Ben de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.
Bütün yazılanları okudum ama daha o kadar çok var ki okumam gereken. Bütün annelerimiz bütün bebislerimiz iyidir ve iyi olur insallah..
@nymeria-burcu kuZum Alp kuzucugunu okurken mahvoldum resmen hep dua ettim. Allah şifalar versin..