Canım inşallah pozitif sonucu alır o sevinci doyasıya yaşarsın. Kasık ağrıları hepimizde oldu. Bende çok şiddetli degildi ama şiddetli olan arkadaşlarmz da varArkadaşlar şu anda çok şiddetli kasık ağrım var adet sancısı gibi bugün transfer sonrasi 10. günüm sizde de böyle ağrılar oldu mu.daha önce sol kasığım batıyor gibiydi ama bugün adet sancısına dönüştü resmen on gündür hiç kanama falanda olmadı sizce negatif midir.lütfen fikirlerinize çok ihtiyacim var
Bende anlamadım canım bir haftadır ufak ufak sol kasığım batıyordu bugün ki ağrım çok farklı adet sancısı gibi bu da beni korkutuyor açıkçası rabbim herşeyden önce hayırlısini nasip etsin hepimize.Canım inşallah pozitif sonucu alır o sevinci doyasıya yaşarsın. Kasık ağrıları hepimizde oldu. Bende çok şiddetli degildi ama şiddetli olan arkadaşlarmz da var
Kasikta batma ben hamile kalinca oluyor canimArkadaşlar şu anda çok şiddetli kasık ağrım var adet sancısı gibi bugün transfer sonrasi 10. günüm sizde de böyle ağrılar oldu mu.daha önce sol kasığım batıyor gibiydi ama bugün adet sancısına dönüştü resmen on gündür hiç kanama falanda olmadı sizce negatif midir.lütfen fikirlerinize çok ihtiyacim var
canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah.benim bu üçüncü tüp bebek denemem hiçbiri tutmadı hamilelik belirtilerini bilmiyorum bu nedenle içimde hep bir umut var bu kez tedavim boyunca hep pozitif düşündüm ama idrar testi negatif olunca bir anda bu ihtimali tekrar yasayabilecegim aklıma geldi yarın tahlil günüm ve cok korkuyorum.Kasikta batma ben hamile kalinca oluyor canim
Ca
canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah.benim bu üçüncü tüp bebek denemem hiçbiri tutmadı hamilelik belirtilerini bilmiyorum bu nedenle içimde hep bir umut var bu kez tedavim boyunca hep pozitif düşündüm ama idrar testi negatif olunca bir anda bu ihtimali tekrar yasayabilecegim aklıma geldi yarın tahlil günüm ve cok korkuyorum.
Yarın sabah kan tahlili yaptırıcam Doktorum 11 yada 12.gün yaptir dedi.Canım onuncu günün mü bugün. Ne zaman test yaplacak.
Canım belki kanda çıkar üzülme sonucunu yaz mutlaka.Rabbim gönlune vöre versin, inşallah bebeğine kavuşursun. Dualarim seninleArkadaşlar Merhaba,
Güzel paylasimlarinizi gördüm dayanamadim bende sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.1 mayısta benimde dondurulmuş 5. gün embriyosu transferim gerçekleşti yarın kan tahlili yapıcaz ama çok tedirginim 7. ve 8. gün idrar testi yaptım negatif çıktı.Çift embriyo transfer edildi belki pozitif olur diye düşündüm ama yine negatif
Canım adet sancısı gibi olyordu hepimizde. Hatta uyutmuyor bazen. İnşallah bebeğine kavuştursun Rabbim dileyen herkesi de seni de. Hoşgeldin aramıza, mutlaka sonucunu yaz inşallah pozitifi görürsun burada kutlarız.Arkadaşlar şu anda çok şiddetli kasık ağrım var adet sancısı gibi bugün transfer sonrasi 10. günüm sizde de böyle ağrılar oldu mu.daha önce sol kasığım batıyor gibiydi ama bugün adet sancısına dönüştü resmen on gündür hiç kanama falanda olmadı sizce negatif midir.lütfen fikirlerinize çok ihtiyacim var
Rabbim kucagına almayı nasip etsin canım hayırlı sağlıkli evlat olsun inşallah. Aramıza hoşgeldin, bizlere de dualarını eksik eetme arkadaşım.Merhaba sevgili arkadaşlar, Tüp Bebek aşamasında 2. aşılama da hamile olduğumu öğrendiğimde sanki çizgi filmlerde olan kafada dolaşan yıldız kümesi vardı sanki kafamda :)
Aşılamadan 2 hafta sonra gebelik testi istiyorlar ve inanın hiç gidesim yoktu, zaten sonuç olumsuz olacak düşüncesi yerleşmişti beynime, ama yüce rabbim bana bu mutluluğu yaşatmayı nasip gördü, nasıl mutlu oldum bunu aşağı yukarı benim gibi tedavi sürecindeki sevgili arkadaşlarım tahmin edebilir. SAT' a göre hesapladığımda 5+6 haftalık hamileyim. 24 Nisan' da bu mutlu haberi aldığımda HCG 200 idi, sonra dr um 2gün sonra tekrar bakılmasını gerektiğini söyledi ve 2 gün sonra da 374 çıktı. Yine bi 2 gün sonra da 842 yükseldi. Değer yükseldikçe yürüyüşümü bile değiştirdim o kadar yavaşladım ki anlatamam sizlere :) Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip eylesin. 5 Mayıs da da ilk ultrason muayenesine girdim hcg değerim oldukça iyi idi keseyi de gördük henüz bana daha kendini göstermedi. Sanırım ultrasondan sonra hafta hesabı daha sağlıklı olacak. 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kuzumu görebilirim. Hepimiz için bütün çabalarımızın hayırlı evlatlar görmeyi nasip etsin bizlere.
