2016 Aralık Anneleri

Eve
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/adsiz-png.1831148/
Evet canım toxoplaşma hariç bunların hepsi ve daha fazlası hatta yapılmış bana karşılaştırdım
Bu SGPT alt olan karaciğer enzimim de yükselmiş acaba benim gibi hamilelikten dolayı bu değeri yükselen var mı tehlike arz eder mi ? Deneyimli birinden duysam mutlu olcam

burda benim yaptırdığım testler var doktra ilk gittiğimde hemen bunları istedi.

bizimde yarın ben görmeyeli 1 ayı geçti :KK51:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/adsiz-png.1831148/

burda benim yaptırdığım testler var doktra ilk gittiğimde hemen bunları istedi.

bizimde yarın ben görmeyeli 1 ayı geçti :KK51:

kızlar nette gano transperant diye bir sabun buldum araştırırken sivilcelee çok iyi geliyormuş keçi sütünden yapılıyormuş ama kararsızım :KK43:
perdurable perdurable derinyesevi derinyesevi @bitterrcikk benimde iki kaşımın arasında ve vücudumun çeşitli bölgelerinde çıkmaya başladı tek tük ama acıyolar baya mercimek gibi şişler, yüzümde de arada ufak ufak çıkıyo

canım benim başka bir şikayetim yok çok şükür ama şu sivilce olayı da olmasaydı iyiydi yani :KK43:
valla canlar,önce de şu oldu ki yüzümde kahverengi gölgeler oldu,çil gibi değil baya büyük alanlar,gebelik ve lohusalık boyunca kil maskesi,meyveli vs gerçek sabular oluyo ya ,lokmanhekim marketinden alıp onlardan kullandım,dr a sorun tabi yine,benim dr bir tek boya konusunda ,bak beyazların da yok neetcen boyayı demişti.yarın sorup yine bitkisel sabunalraan almak niyetim,ayrıca kakao yağını merak ediyorum canım kullanınca haber etttt :KK15:

:KK73: benim 3. haftam giyiyom ohh miss sıkan hiç bişi yok rahat rahat oturuyom

kızlar bi kaç gündür çok rahatım kızlar sakin o gaz sıkıştırmaları, şişmeler, yorgunluk birden kesildi namazlarımı daha rahat lımaya başladım ama bu sefer huzursuz olmaya başladım acaba bademime bişey mi oldu diye

@catuke perdurable perdurable arnavut_biberi arnavut_biberi @elifnill kızlar bende ofiste bütün gün düğmem açık geziyorum sırf bu yüzden uzun gömlekler giyiyorum:)) daha alışveirşe başlamadım ama başlamam lazım yanii
ben dün de iki tane penye,beli lastikli pantolon etek aldım,çok yakışmıyor ama giycem vallaaa,ay sıcakları kolay atlatırız umarım,tatlım bir de ben namazı bıraktım ya ,mide bulantısını ve kızımı bahane ediyorum,kendimi kötü hissediyorum :KK12:
Benim kayinvalidem de tam tersi ya kız olsun diye ölecek. Oğluma doğum yaptığımda hastanede milleti aramış erkek erkek kız değilmiş demiş oysa ki 12 haftadan beri sana erkek demiştik zaten demek ne hayal ettiyse :)))

derinyesevi derinyesevi perdurable perdurable peki hadi sivilceden cinsiyete kadar gidip kafa bulalım biraz :) sizde cinsiyet tahmini yaptı mı Dr? Benim erkeğe benziyormuş

Valla cinsiyet konusunda yorum yapınca ben artık sinir oluyorum
kayınpederim oğlunuz olcak sizin ben rüyamda gördüm diyodu. bişey demedim ama çok sinir olmuştum
bu ne şartlamadır. kızım olsa sevmicem mi yani.. benim için farketmez sağlıklı olsun derim hep
ama bundan sonra bişey diyen olursa sert çıkıcam artık :sinirli:
yarın öğrenirsem tepkilerini ölçerim sanırım,eşim kız istemişti,gönlüne göre oldu,bakalım bu sefeeerr :nazar::anne:biz 3 kız bi oğlan sonra yine bir kız kardeşiz.kız kardeş gibisi yok,Rabbim cümlemize salih evlatlar versin,sağlıcakla inşallah,iyi ki burası var ya,içimizi döküp rahatlıyozzz:KK45::KK45::KK45::KK45:

Merhaba kızlar dayanamayıp bugün sabah gittim doktora.
Doktora söyledim içimde kötü hisler var diye korkma dedi doktor da
Icim rahatladı. .
Baktı bebeğim 4,5 cm olmuş öylece yatiyordu. .
Kipirdamiyor dedim tekrar kalp atışını dinletti kalbinin kipirtisini gördüm.

