- 13 Eylül 2015
- 601
- 2.166
- 113
Kızlar kimler rota aşısı yaptırdı 12 hafta dolmadan ilk dozu yaptırmak gerekiyo sanırım. Sizlerin fikri ne?
Canım ben bugün 2 aylık aşısı için gittim. Hemşire rota aşısını yaptırmak istersen onu da yapalım dedi. O paralı değil mi diye sordum tabi :) birde bu aşılarla agir olmaz mi dedim. Farketmiyor dedi. Yapalım öyleyse dedim bende.
Aşıları yaparken çok ağladı. Benden önceki bebeğin annesi de ağlıyordu kuzum. Odadan çıkınca sustu elif. Aşırı uykusu vardı zaten giderken huysuzdu. Eve geldim emerken daldı 5e kadar da sadece acıktığı için gozleri kapalı ağladı. Aşıdan.sonra ateşi çıkmadı. Simdi derin uykuya dalamadı bir türlü. Gece ateşi çıkar mi? Nasıl takip etmeliyim ben uyursam o uyanmadan kendi kendime uyanamam. Ateşli olursa da o uyanmaz ne yapsam?
Canım bizi geçtim seni hic yıkamaz. Sabirlisin sen yine de canım.Benim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık
Dilerim sıkıntınızı aşarsınız ferahlığa çıkarsınız Can'ım benim
İnşallah canım. Kira vermeyeceğiz ya o bile kurtarır durumu. Esim biraz tutumlu olsa.. hesabını tutmuyor hic ne varsa harcıyor. Bide muhasebeci düşün yani

Merhaba kızlar nasılsınız? Beni hatırlayan var mı acaba :)
Annemler bendeydi giremedim hiç bir yıldır görmeyince her anım onlarla ve oglusumlaydı.Bebisleriniz nasıl? Geçen salı 2.ay aşısını olduk.Cok sükür ateşsiz atlattık.
Takı mevzusu konuşulmuş en son biz bir çeyrekle bi de bir iki kıyafetle gecirdik
Hatırlamam mi :) artik daha sık gelirsin
Kizlar ates olceriniz yoksa aklinizda klsun bu aksam ebebekte kampanya var. Yarin sabah 8e kadar ebbeek websitesinde braun marka atesolcerler yuzde 40 indirimde.
Ya benim almam lazim. Doktora sordun.Nasıl alayım ne önerirsiniz diye. En iyisi koltuk altından ölçmek dedi ama ağlarken ne mümkün
Var mi tavsiye?
İyi geceler kızlar bende @gul_sek gibi ev tasicam 15 gün içinde evden çıkmamız lazım yarın ev aramaya başlıyoruz çok zor olacak bebisle insallah istediğim gibi ev olurda hemen buluruz
Bu arada bende 34 yaşındayım zorshnmuyorum ama kafa bazen kaldirmiyor ne kadar erken okadar iyi
Canım ya zor valla inşallah kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursunuz. Benim ilk ev sahibim kontrat biter bitmez evi sattım çıkın demişti