• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oyy kuzucuk yaa :KK43: sağlığı yerinde olsun da napalim oyle de boyle de geçecek bugunler... Benim esimde bebekken oyleymis aglamaktan morariyormus bende uyumazmisim battaniyede sallarlarmis. Bizden doğan çocukta böyle oldu normal diyorum :)
Genetik Can'ım ya ben buna inanıyorum. Beni şimdiye kadar eski mahalledeki herkes süs biberi diye hatırlar öyle hitap ederler saolsunlar Nasıl bir intiba bıraktıysam mahallede sesimle:D

30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
Canım 40 yaşındayım.4 ağustosta oldu doğumum.bi oğluşum var artık:)
Hamileliğimde resmi izin tarihine kadar çalıştım.her gün üç saat yolum vardı :)
Benim ayağım bacağım zaten şiserdi hamilelikte coştu ,fazla ödem ayaklarımda delirgeç kaşıntılar yaptı.onun dısında bir sorun yaşamadım.
Doğumum sezaryenle oldu,(bir maşallahını alırım) hastanede dahi hiç yatmadım,hemen taburcu edildim hemsireler diğer dogum yapan genç kardeşlerime gösteriyorlardı beni:)
Yapı da önemli hep çalıştım,sporla iç içe oldum,güzel beslendim ve genetik anneme çektim.kendini nasıl hissediyosun o önemli.
Ha sorsan bu kadar beklemeseydim keske çocugumla aramdaki yaş cok fazla:(30unda yap derim:)

Kizlarr :D taki olaylarina gul gul oldumm :D valla benimde kv pek farkli degil terzi olmasina ragmen bisi diimedi dogru durusr.. diktikleri de eski model begenmedim kullanmiyorjm.. annem sagolsun her seyimi aldi..gerci hakkini yemiyim kv bana bi su yolu bileklik aldi dogum hediyesi ama torununa almasinintercih ederdim.. simdi buyuk kv ( esimin babanesi) koyden gelcek ondan umutluyum.. unutluyum dedigim bi yuzluk takar sanirsam :D

Kızlar bendiyim ozaman benim Kayınvalidem iki tane çeyrek taktı beşiğini aldı bir de birkaç kıyafet aldı ve hala gittikçe alır dışarı çıkınca alırkende annemler bilezik taktı ve gardrobunun şifon yerini küçük beşik ana dizi ve bir ton kıyafet aldılar Ben de şimdi almaya başladım Bir de kendimde hastane çıkışı falan almıştım Öyle ufak tefek şeyler yani Benimkiler bayağı yapmış O zaman Sizinkilerin yanında:halay:

Maşallah kv dene kv dediğin Böyle olmalı

30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık

Ben 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu

honeybee_34 honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Ve m.beauty m.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda :KK48:

Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....:KK69:bilemiyorum bence bekleme çok

Ya hiç güleceğim yoktu İlahi sen :KK70:
@grill canım elim boş görünmesin demiştir :KK70: töbe töbe!! Ya KK gerçekten faydalı bir yer. Ne çeşitler var görüp kendi halimize şükrettiğimiz oluyor.

Aşk olsun @hayalimsin1 hep uyuz olmaz kaynanalar.
cetrina cetrina @nymeria-burcu kızlargeleceğin kaynanaları olarak aklımızı başımıza almamız lazım!!!

Ben fena gelin oldum ,kesin kaynanaligimda fenadir,simdiden esimle soZ verdik,elimi ayagimi uzatmayan bir kv olacagim diye,simdi bizler bilmis gelin oluyoruz cok fenayizda,sonra da okumus ve cok bilmis kaynana olucaz bence daha fena oluruZ. Uzak kalmamz en dogrusu olacak sanirim.oglumun mutlulugu onemli olan. Ama karsimdaki de hemcinsim,kadinca davranmak lazim,

Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.
Vay beeee,helali gos olsin,ben goremedim allahim,
Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak

