Ben varım cnm. Bende hiç bitmedi hala devam ediyor:)Arkadaşlar karın ağrısı çeken var mı aranızda? Gaz sancısı gibi yani.
İlk gebeliğimde hiç olmamıştı o yüzden telaşlandım. "Karnım ağrıyo" diye doktoru da aramak istemedim :)Ben varım cnm. Bende hiç bitmedi hala devam ediyor:)
Benim ilk gebeliğim cnm. Hiç bulantı ve kusmam olmadı,sadece baslarda cok az bulsntım oldu 1 hafta kadar ama iştahım iyiydi,ikiz olmasına rağmeniyi gitti bu hafttalar.ama karın ve midem ağrım çok var. Arada öyle bir kramp giriyor ki mideme kıvranıyorum.şükür kısa sürüp bitiyor:)iştahım da iyi satılır.sık yemek istiyorum yoksa kötü oluyorum.şimdiye kadar 1.9 kg almışım.İlk gebeliğimde hiç olmamıştı o yüzden telaşlandım. "Karnım ağrıyo" diye doktoru da aramak istemedim :)
Bulantı,karın ağrısı ve sürekli yeme isteğim var. İçim geçiyo hep :)
İlk gebeliğimdeyse şiddetli ve sürekli kusma vardı
teşekkür ederim cnm allahım bir daha yaşatasın.inş.sonuçlarımda da bir şey çıkmaz.kendimi üzmemeye çalışıorum kafamı sürekli işlerle meşgul ediyorum aklıma gelmemesi içinCanım allah sabır versin bende ilk Bebeğimi kaybettim az çok anlayabiliyorum acini ama üzme kendini rabbim tekrar yaşatır inşallah.Bendende istendi genetik analiz şükür birsey çıkmadı inşallah seninde iyi çıkar sonuçların en kisa zamanda tekrar bebeğin seninle olur.Bizim cennette meleklerimız var öyle düşün tekrar gelecek olan meleğin içinde kendine iyi bak ve üzülme canım.
cnm hayırlısı olsun çok sevindimSelamm arkadaşlar. Bugün hastaneye gittim kontrole. Kalp atışını görmüştük ama duymamıştık. Bugün duydukbu muhteşem olayı Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın. Nasıl güzel bişeydir yaa hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo. Biri 10+3 günlük 3.42 cm digeri 10+4 günlük 3.62 cm olmuş..Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzel gidiyomuş. Folik asidi bıraktık kan ve vitamin ilacına başladık.
Canım Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Ilk lekelenmeleri doktorlar genel olarak yerlesme kanamasi olarak degerlendiriyorlar bebişin sana tutundugu için oluyordur ama sen yine dinlen ve kendini yorma sakın.Genelde doktorlar son adet tarihini soruyorlar o günden itibaren hamilelik başlamış kabul ediyorlar.Adet tarihini sorar ve kaç hafta kaç günlük söyler.Kese oluştuğu zaman kalp atışıni doktor ekrandan görebiliyor ama benim atışları 6.haftada duyuldu tam olarak kaçıncı haftada duyulur bilmiyorum.Oncelikle hepinizin hamileligi hayirli olsun RABBIM hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.kizlar oncelikle benim deger lerim dusuk basladi amaa artis iyi oldu 29.gunden beride lekelenme seklinde kanamam vr dun kirmiziya dondu doktor 4 kadindan 1 de oluyor dedi kucuk bir kese gordu hcg degerimi istedi artis yine iyiydi.simdi benim size sormak istedigim su bebeginizin kac haftalik oldugunu son adet tarihine gore mi soyluyorsunuz doktor u soyluyor.ikincisi kalp atislarini ne zaman duydunuz benim biraz dusuk baslyinca geriden gelecem sanirim
Sagol canim ya benim degerlerim cok dusuk basladi yani artis hep iyi oldu ama kafam karisti.ben sat a gore 6hafta 5 gunlugum kese bile kucuck gorundu bu skinti oldugunu mu gosteriyoCanım Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Ilk lekelenmeleri doktorlar genel olarak yerlesme kanamasi olarak degerlendiriyorlar bebişin sana tutundugu için oluyordur ama sen yine dinlen ve kendini yorma sakın.Genelde doktorlar son adet tarihini soruyorlar o günden itibaren hamilelik başlamış kabul ediyorlar.Adet tarihini sorar ve kaç hafta kaç günlük söyler.Kese oluştuğu zaman kalp atışıni doktor ekrandan görebiliyor ama benim atışları 6.haftada duyuldu tam olarak kaçıncı haftada duyulur bilmiyorum.
