2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlarr bende çevremdeki insanların söylemlerinden bıktım yaa keşke kimseye söylemeseydim.. "Çok zayıflamışsın çok çirkin olmuşsun oğlan mı olacak ne karnın niye büyümemiş sen yemek yemiyorsun bak bebeğe çok zarar beslenmen lazım" şimdiden bıktım artık... bilmiyorum ya ben bunları cok sinir bozucu yaa off off

ben harç parasını yatırmış olmamam rağmen malesef sınavlara gidemeyeceğim malum evden çıkmam yasak bebişim izin vermiyor bide son sınavlarımdı mezun olacaktım ama demekki hayırlısı böyleymiş
yaa hayırlısı üzüldüm ama son senendeymişsin
arabayla gidip sınava girip çıkmadamı çok riskliydi ?

sen ne okuyordun azrasılam
canım 2 yıllık elektrik okuyorum
Büyükşehir belediyesinde elektrik teknisyeniyim
tekniker olacam inşallah
hem okul hem iş hem gebelik+ çocuk nasıl olacaksa artık

Günaydın Arkadaşlar
Kusarak yeni bir güne Merhaba dedik biz:)
Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ikili test için ayrı mı ücret alıyorlar acaba normalde muayene parası ödüyorum testler herşey onun içinde oluyor bu test için ayrı ödeme mi alıyorlar?
ayrı alıyorlar benden 50tl aldılar canım

Kizlar ya hafif kanamam olmus moralim bozuldu sabah sabah :KK43: is yerindeyim simdi lavobaya gitmeye korkuyorum tekrarlicak diye
15:30 da imiş randevun 15e kadar mümkünse en aza indir

Günaydın canlar, ben de ikili test icin geldim bekliyorum bakalım iyi olsun bebeler biz iyi oluruz inşallah zor bir geceydi kızım ishal olmus saat 3.30 da ve 7 de değiştirdim yavrum öylece yatmis çok üzüldüm @elma_sekerim01 canım haydi hayırlı haberlerle inşallah, arnavut_biberi arnavut_biberi canım benim çok geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah yorma kendini :dua::dua:

çok geçmiş olsun ufaklığa annesi

Günaydın kızlarr bende çevremdeki insanların söylemlerinden bıktım yaa keşke kimseye söylemeseydim.. "Çok zayıflamışsın çok çirkin olmuşsun oğlan mı olacak ne karnın niye büyümemiş sen yemek yemiyorsun bak bebeğe çok zarar beslenmen lazım" şimdiden bıktım artık... bilmiyorum ya ben bunları cok sinir bozucu yaa off off
bana hiç ters konuşan olmadı olduysada veririm ağzının payını

günaydın kızlar benim bulantılar 1 anda kesildi. çok yoğun değildi zaten ama o bile yetmişti. erken değil mi sizce? bu arada sabahları süt içince bulanıyo midem hala

Günaydın canlar, ben de ikili test icin geldim bekliyorum bakalım iyi olsun bebeler biz iyi oluruz inşallah zor bir geceydi kızım ishal olmus saat 3.30 da ve 7 de değiştirdim yavrum öylece yatmis çok üzüldüm @elma_sekerim01 canım haydi hayırlı haberlerle inşallah, arnavut_biberi arnavut_biberi canım benim çok geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah yorma kendini :dua::dua:

geçmiş olsun canım

milletin ağzı torba değil ki dili olan konuşuyo işte

canım 2 yıllık elektrik okuyorum
Büyükşehir belediyesinde elektrik teknisyeniyim
tekniker olacam inşallah
hem okul hem iş hem gebelik+ çocuk nasıl olacaksa artık

meslektaş olucaz inşallah okulunu bitirde :)
bende üstüne işletme lisans tamamladım şu an muhasebe yapıyorum ama elektrik daha zevkli :)
rüyaların gerçek olsun inşallah

günaydın kızlar benim bulantılar 1 anda kesildi. çok yoğun değildi zaten ama o bile yetmişti. erken değil mi sizce? bu arada sabahları süt içince bulanıyo midem hala

günaydın tatlım benimde bu hafta sıkıntılarımın çoğu birden kesildi bugun kontrolum var inşallah herşey normaldir.

