Selam hanımlar :)
Ben geçmişi okumaya yetişemedim yine. Yazayım da boz kaldıkça okurum dedim ne yapayım

inşallah iyisinizdir.
Bu üst kısmı gece 12 gibi yazmıştım tam devam edicem şarj bitti dedim hadi uyuyayım ama aklım burda kaldı

uyuyamadım döndüm döndüm yok

yazsaydım uyurdum kesin. Saat 2 oldu dedim şimdi uykuya dalarım elif uyanır normalde yapmam ama uyuyan bebeyi alıp emzirdim ancak uyudum
Bebeklerimiz nasıl da hızla değişiyor dimi her gün yeni bisey. Onu izlemek çok güzel

elini emmesi çok komik bazen ikisini birden ağzına sokmaya çalışıyor.. tükürükler falan fena. Bu arada tükürük meselesini araştırırken şöyle bir yazıya denk geldim sizinlede paylaşmak istedim.
https://discianne.com/2015/12/08/kehribar-bebek-kolyeleri-tehlikenin-farkinda-misiniz/
Sizinkiler de sürekli sağ tarafına donup duruyor mu elif oyun haline getirdi. Kolları bacakları havaya dikip u seklini aliyor sonra sağa devriliyor

sonra sırt ustu gelip yine dönüyor. Bazende yatarak emzirirken memeyi oyuncak yapıyor kendine aliyor sonra çekerek arkasına dönüyor yüzüme gülüp tekrar alıyor.
Bu arada
La Lune
bir ara elif de memeyi almamakta direndi hatta emmeyecek diye bike düşünmüştüm ama atak dönemiydi ve ben emziren annelerde bile yazdım panikle. Geçecek merak etme dediler gerçekten bigün aniden geçti hatta emmeyi abarttı artik uyusa da bırakmıyor orda uykusunu alıp tekrar uyanıyor

bazen işim var diye çekeyim ağzından diyorum yok böyle bir tutuş ayırmak ne mümkün