Canım aklına kötü birsey getirme benimde çok yüksekti kan değerine göre ikiz olmasi gerekiyordu ama kesenin biri boş çıktı ona rağmen kan değerimi yükselmişti inşallah hayırlı haberle gelirsin pazartesi günü.Zaten ilk dönemler çokta büyük olmuyor 7.haftadan sonra hızla gelişim gösteriyor en azından kendimden öyle biliyorum.Benim biraz kanamalarımdan dolayi sıkıntılı geçtiğinden her hafta doktordaydim o yüzden böyle rahat konuşuyorum ama herkeste farklıdır tabi.Sagol canim ya benim degerlerim cok dusuk basladi yani artis hep iyi oldu ama kafam karisti.ben sat a gore 6hafta 5 gunlugum kese bile kucuck gorundu bu skinti oldugunu mu gosteriyopazartesi kontrole cagirdi INSALLAH kesem buyumustir ve kalp atisi duyulur
Evet canım ya bana sadece ac karınla gel tahlilleriniz için dediler bende fiyat sormadım hiç teldede fiyat vermiyorlar sağlık ocağıda yapıyormuş
Kızlar, sağlık ocağı rubella, toksoplazma, hormon testleri ve idrar testi dışındaki kanda bakılan tüm testleri yapiyor. Ben de orada yaptirdim.Açlık şekeri de bunlara dahil. Dolayısıyla sağlık ocağina giderken aç olmanız yeterli. Onu açlik şekeri için istiyorlar çünkü. Bu arada sağlık ocaği sizin kaydinizi yapınca bir daha gerekli testler için gerekli zamanlarda arayip çağiriyor. Beni onlar çağirdilar testler için. Hen kendi doktorunuz hem orasi 2 yerde kaydiniz olunca hiçbirşeyi atlamamış olursunuz. Tavsiye ederim. Hem de ücretsiz olması süper tabi. Digerleri için de devlet hastanesinin kadın doğum bölümünde bir doktora gittim. O istedi tahlilleri ben de sonuçlari alıp kendi doktoruma göstereceğim. Yani tahlil olayını ücretsiz halletmiş oldum. Sizin de haberiniz olsun.Canım sağlık ocagı yapıyosa oraya yaptır boşuna niye para veresin ki. Benim de aklıma geldi sağliķ ocagi ama yapmaz heralde diye düsündüm hiç sormadım da
Canım öncelikle senin de hamileliğin hayırli olsun. Beneğini sağlikla kicağina almayı nasip etsin Rabbim. Kaçıncı hafta olduğunu, eger düzenli adet oluyorsan sata göre hesaplayacaksın. Fakat doktor sana ileriki haftalarda gidince ultrasonda görünen büyüklüğüne göre bebeğinin gelişiminin kaçıncı haftada olduğunu söyleyecek. Bu gelişim haftası ile sata göre hesapladığin hafta arasında mutlaka farklilik olacak. Bu fark 1 haftaya kadar normalmiş. Sakın dert etme başta benim de geriydi gelişimleri sonra ilerledi. Şimdi ne durumda bilmiyorum perşembe kontrolde göreceğiz dua et bize de. 6. Ya da 7. Haftada kalp atışı duyulabilir ya da duyulmasa da görülebilir artık. Ama tabi ki herkesin farklılıklar olabiliyor sakın dert edip moralini bozma bebeğini düşün. Doktorunu dinle. Ne güzel değerlerin tam katlanmış sen içini ferah tut bol bol da dua et. İnşallah Rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim zamanında ve hatırlısıyla kavuştursun.Oncelikle hepinizin hamileligi hayirli olsun RABBIM hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.kizlar oncelikle benim deger lerim dusuk basladi amaa artis iyi oldu 29.gunden beride lekelenme seklinde kanamam vr dun kirmiziya dondu doktor 4 kadindan 1 de oluyor dedi kucuk bir kese gordu hcg degerimi istedi artis yine iyiydi.simdi benim size sormak istedigim su bebeginizin kac haftalik oldugunu son adet tarihine gore mi soyluyorsunuz doktor u soyluyor.ikincisi kalp atislarini ne zaman duydunuz benim biraz dusuk baslyinca geriden gelecem sanirim
Canım seninde bebeğin hayırlı olsun.Rabbim cümlemizin yardımcısı olsungünaydınlaaaarr herkese hayırlı uğurlu olsun.bu yolda allah yardımcımız olsun arkadaşlar
Canim coo sukur keseyi gorduk ama kanamam hala lekelenme seklinde devam ediyo 29 da kalp atisi icin cagirdilar INSALLAH hersey guzel olur.Canım aklına kötü birsey getirme benimde çok yüksekti kan değerine göre ikiz olmasi gerekiyordu ama kesenin biri boş çıktı ona rağmen kan değerimi yükselmişti inşallah hayırlı haberle gelirsin pazartesi günü.Zaten ilk dönemler çokta büyük olmuyor 7.haftadan sonra hızla gelişim gösteriyor en azından kendimden öyle biliyorum.Benim biraz kanamalarımdan dolayi sıkıntılı geçtiğinden her hafta doktordaydim o yüzden böyle rahat konuşuyorum ama herkeste farklıdır tabi.