Ay cok merak ettim,kayinpeder ne alaka oni anlamadim yanliz,neyse

Bende yaxayım kızlar ,babanne dede yarımşar altın amca 1.000 tl ,annane bi tam bi yarım ,dayı tam bebek odası ,yatak yanı beşik,teyze 1.500 tl ,yenge bi yarım bi çeyrek ,her gelişlerinde de kıyafet alırlar ben daha kızıma 4 badi 2 alt aldım ,çok şükür uğurlu bereketli geldi kızımız bende bilezik takmadılar diye uzuluyordum sizleri okuyunca şükür ettim :eek:,bizde de baba cimri çıktı hala doğum hediyesi takmadı tam tur pırlanta yuzuk istedim o da bana üçün birini taktı :halay:,parası olunca alır elbet bekliyoruz

Sanada masallahhh,allah arttirsin canimmmm.
@kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.

Ben fena gelin oldum ,kesin kaynanaligimda fenadir,simdiden esimle soZ verdik,elimi ayagimi uzatmayan bir kv olacagim diye,simdi bizler bilmis gelin oluyoruz cok fenayizda,sonra da okumus ve cok bilmis kaynana olucaz bence daha fena oluruZ. Uzak kalmamz en dogrusu olacak sanirim.oglumun mutlulugu onemli olan. Ama karsimdaki de hemcinsim,kadinca davranmak lazim,

kelebek.hill kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.
Hepimiz birer kaynana adayıyız :halay::KK53: Anammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana :KK51: valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik :KK53: Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık :KK53:

Ben 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu

honeybee_34 honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Ve m.beauty m.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda :KK48:

Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....:KK69:bilemiyorum bence bekleme çok
Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükür:olamaz::KK31:

Bunada şükür tatlım bunu bulamayanlarda var takı konusuna gelince bizdede üçün biri takıldı amcası büyüğe yani ilk oğlumuza bir çeyrek takmıştı :KK70: sevgili kocacımda onun ilk oğluna künye takmış daha biz evli değilkene karşılığı iyi oldu oturdu soğuk su içti :KK70:

Aynen canm şükür tabiii
Ay sizinki de bombastik olmuş maşallah birebir karşılık :KK70::kusmuk:

Eki Görüntüle 1899756 Geçen eşimle bunu okuyunca koptuk tüm gün Gül gül ağzımız yırtıldı :KK70:

Hahahahahahahahahahajaj ayyy ilahi kizzzz ben de cok guldm sesli guldmmm :KK70::KK70::KK70:

Vay be güzel hediyeler valla...

Evet canm o konuda iyiler bariiii

kelebek.hill kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.

Oyle canm o konuda masallahlari var acik kapatiyolar biraz daaa...
Canm Alp pasa nasill?? Iyi dimii

Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükür:olamaz::KK31:

Heee bende iki kız doğurmuş oğlanı 3cüde tutturmuş felan sandım :KK70:
Herkesle konuşunca kafam karışıyor arada Kusura bakma sen :KK74:
Anaaa sen Yen'i taze gelinsin dahaaa
Gerdek gecesindemi tutturdun kız :KK57:
Ne çabuk kıvılcımları çakmışsın öyle vallahi
Maşallah diyim :nazar:
Hararetli bacım benim :halay:

Heee bende iki kız doğurmuş oğlanı 3cüde tutturmuş felan sandım :KK70:
Herkesle konuşunca kafam karışıyor arada Kusura bakma sen :KK74:
Anaaa sen Yen'i taze gelinsin dahaaa
Gerdek gecesindemi tutturdun kız :KK57:
Ne çabuk kıvılcımları çakmışsın öyle vallahi
Maşallah diyim :nazar:
Hararetli bacım benim :halay:
Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturduk:halay:çaktım kıvılcımı senin deyiminle:olamaz::KK48:

Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturduk:halay:çaktım kıvılcımı senin deyiminle:olamaz::KK48:

:KK48::KK48:İyi yapmışsın
Bende kazayla olmuş felan sandım:KK48:
Çocuk iyidir ya çocuk candır, dosttur
Bitane daha yap bence

Back
X