2016 Anneleri

Oyy bi doğsun hayırlısıyla teyzesi yer onları
Ayyy çok acayip bir duygu ya Rabbime şükürler olsun bu anneler gününe bizi de anne olarak getirdi. Binlerce kere şükürler olsun. İnşallah hayırlısıyla doğduğu günleri de görelim de yemeye getiririm sana onları.

Kuzum benimmm inşallahhh görecegiz o günleri de

Canım gözün aydın gözünle gördün artık bebişini rabim kucağında görmeyide nasip etsin.25 mayısta bende ultrasonda görücem inşallah

Canım gözün aydın gözünle gördün artık bebişini rabim kucağında görmeyide nasip etsin.25 mayısta bende ultrasonda görücem inşallah
Çok sagol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla alırz kucagmza meleklerimizi
25 mayısta hepimiz hastanede olacaz desene gün sayarız artık hkom

Çok sagol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla alırz kucagmza meleklerimizi
25 mayısta hepimiz hastanede olacaz desene gün sayarız artık hkom
Ayy evet kızlar topikce 25 mayısı bekliyoruz. İmşallah o gün de bugün ki gibi bol bol iyi haberlerimiz olsun.

SevgiliLola mız nerdesin? Hadi test sonucunu merakla bekliyoruuuuzz. İnşallah 3. Güzel habreri de senden bekliyoruz.

hkom hamileliğin hayırlı olsun...Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..sana bu tedavinde sanırım bağışıklık için serum kullanılmış, bu serumun adını söyleyebilirmisin ve hangi zamanlarda kullanıldı?

Canım sagol Allah razı olsun. İnşallah Rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguları ve hamileliği. Dualarım hep sizinle.
Benim bağışıklık baskilanması için yani tüp bebek ilaçları dışında kullandığim ilaclar şunlar Canım.
Estrofeme başlarken yani tedavinin en başından beri deltacortril diye kortizon içeren bir ila' kullanıyorum. Hala devam ediyorum.
Transferden 12 gün önce ilk serumu oldum. Transfer günü transferden önce 2.sini oldum. Birde transferden 14 gün sonra oldum. Bundan sonra her 14günde bir devam edecekmiş. Yani kaçıncı haftaya kadar bilmiyorum henüz. Bir de transfer günü 1.sini olmak üzere 2 gün arayla 3defaya mahsus Neupogen diye bir iğne yaptım göbekten. Yani toplam 3 ilaç kullandim serumla birlikte. Şuan deltacortril ve seruma devam ediyorum işte. Senin kaçıncı tedavin ne durumdasın? Düşünüyor musun bu tedaviyi, hangi merkezdesin bu arada veee topiğimize hoşgeldiiiin. İnşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız senin de.

Arkadaşlar selamlar bugün transfer sonrasi 13.günüm doktorum ikinci kez kan tahlili istedi ilki 302 ydi. Bugün ki 657 çıktı.Iki embriyo transferi yapılmıştı.Sizce ikiz olabilir mi.

Arkadaşlar selamlar bugün transfer sonrasi 13.günüm doktorum ikinci kez kan tahlili istedi ilki 302 ydi. Bugün ki 657 çıktı.Iki embriyo transferi yapılmıştı.Sizce ikiz olabilir mi.
Canim hayirlisi olsun, aslinda hcg ile cok belli olmuyor, keselerin gorulmesi lazim, bnm 9. Gun 396 13. Gun 2262 cikti, ikiz. Bazi arkadaslarin benden baya dusuk onlarinda ikiz cikabiliyor. Kacinci gun embriyosu transfer edildi?

cevabın için teşekkürler...ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm,ama dördüde düştü...bende şu sıralar bu serumu duyuyorum..onun için sordum..peki serumun adını hatırlıyıormusun?

cevabın için teşekkürler...ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm,ama dördüde düştü...bende şu sıralar bu serumu duyuyorum..onun için sordum..peki serumun adını hatırlıyıormusun?
Serumun etkin maddesi sanırım intralipid. Ama adı clinoleic idi. Ama adına takılma biliyorsun o marka muadilleri var. İntralipid serum diye arayabilirsin internette de. İnşallah hayırlısı olsun. Yani tabibizim daha çok erken. İnşallah Rabbim doğuma kadar sağlıkla gelebilmeyi nasip etsin hepimize. En azından tutunma gibi bir sorununuz olmaması iyi. Ama tabi Rabbim korusun inşallah bir daha kaybetmeden bebeğine kavuşursun canım. Denemeye değer bence.

Maşallah canım benim. İnşallah devamlı sağlıklı bir gebeliğin arkasından sağlıklı mutlu güzel bebişlere kavuşursun. Hepimize o mutlu günü nasip etsin Allahım.

L
Canim hayirlisi olsun, aslinda hcg ile cok belli olmuyor, keselerin gorulmesi lazim, bnm 9. Gun 396 13. Gun 2262 cikti, ikiz. Bazi arkadaslarin benden baya dusuk onlarinda ikiz cikabiliyor. Kacinci gun embriyosu transfer edildi?
Doğru söylüyorsun canım 5.gün embriyosu transfer edildi.

Maşallah canım benim. İnşallah devamlı sağlıklı bir gebeliğin arkasından sağlıklı mutlu güzel bebişlere kavuşursun. Hepimize o mutlu günü nasip etsin Allahım.
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Siden80 cim nasılsın canım. Nasıl gidiyor. Burda old görünce yazayım dedim. Ben yarın kese kontrolü için ggideceğim canım dua eder misin? İnşallah güzelce büyümüşlerdir. Sanırım artık ölçüm de yapılabilir. Bakalım göreyim bebişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…