Herkese bol heyecanlı günler dilerim. :)
Canımmm çok sevindim. Sabah sabah iyi geldihkom babuu SevgiliLola arkadaşlar az önce kan tahlili sonucunu aldım. 11.günde 302 çıktı değerim hamileyim
çok mutluyum allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Inşallah sağlıkla kucağına alacağımız günlerde gelir.Hepinizden allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim sen birde bana sor hala aptal gibiyimCanımmm çok sevindim. Sabah sabah iyi geldi
Ben de pozitif haberimi aldgmda öyle olmuştumÇok teşekkür ederim sen birde bana sor hala aptal gibiyim
Canım kötü düşünme allah hepimizin yardımcısı olsun.Yolun çok başındayiz ama iyi düşünelim ki iyi olsun.Ben de pozitif haberimi aldgmda öyle olmuştum
Hastaneye gidiyorum şimdi keseyi görmeye çok korkuyorum olumsuz bişey olur diemidee bulantısından da ölüyorum ama
Aaaaayyyyyyy çok mu çok sevindim canım. İnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alacağın günleri de görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeklerimize.hkom babuu SevgiliLola arkadaşlar az önce kan tahlili sonucunu aldım. 11.günde 302 çıktı değerim hamileyim
çok mutluyum allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Inşallah sağlıkla kucağına alacağımız günlerde gelir.Hepinizden allah razı olsun.
Hadi bakalım canım bu günün ikinci güzel haberi senin minnaklarından gelsin. Dönmeni bekliyorum, mutlaka yaz olur mu gelince, merak ederiz. Muck.Ben de pozitif haberimi aldgmda öyle olmuştum
Hastaneye gidiyorum şimdi keseyi görmeye çok korkuyorum olumsuz bişey olur diemidee bulantısından da ölüyorum ama
Hadi gozunaydin:) her sey yolunda Allaha sukur, devami da boyle gelsin insallah.Gördüm çok şükür keseyişimdilik 1 tane. 2 hafta sonra kalp atısı için gidecgz onda tam görünürmüs eger 2 taneyse. Çok şükür herşey iyi gidiyomuş. Büyümeye başlamış bile Allahım şükürler olsun sana. Öyle bi rahatladm ki. Elim ayagm titredi resmen ya konuşamadm bile doğru düzgün doktorla. Gözlerim doldu çok mutlu oldum. Allahım herkese yaşatsn inşallah
Amin canım insallahAaaaayyyyyyy çok mu çok sevindim canım. İnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alacağın günleri de görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeklerimize.
Hadi bakalım canım bu günün ikinci güzel haberi senin minnaklarından gelsin. Dönmeni bekliyorum, mutlaka yaz olur mu gelince, merak ederiz. Muck.
Inşallah canım inşallah. Hepimizinki çook iyi gitsin hayırlısıyla sağlıkla alalm kucagmza inşallah.Hadi gozunaydin:) her sey yolunda Allaha sukur, devami da boyle gelsin insallah.
Aynı anda yazmışizAaaaayyyyyyy çok mu çok sevindim canım. İnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alacağın günleri de görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeklerimize.
Hadi bakalım canım bu günün ikinci güzel haberi senin minnaklarından gelsin. Dönmeni bekliyorum, mutlaka yaz olur mu gelince, merak ederiz. Muck.
Canım benim inşallah inşallah tüm evlat hasreti çekenlere Rabbim nasip etsin. Eevlatlarımıza can veren El-muhyi herkese nasipetsin. Bizim de bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah. Çok sevindim. Ne güzel bir gün oldu ya içimiz açılıyor duyunca bunları.Gördüm çok şükür keseyişimdilik 1 tane. 2 hafta sonra kalp atısı için gidecgz onda tam görünürmüs eger 2 taneyse. Çok şükür herşey iyi gidiyomuş. Büyümeye başlamış bile Allahım şükürler olsun sana. Öyle bi rahatladm ki. Elim ayagm titredi resmen ya konuşamadm bile doğru düzgün doktorla. Gözlerim doldu çok mutlu oldum. Allahım herkese yaşatsn inşallah
Evet canım benim de 25inde ama benim erken o zaman sanki. Siz bizden büyüksünüz teyzesiiInşallah canım inşallah. Hepimizinki çook iyi gitsin hayırlısıyla sağlıkla alalm kucagmza inşallah.
Aynı anda yazmışiz25 mayısta gitcm kalp atışı için seninki de o tarihteydi yanlış hatırlamıyosam dmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?