Gördüm canım, evet o zaman benim de 4+4 falan olsa gerek. Dediğin gibi bazı siteler 5 diyor transfere göre. Benim adetime göre hesaplayamıyoruz çünkü bu defa adetle başlamadık tedaviye biz. Senin de 5. Gün transferiydi değil mi? O zaman hesaplarımız uyar canım birbirimize.Cnm yanlis alinti yapmisim:)hkom arkadasima yazmistim, ama farketmez cnm, senden gorur:)
Ewet cnm , benimde 5. Gun embriyosuydu.Gördüm canım, evet o zaman benim de 4+4 falan olsa gerek. Dediğin gibi bazı siteler 5 diyor transfere göre. Benim adetime göre hesaplayamıyoruz çünkü bu defa adetle başlamadık tedaviye biz. Senin de 5. Gün transferiydi değil mi? O zaman hesaplarımız uyar canım birbirimize.
Tamamdır o zaman canım. Doktorun bu tarihi sana transfere göre mi hesapladı, yoksa ultrasondaki kesenin büklüğüne göre mi karar verdi. Yani kesenin boyutu ölçülebiliyor mu bugünlerde. Benim bu hafta çok küçüktü de haftaya ölçüm olur mu o zaman artık. Perşembe günü kontrolüm.Ewet cnm , benimde 5. Gun embriyosuydu.
Carsamba gittigimde olctu, 5+6 cikmisti, gunuyle uyumluydu.sata gore hesapladi, 4+5 gunluk gittigimizde olcememistiTamamdır o zaman canım. Doktorun bu tarihi sana transfere göre mi hesapladı, yoksa ultrasondaki kesenin büklüğüne göre mi karar verdi. Yani kesenin boyutu ölçülebiliyor mu bugünlerde. Benim bu hafta çok küçüktü de haftaya ölçüm olur mu o zaman artık. Perşembe günü kontrolüm.
Anladım canım aynı işte bende bu hafta gidince ölçmedi. Haftaya inşallah 5+3 falan olacak sanırım. O zaman bakarız söyleriz dedi. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. Dualarını eksik etme canım çok korkuyorum birşey olur da kaybedersem diye, daha çok başındayız sonuçta. Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah hepimize.Carsamba gittigimde olctu, 5+6 cikmisti, gunuyle uyumluydu.sata gore hesapladi, 4+5 gunluk gittigimizde olcememisti
Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukAnladım canım aynı işte bende bu hafta gidince ölçmedi. Haftaya inşallah 5+3 falan olacak sanırım. O zaman bakarız söyleriz dedi. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. Dualarını eksik etme canım çok korkuyorum birşey olur da kaybedersem diye, daha çok başındayız sonuçta. Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah hepimize.
[/QUOTE]Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukyani kesin ikiz artik. Her seyin hayirlisi , bir tanesi 6+6 gunluk digeri 6+1 cikti, ama dediki cok kucuk olduklari icin su an olcum cok hassas, ilerleyen zamanlarda haftasi tam olarak belli olur dedi.ama cabuk buyuyor, carsamba 3,1 mm olan simdi 9 mm olmus.canim hayirlisi hepimizin hakkinda.canim bebisinin boyu gayet iyi benim minik olanda 4 mm.
Anladım canım aynı işte bende bu hafta gidince ölçmedi. Haftaya inşallah 5+3 falan olacak sanırım. O zaman bakarız söyleriz dedi. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım. Dualarını eksik etme canım çok korkuyorum birşey olur da kaybedersem diye, daha çok başındayız sonuçta. Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah hepimize.
[/QUOTE]Geldim canim doktordan, diger kesede de kalp atisini gordukyani kesin ikiz artik. Her seyin hayirlisi , bir tanesi 6+6 gunluk digeri 6+1 cikti, ama dediki cok kucuk olduklari icin su an olcum cok hassas, ilerleyen zamanlarda haftasi tam olarak belli olur dedi.ama cabuk buyuyor, carsamba 3,1 mm olan simdi 9 mm olmus.canim hayirlisi hepimizin hakkinda.canim bebisinin boyu gayet iyi benim minik olanda 4 mm.
Canım benim yaa kalplerdeki duygular karşılıklı. Gerçekten o kadar iyi yürekli insanlar var ki burada. Allah razı olsun hepinizden. İnan ki bana da sizin güzelliğiniz yansıyor. İnşallah darısı sana olsun. Haberini bekliyorum daha test yapmadın mıCanım çok tatlısın. Yazdıklarını okuyorum sürekli güzel kalbine göre versin Allah inşallah. Sağ salim al bebişlerini kucağına.
Aaaaaa çok sevindim. Hadi bakalım artık sen bir double annesin.çok güzel yaa. Zaten okumuştum ben ilk haftalarda öyle 1 haftaya kadar farklılıklar normalmiş. Darısı bana olsun inşallah. Dualarını eksik etme canım ya çok var benim de daha. 25 mayıs dedi doktor kalp atışı için. Sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım.
Canım benim yaa kalplerdeki duygular karşılıklı. Gerçekten o kadar iyi yürekli insanlar var ki burada. Allah razı olsun hepinizden. İnan ki bana da sizin güzelliğiniz yansıyor. İnşallah darısı sana olsun. Haberini bekliyorum daha test yapmadın mı. Nolur dualarını eksik etme benim için de. Muck güzel anne adayı.
Benim vajinal ultrasonla bakıldı canım. Zaten ilk 3 ay öyle olacak sanırım.Kizlar bişey soracam. Keseyi gördügünüzde karından mı bakıldı ultrasonda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?