeşini ama geçen avm gittim bebek kıyafetlerne bakıyorumm o da gitmiş oyıncaklara bakıyorr " anne bakma kızına bişey, bana bak, oyuncaklara bak, ona alma " dedi ne yapcakları belli değil yaniTesekkur ederim canim, oglum kardesini cok kiskanacak belli. Isimiz zor:)
gözünüz aydın darısı başımaAyrintili ultrasondan geldim Allaha sukur her sey normalmis bir sorun gorunmedi. kilosu da 360 gr. Boyunu kivrimli durdugu icin olcmuyorlarmis. Kiz oldugu garantilendi. Oglumu da yanimda goturdum ilk kez kardesini gordu ama pek ilgisini cekmedi sıkildım hadi gidelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?