Günü gününe bebeğim maşallah tam Ultrasonda da 11 haftalik çıktı. .

İkili test istiyorsan haftaya gel dedi. .
pek istemiyorum yaptirmayacagim sanırım. .
baş ağrısı için parol verdi bi de kan ilacina başladım

Canım tamam büyüğümüzdür, saygı duyacağız ama, çok güzel cevap vermişsin, helal olsun. Ne kadar cahilce laflar. Hem de şunu kadınlar yapmıyor mu daha da deli oluyorum. Senin yazını okuyunca bir karikatür geldi aklıma :deli:Eki Görüntüle 1838252

Canım inan bu zamana kadar asla tek bir kelime söylemedim bütün cahilce davranışlarına ama annelik içgüdüsü böyle birşey sanıyorum :KK48::KK48: hayırlı sağlıklı torun olsun diyeceğine dediği şey çok canımı sıktı bende saygısızlaşmadan böyle yanıtını verdim...karikatür harikaaaaa bunu büyütüp ona hediye edeyimmmm :lülülü:

ah kızlar üfüreyim böyle zihniyete,maalesef sadece doğuda var sınıyordum,ne cahilce,biz de kv ye kızımız olcak dediğimizde o son dakkaya kadar belli olmaz belki de oğlandır demişti,şimdi kızıma deli oluyorlar,üstelik kendinin 3 oğu var,kızı yok,sülalelerinde sadece bir kız var,insan ne yoksa ona heveslenir güya,kızım doğunca da bir de oğunuz olsun dedi,pipiden vazgeçilmiş değil yani,bakalım dr söyliyce mi,biz de yarın adıyamana gitcez,hamilelikten sonra ilk gidişimiz bakalım hali tavrı nasıl olacak,o oğlan lafı edecek,benim annem de bu çocuğun ne acelesi vardı diyecek kesin offfffff:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Sana yaşadığım birşey anlatayım bu olay kayınvalidemle 2-3 gün oldu öğlen vaktiydi evet çok güzel cevabını verdim ama içim içimi yedi geçmedi hırçınlığım akşam sağ kasığım bir ağrımaya başladı eşime dedim ki galiba lekeler gelecek hazırlan hastaneye gidelim elimi koydum birazdan ve "anneciğim biz seni çok seviyoruz seni bekliyoruz merak ediyoruz..." Dedim bir de ben onun için ninni yazdım onu söyledim inanır misin 2 dakika sonra geçti o Ağrı'm...şok olduk biz...dedim ki direk psikoloji den etkileniyor evet o Zaman napıyorummmmmm benim canımı sıkanın bende canını sıkıyorum....doğuda yok ne yazık ki ya da üniversite mezunlarında yok değil :halay:şimdi de ismine takmış ne olacak diye :) ay dedim hamile kalmasaydım ne ile oyalanacaktı acaba...

AzRASILAM AzRASILAM ilacın yan etkilerin de Deride kaşıntılı kabartılar, döküntü, kızarıklık yazıyor bunlar hafif yan etkileriymiş bana doktoruma değiştireceğim ilacı kaşı kaşı nereye kadar
Değiştirmek mantıklısı o zaman
Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş :halay:bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi :KK37::KK36::KK6: yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükürkontrollerimiz de ayda bir artık :işsiz:
Maşallah oh ne güzel

Bişey sorcam kızlar bu toxoplaşma herkese yapıldı mı bana bi ton testler yapıldı ama bunu göremedim arasında , eğer bu riskim varsa nelere dikkat etmek gerekir herkesin bu testi iyi mi çıktı olumsuz çıkanlara ilaç mı veriliyor ya da öneride mi bulunuyor doktor bilgi verebilir misiniz?
Hayvanlarla alakalı birde çiğ et sucuk salam sosis onlara dikkat et canım
Testleri sağlık ocağında yaptıysan yapmışlardır
Rutin gebelik testi bunlar
Canım tamam büyüğümüzdür, saygı duyacağız ama, çok güzel cevap vermişsin, helal olsun. Ne kadar cahilce laflar. Hem de şunu kadınlar yapmıyor mu daha da deli oluyorum. Senin yazını okuyunca bir karikatür geldi aklıma :deli:Eki Görüntüle 1838252
Bu karikatürü eşime bn yaptım :D
Tabikii espiri olsun diye
Eli azâsı tam olsunda
Merhaba kızlar dayanamayıp bugün sabah gittim doktora.
Doktora söyledim içimde kötü hisler var diye korkma dedi doktor da
Icim rahatladı. .
Baktı bebeğim 4,5 cm olmuş öylece yatiyordu. .
Kipirdamiyor dedim tekrar kalp atışını dinletti kalbinin kipirtisini gördüm.

