- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Kizlar sizden bi ricam olacakti bugun kardesim gibi olan bi arkadasimin bebeginin topuk kaninda bi hastalifin bulgulari tespit edilmis kistik fibrozis diye su an tam tani konulmasi icin hastaneye ter ve tükürük testine gidiolar onun icin dua eder misiniz cunku hastalim cikmayabilir de . bu bebek benim icin cok degerli süt annesiyim ben onun benim cocugum gibi cok üzgünüm cok. Yasam suresini dusuren bi hastalikmis en gec 30 35 yaslarinda ölüm olabiliomus bu hastalarda
Ayy cok üzldüm Rabbim korusun inşallah,sifa versin kuzuya.İnsallah hiçbir sorun çıkmaz,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Size kolaylık sağlamış ne güzel ama gezeydiniz iyiydiCan'ım ne oldu biliyor Musun aşı dönüşü eşime markete geçelim eksik var evde dedim geçtik bizimki normalde kıyametleri koparır ..ama aşının etkisiyle uyudu ..Allah a şükür ki 3 saat kesintisiz uyudu ..şans bu ya arabamız bozuldu yolda esir kaldık Çek'ici geldide arabayı çekti uyumasaydı o 3 saat Nasıl geçerdi bilmiyorum ..ilk defa uyudu yavrum ondada dışarda mahsur kaldık