Cok sukur kese goruldu.ya iste insan surekli herseyi evham yapiyo kanamam olunca tedirgin oluyorum.cok sukur diyelim eger RABBIM bu bebegi bize nasip edecekse her turlu dogar ama yoksa hic kanama olmasina bile gerek yok tevekkul etmeye calisiyorum INSALLAH hersey guzel olurKızlar, sağlık ocağı rubella, toksoplazma, hormon testleri ve idrar testi dışındaki kanda bakılan tüm testleri yapiyor. Ben de orada yaptirdim.Açlık şekeri de bunlara dahil. Dolayısıyla sağlık ocağina giderken aç olmanız yeterli. Onu açlik şekeri için istiyorlar çünkü. Bu arada sağlık ocaği sizin kaydinizi yapınca bir daha gerekli testler için gerekli zamanlarda arayip çağiriyor. Beni onlar çağirdilar testler için. Hen kendi doktorunuz hem orasi 2 yerde kaydiniz olunca hiçbirşeyi atlamamış olursunuz. Tavsiye ederim. Hem de ücretsiz olması süper tabi. Digerleri için de devlet hastanesinin kadın doğum bölümünde bir doktora gittim. O istedi tahlilleri ben de sonuçlari alıp kendi doktoruma göstereceğim. Yani tahlil olayını ücretsiz halletmiş oldum. Sizin de haberiniz olsun.
Canım öncelikle senin de hamileliğin hayırli olsun. Beneğini sağlikla kicağina almayı nasip etsin Rabbim. Kaçıncı hafta olduğunu, eger düzenli adet oluyorsan sata göre hesaplayacaksın. Fakat doktor sana ileriki haftalarda gidince ultrasonda görünen büyüklüğüne göre bebeğinin gelişiminin kaçıncı haftada olduğunu söyleyecek. Bu gelişim haftası ile sata göre hesapladığin hafta arasında mutlaka farklilik olacak. Bu fark 1 haftaya kadar normalmiş. Sakın dert etme başta benim de geriydi gelişimleri sonra ilerledi. Şimdi ne durumda bilmiyorum perşembe kontrolde göreceğiz dua et bize de. 6. Ya da 7. Haftada kalp atışı duyulabilir ya da duyulmasa da görülebilir artık. Ama tabi ki herkesin farklılıklar olabiliyor sakın dert edip moralini bozma bebeğini düşün. Doktorunu dinle. Ne güzel değerlerin tam katlanmış sen içini ferah tut bol bol da dua et. İnşallah Rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim zamanında ve hatırlısıyla kavuştursun.
Çok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucagına almıyı da nasip etsin inşallah. Herşey Allahın dilemesiyle olur canım hayırlısıyla bi sorun çıkmaz inşallahCok sukur kese goruldu.ya iste insan surekli herseyi evham yapiyo kanamam olunca tedirgin oluyorum.cok sukur diyelim eger RABBIM bu bebegi bize nasip edecekse her turlu dogar ama yoksa hic kanama olmasina bile gerek yok tevekkul etmeye calisiyorum INSALLAH hersey guzel olur
Çok sükür canım. İnşallah kalp atışında şimdi sıra hadi bakalim. Herşey daha güzel olur inşallah sen yeter ki stres yapma, moralin yüksek olsun. Kontrolden sonra yaz yine mutlaka merak ederizCok sukur kese goruldu.ya iste insan surekli herseyi evham yapiyo kanamam olunca tedirgin oluyorum.cok sukur diyelim eger RABBIM bu bebegi bize nasip edecekse her turlu dogar ama yoksa hic kanama olmasina bile gerek yok tevekkul etmeye calisiyorum INSALLAH hersey guzel olur
Hayırlı olsun canım. Evet beklemek çok zor Rabbim herkese dilediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah tamamina erdirsin. Ben de başta kilo vermiştim 3 ay dolmak üzere şuan anca verdiğim kilolari aliyorum yavas yavaş. Ağrın old. Zaman dinlen mutlaka. Olabilir oluyor bazen ağrilar Takma kafana. İnşallah hepimiz hayırlisiyla bebeklerimize kavuşuruz.Merhabalar anne adayları bende bugün bebisi ve kalbi duydum çok şükür allaha 6+2 dedi . 7.ayda nasip etti Allah çok şükür Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin ben 2 kere klomen icmistim o aylar olmadi 2 aydir icmedim oldu gecen ay kimyasal gebelikti bu sefer gerçekten hamileyim . Allah tamamina erdirmeyi nasio etsin hepimize 3 kilo vermisim iştah sıfır hafifde ağrılarım var sizlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?