2016 Anneleri

Canım inşallah pozitif sonucu alır o sevinci doyasıya yaşarsın. Kasık ağrıları hepimizde oldu. Bende çok şiddetli degildi ama şiddetli olan arkadaşlarmz da var

Canım inşallah pozitif sonucu alır o sevinci doyasıya yaşarsın. Kasık ağrıları hepimizde oldu. Bende çok şiddetli degildi ama şiddetli olan arkadaşlarmz da var
Bende anlamadım canım bir haftadır ufak ufak sol kasığım batıyordu bugün ki ağrım çok farklı adet sancısı gibi bu da beni korkutuyor açıkçası rabbim herşeyden önce hayırlısini nasip etsin hepimize.

Kasikta batma ben hamile kalinca oluyor canim

Ca
Kasikta batma ben hamile kalinca oluyor canim
canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah.benim bu üçüncü tüp bebek denemem hiçbiri tutmadı hamilelik belirtilerini bilmiyorum bu nedenle içimde hep bir umut var bu kez tedavim boyunca hep pozitif düşündüm ama idrar testi negatif olunca bir anda bu ihtimali tekrar yasayabilecegim aklıma geldi yarın tahlil günüm ve cok korkuyorum.

Canım onuncu günün mü bugün. Ne zaman test yaplacak.

Canım belki kanda çıkar üzülme sonucunu yaz mutlaka.Rabbim gönlune vöre versin, inşallah bebeğine kavuşursun. Dualarim seninle

Canım adet sancısı gibi olyordu hepimizde. Hatta uyutmuyor bazen. İnşallah bebeğine kavuştursun Rabbim dileyen herkesi de seni de. Hoşgeldin aramıza, mutlaka sonucunu yaz inşallah pozitifi görürsun burada kutlarız.
Rabbim kucagına almayı nasip etsin canım hayırlı sağlıkli evlat olsun inşallah. Aramıza hoşgeldin, bizlere de dualarını eksik eetme arkadaşım.

hkom babuu SevgiliLola arkadaşlar az önce kan tahlili sonucunu aldım. 11.günde 302 çıktı değerim hamileyim
çok mutluyum allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Inşallah sağlıkla kucağına alacağımız günlerde gelir.Hepinizden allah razı olsun.

Canımmm çok sevindim. Sabah sabah iyi geldi

Çok teşekkür ederim sen birde bana sor hala aptal gibiyim
Ben de pozitif haberimi aldgmda öyle olmuştum
Hastaneye gidiyorum şimdi keseyi görmeye çok korkuyorum olumsuz bişey olur die midee bulantısından da ölüyorum ama

Hastaneye gidiyorum şimdi keseyi görmeye çok korkuyorum olumsuz bişey olur die midee bulantısından da ölüyorum ama
Canım kötü düşünme allah hepimizin yardımcısı olsun.Yolun çok başındayiz ama iyi düşünelim ki iyi olsun.

Aaaaayyyyyyy çok mu çok sevindim canım. İnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alacağın günleri de görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeklerimize.
Hadi bakalım canım bu günün ikinci güzel haberi senin minnaklarından gelsin. Dönmeni bekliyorum, mutlaka yaz olur mu gelince, merak ederiz. Muck.

Gördüm çok şükür keseyi şimdilik 1 tane. 2 hafta sonra kalp atısı için gidecgz onda tam görünürmüs eger 2 taneyse. Çok şükür herşey iyi gidiyomuş. Büyümeye başlamış bile Allahım şükürler olsun sana. Öyle bi rahatladm ki. Elim ayagm titredi resmen ya konuşamadm bile doğru düzgün doktorla. Gözlerim doldu çok mutlu oldum. Allahım herkese yaşatsn inşallah

Hadi gozunaydin:) her sey yolunda Allaha sukur, devami da boyle gelsin insallah.

Amin canım insallah

Hadi gozunaydin:) her sey yolunda Allaha sukur, devami da boyle gelsin insallah.
Inşallah canım inşallah. Hepimizinki çook iyi gitsin hayırlısıyla sağlıkla alalm kucagmza inşallah.
Aynı anda yazmışiz 25 mayısta gitcm kalp atışı için seninki de o tarihteydi yanlış hatırlamıyosam dmi canım

Canım benim inşallah inşallah tüm evlat hasreti çekenlere Rabbim nasip etsin. Eevlatlarımıza can veren El-muhyi herkese nasipetsin. Bizim de bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun inşallah. Çok sevindim. Ne güzel bir gün oldu ya içimiz açılıyor duyunca bunları.

Evet canım benim de 25inde ama benim erken o zaman sanki. Siz bizden büyüksünüz teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…