Sana yaşadığım birşey anlatayım bu olay kayınvalidemle 2-3 gün oldu öğlen vaktiydi evet çok güzel cevabını verdim ama içim içimi yedi geçmedi hırçınlığım akşam sağ kasığım bir ağrımaya başladı eşime dedim ki galiba lekeler gelecek hazırlan hastaneye gidelim elimi koydum birazdan ve "anneciğim biz seni çok seviyoruz seni bekliyoruz merak ediyoruz..." Dedim bir de ben onun için ninni yazdım onu söyledim inanır misin 2 dakika sonra geçti o Ağrı'm...şok olduk biz...dedim ki direk psikoloji den etkileniyor evet o Zaman napıyorummmmmm benim canımı sıkanın bende canını sıkıyorum....doğuda yok ne yazık ki ya da üniversite mezunlarında yok değil :halay:şimdi de ismine takmış ne olacak diye :) ay dedim hamile kalmasaydım ne ile oyalanacaktı acaba...

Benim kayınvalide hamileliğimi tebrik etmedi bile canım, insan o kadar bozuluyor ki böyle şeylere. Geçen gittik bir şeyler örüyor. Eşimde bizim bebiş için örüyor sandı. Ooo felan babaanneye bak neler örüyor bize dedi. Ben hiç cevap vermedim bize yapmayacağını bildiğim için. Size örmüyorum hazır satılıyor alırsınız dedi. Sonra o arada kardeşi ve karısı geldi kayınvalidenin. Onlarda bize örüyor zannetti. Yok dedi. Çıkardı torbasından tek tek ördüklerini yengeye gösteriyor. Şunu kuran kursundaki arkadaşının torununa örmüş, şunu vakıftan bilmem kimin yiğenine örmüş, şunu komşunun eski bi komşusu varmış ona örmüş. Herkes şoka girdi. Sustu.

Sonra yenge ismini ne koyacaksınız dedi. Eşimde kız olursa ...., erkek olursa .... dedi. Kaynanan oturduğu yerden hiç beğenmedim ne kötü isimler felan dedi. Kuranda geçen isim koyun dedi. Eşimde biz öyle koymak istiyoruz dedi. Nişanlıyken düşünmüştük dedi. Bütün gece astı suratını.

Hayır anlamadığım şey sen tebrik etme, sevinme, cümle aleme örgü ör, size öremem de. Sonrada sanki çok ilgiliymiş gibi koyacağın isime karış. Bende kızın ikinciye hamile kalırsa sana koydursunlar ismini dedim. İnsanın zorla moralini bozuyorlar.

meslektaş olucaz inşallah okulunu bitirde :)
bende üstüne işletme lisans tamamladım şu an muhasebe yapıyorum ama elektrik daha zevkli :)
rüyaların gerçek olsun inşallah

ooo ne güzel sevindim
evet elektrik zevkli ve zor da :) teknik bölüm olduğu için
belediyede teknik kısım daha çook maaş alır
tekniker
4 yıllık işletmenden bile daha çok alıyor düşün
onun için tekniker olayım oh ne ala

Benim kayınvalide hamileliğimi tebrik etmedi bile canım, insan o kadar bozuluyor ki böyle şeylere. Geçen gittik bir şeyler örüyor. Eşimde bizim bebiş için örüyor sandı. Ooo felan babaanneye bak neler örüyor bize dedi. Ben hiç cevap vermedim bize yapmayacağını bildiğim için. Size örmüyorum hazır satılıyor alırsınız dedi. Sonra o arada kardeşi ve karısı geldi kayınvalidenin. Onlarda bize örüyor zannetti. Yok dedi. Çıkardı torbasından tek tek ördüklerini yengeye gösteriyor. Şunu kuran kursundaki arkadaşının torununa örmüş, şunu vakıftan bilmem kimin yiğenine örmüş, şunu komşunun eski bi komşusu varmış ona örmüş. Herkes şoka girdi. Sustu.

Sonra yenge ismini ne koyacaksınız dedi. Eşimde kız olursa ...., erkek olursa .... dedi. Kaynanan oturduğu yerden hiç beğenmedim ne kötü isimler felan dedi. Kuranda geçen isim koyun dedi. Eşimde biz öyle koymak istiyoruz dedi. Nişanlıyken düşünmüştük dedi. Bütün gece astı suratını.

Hayır anlamadığım şey sen tebrik etme, sevinme, cümle aleme örgü ör, size öremem de. Sonrada sanki çok ilgiliymiş gibi koyacağın isime karış. Bende kızın ikinciye hamile kalırsa sana koydursunlar ismini dedim. İnsanın zorla moralini bozuyorlar.
iyi demişsin canım
hayır neden sizi tebrik etmedi onu anlamadım

ooo ne güzel sevindim
evet elektrik zevkli ve zor da :) teknik bölüm olduğu için
belediyede teknik kısım daha çook maaş alır
tekniker
4 yıllık işletmenden bile daha çok alıyor düşün
onun için tekniker olayım oh ne ala

sizin oraya eleman alıyolar mı? :KK53:
ben özelde 11 sene çalıştım Allah'a şükür kötü değildi ama belediye olmak başka birşey