Günü gününe bebeğim maşallah tam Ultrasonda da 11 haftalik çıktı. .

İkili test istiyorsan haftaya gel dedi. .
pek istemiyorum yaptirmayacagim sanırım. .
baş ağrısı için parol verdi bi de kan ilacina başladım
Maşallah Allah esirgesin

Değiştirmek mantıklısı o zaman

Maşallah oh ne güzel

Hayvanlarla alakalı birde çiğ et sucuk salam sosis onlara dikkat et canım
Testleri sağlık ocağında yaptıysan yapmışlardır
Rutin gebelik testi bunlar
Yok canm özel bi hastanede bütün testler yapıldı ama bu yoktu daha dikkatli olucam artık bu tür şeylere
Bu karikatürü eşime bn yaptım :KK70:
Tabikii espiri olsun diye
Eli azâsı tam olsunda

Maşallah Allah esirgesin

Çok sevindim seni tanıdığıma canım psikolojik desteğin için teşekkürler :) evet doktorum da öleceğini bilsen asla ihmal etmeyeceksin dedi ki asla ihmal etmiyorum...tabi danışırım umarım senin değerlerin de olması gerektiği gibidir...aynen öyle benim endişem nüks korkusu :KK43: ilaç dozu ayarlanmadığında tekrar aynı şeyleri Yaşar mıyım düşüncesi...
Rica ederim ne demek :)
Destek olabildiysem ne mutlu bana.
Tekrar yasama riski yok denecek kadar az.zaten dr.da bu sekilde aciklamistir.
Bu sekilde ilac ayarlamasiyla 5yil once hamilelik geçirdim ikimizin de sagligi yerinde cok şükür. Yeter ki takibi birakma.

kızlar benm yüzümde sivilcelenme oldu hormonların etkisi sanırım başına gelen war mı:KK43:
Canim benim genelde zararli şeyler yedigimde hemen sivilceler cikiyor sonra birakinca geçiyor sendede o sekilde olabilir mi acaba
Bide yüzümdeki olu derileri banyodayken falan kaldiriyorum iyi geliyor siyah noktalar içinde ayni şekilde

:KK73: benim 3. haftam giyiyom ohh miss sıkan hiç bişi yok rahat rahat oturuyom

kızlar bi kaç gündür çok rahatım kızlar sakin o gaz sıkıştırmaları, şişmeler, yorgunluk birden kesildi namazlarımı daha rahat lımaya başladım ama bu sefer huzursuz olmaya başladım acaba bademime bişey mi oldu diye
Gazdan dolayı mi rahat kilmaya basladin bilmiyorum amaaa bende ilk baslarda namaz kilarken kalkmakta acim oluyordu değişik bir kalkma tekniği bulmuştum o şekilde kalkiyordum ama simdi senin dediğin gibi rahatça kilabiliyorum namazimi belki de haftalar ilerledikçe vücut alistikca rahatliyoruz o yüzden namaz kilmakta kolalasiyordur diye düşünüyorum ben

@perdur
Kiiiz önceden kilip simdimi biraktin yoksa düzenli kilmiyormuydun zaten
Ben önceden neredeyse hic kilmiyordum sonra evlenince Esim sağolsun tevsik etti bayagi yine tek tuk kiliyordum sonrada bayagi kilmaya baslamistim ama kilmadigim oluyordu ama hamileliği öğrenince düzene soktum bayagi çünkü öncelik allah rizasi için sonra bebegin huzuru için bide kendi huzurum için kiliyorum resmen bende kendime sasiriyorum allah daim eder inşallah herkese nasip etsin düzenli namaz sende madem kiliyordun birakma aksine devam et dahada önemli bu zamanlarda ki ibadet
Tabi seni yargilayamam yanlis anlama ama bende görüşümü paylaşmak istedim herkesin ibadeti kendine yine :KK37:

o_O
Rica ederim ne demek :)
Destek olabildiysem ne mutlu bana.
Tekrar yasama riski yok denecek kadar az.zaten dr.da bu sekilde aciklamistir.
Bu sekilde ilac ayarlamasiyla 5yil once hamilelik geçirdim ikimizin de sagligi yerinde cok şükür. Yeter ki takibi birakma.

3 farklı doktor takip ediyor beni endokrinoloji nükleer tıp ve genel cerrahım bir de kadın doğumcu :KK48::KK48: o yüzden güvenim sonsuz onlara...o kadar büyük güven verdin ki bana Allah razı olsun senden...evet doktorum nüksün çok düşük bir olasılık olduğunu söyledi ama gel gör ki pimpirik ben kurcalayacağım işte illa ki :) tekrar teşekkürler :KK200:

Bakın ne buldum

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-26-19-37-56.webp
    Screenshot_2016-05-26-19-37-56.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 75
Back
X