iyi demişsin canım
hayır neden sizi tebrik etmedi onu anlamadım

İstemiyormuş torun.. Kızı ikinciyi doğursun istiyormuş, Allah kızına anneliği yaşatsınmış onun yaşı geçiyormuş, kocası istemiyormuş vırt zırt.
Yine bi keresinde dayanamadım ağzıma geleni söyledim. Kızının 15 yaşında çocuğu var, sanki hiç yokmuş gibi görüyorsunuz dedim. Kızım çocuk yaşta evlendi hiç bir şey anlamadık dedi. 17 yaşındaydı dedi. Allah'ın gücüne gider, hiç çocuk sahibi olamayan aileler var ayrıca çocuk karşılıklı karı kocanın birlikte isteyebileceği bir şey, kocası istemediğini söyledi 100 kere , daha niye zorluyorsunuz dedim.
Doğruları söylediğim için beni sevmez,tebrik felan da etmedi dolayısıyla ama böyle abul sabuk şekilde karışmaya çalışıyor. İsim mevzusu gibi. Moralim bozuluyor. Biraz da fazla hassaslaştım galiba. Her şey gözüme batıyor.

örmesin boşver bu sefer beğenmediğin bişey örerse giydirmek zorunda kalırsın. dışarda cici cici şeyler satılıyo gönlüne göre al giydir valla inşallah benimki de örmez hiç uğraşamam kaprisleriyle

örmesin boşver bu sefer beğenmediğin bişey örerse giydirmek zorunda kalırsın. dışarda cici cici şeyler satılıyo gönlüne göre al giydir valla inşallah benimki de örmez hiç uğraşamam kaprisleriyle

Örmesini istediğimden değil canım zaten, yapılan ayrımcılığa ve koyacağmız isime direk ayy ne kötü felan demesi moralimi bozdu, ağlamamak için zor tuttum kendimi o gün. İnsan azcık kendini ölçüp tartıp konuşmalı. Biz konuşsak öyle kötü gelin olur adımız. Neyse sabah sabah kafanızı şişirmeyeyim hanımlar :) Herkese hayırlı, bereketli cumalar...

Günaydın anne adayları, cuma'nız mübarek olsun :)

arnavut_biberi arnavut_biberi geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildir.

AzRASILAM AzRASILAM rüyan hayır olsun inşallah, geçen gece rüyamda bende seninle tanıştığımızı gördüm , hatta beraber oturup dondurma yedik :)

Bugün annem kardeşimin yanına gidiyor, biraz hüzünlendim. Mutfağa hala çok rahat giremiyorum. Bakalım gidişi beni Nasıl etkileyecek? Eve baskül aldık, her sabah tartılıyorum, doktorumun tartısıyla farklılık göstermezse üç kilo vermişim hamileliğimin başından beri. Bakalım ilerleyen aylarda Nasıl bir grafik çizeceğim. Hedefim maksimum 70 le doğurmak. Daha fazla alırsam diye korkuyorum, sonra doğuma yuvarlanarak giderim, bu kısacık boyumla :)

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Allahım sağsalim kucağına aldırsın inşallah herşey yoluna girer canım moralini yüksek tutmaya çalış lütfen

günaydın kızlar,

Allah bu mübarek cuma gününde hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

Günaydın anne adayları, cuma'nız mübarek olsun :)

arnavut_biberi arnavut_biberi geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir şey değildir.

AzRASILAM AzRASILAM rüyan hayır olsun inşallah, geçen gece rüyamda bende seninle tanıştığımızı gördüm , hatta beraber oturup dondurma yedik :)

Bugün annem kardeşimin yanına gidiyor, biraz hüzünlendim. Mutfağa hala çok rahat giremiyorum. Bakalım gidişi beni Nasıl etkileyecek? Eve baskül aldık, her sabah tartılıyorum, doktorumun tartısıyla farklılık göstermezse üç kilo vermişim hamileliğimin başından beri. Bakalım ilerleyen aylarda Nasıl bir grafik çizeceğim. Hedefim maksimum 70 le doğurmak. Daha fazla alırsam diye korkuyorum, sonra doğuma yuvarlanarak giderim, bu kısacık boyumla :)

Saol canım umarım değildir randevu saatimi bekliyorum.

arnavut_biberi arnavut_biberi nasılsın Canım tekrar lekelenme oldumu ?

Kısmen peçeteye biraz geldi yine

günaydın kızlar,

Geçmiş olsun canım bugun cuma bol bol sende dua et duaların kabul olduğu saatlere denk gelsin inşallah sağlığınıza kavuşun

Back
X