• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Doğru canim durusa gore değişiyor benim ayni gün ayni hastanede farklı odalardaki ultrason da çekilmişti birinde bükülüp durmuş haftasindan birazcik az cikmisti birindede uzanmisti oradada iki gün önce gidiyordu yani daha minnacik olduklari icin duruslari ölçülerini değiştiriyor takma kafana

Ilgin icin saol cnm mutlu oldum :anneadayı:

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi gözün aydın canım çıtlatsaydı ya cinsiyeti demekki emin olmadan söylemiyor en güzeli bekle bakalım biraz daha bende 16.haftayı iple çekiyorum kesin desin isim düşüncem ona göre:)
Acelesinden herseyi unuttum zaten ameliyata incekmjs cok telasliydi yoksa solicekti bseler ole konusmustuk.. iyi bakmisiz vatandasa herseyi iyi ense kalinligimzda cok iyi testin iyi cikcagndan eminim dedi. O onemliydi zaten ikili iyi ciksinda. Herseyi iyi dedi ama dgru duzgun goremedim bile 3 haftadir bekliyorum. 30 sn muayene.

Acelesinden herseyi unuttum zaten ameliyata incekmjs cok telasliydi yoksa solicekti bseler ole konusmustuk.. iyi bakmisiz vatandasa herseyi iyi ense kalinligimzda cok iyi testin iyi cikcagndan eminim dedi. O onemliydi zaten ikili iyi ciksinda. Herseyi iyi dedi ama dgru duzgun goremedim bile 3 haftadir bekliyorum. 30 sn muayene.
30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..

bir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
Benım Dr dün bu ayda folik A devam dedi aksılık ben istemiyorum kullanmayı

Selam dün Dr gittim elhamdulillah her şeyimiz normal dedi cinsiyet dedim henüz etken derken o sırada eşim bu erkeğe benzıyor deyince Dr dur bakım dedii ve de Da erkeğe benziyor dedii hayırlısı ogluma gardaş geliyor sanırım
Dr
Ende kalınlığı nor mal dedi elhamdulillah 2-3 test istemedim
oruç tutma dediiio_O ama ben deneyecegim kendimi gene de
Şeffaf akıntı normal dedi
Folik asit devam dedii
Hakkı'mızda hayırlısı:KK46: onu ultrason Da oynarken görmek cok değişikti ilk oğlumda ki gibi ağladım
:anne:

Canım anlayamadım neden ağladı ?
Kesinlikle bende dün arkadaşıma 5.aya kadar erkek dediler dün face de yazmış meğer kızı olacakmış fazla hazırlık yapmamışlar iyiki erkek diye bide doktor % 90diyomuş erkek için onlar bile bilemiyor ki..ben sormasam söylemiyordu son dk sorunca emin olmamakla birlikle erkeğe benziyor dedi ne mutlu aman sağlıklı olsun da hayırlı olsun da başka bişey önemli değil eşim bile kız çocuk istiyordu Kıyamam dün oğlumla şöyle yapcaz böyle yapcaz diyor dünyaya gelsin evlat işte insan ayrım yapabilir mi Rabbim bizi anne babalığa layık görmüş bundan başka mutluluk olur mu çok şanslıyız

Lohusalik bunalımı yaşamış kimseyi istememis yanında herkes kötü görünmus. .
Dualarla Namazla Kurtulmuş. .
Şimdi eski yaşantısını yaşamak istemiyor.
Oğlum için değiştim diyor. ..

Çok şükür allahın şanslı kullarindaniz. .
Kız erkek farketmez. .
Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasi. .

Selam dün Dr gittim elhamdulillah her şeyimiz normal dedi cinsiyet dedim henüz etken derken o sırada eşim bu erkeğe benzıyor deyince Dr dur bakım dedii ve de Da erkeğe benziyor dedii hayırlısı ogluma gardaş geliyor sanırım
Dr
Ende kalınlığı nor mal dedi elhamdulillah 2-3 test istemedim
oruç tutma dediiio_O ama ben deneyecegim kendimi gene de
Şeffaf akıntı normal dedi
Folik asit devam dedii
Hakkı'mızda hayırlısı:KK46: onu ultrason Da oynarken görmek cok değişikti ilk oğlumda ki gibi ağladım
:anne:
Canım çok sevindim ne mutlu:)
Benimde ikili normal çıkarsa 3lü 4lü test istemicem inşallah güzel çıkar sonıçlarımız
Bu haftalarda ki tahminlerin yarısı tutmuyor canım en iyisi 16.17.haftaları beklemek
Bu arada ben pipi görüp tahmin yaptıklarını zannediyordum :olamaz:demekki kemik yapısına bakarak tahmin yapılıyor

Lohusalik bunalımı yaşamış kimseyi istememis yanında herkes kötü görünmus. .
Dualarla Namazla Kurtulmuş. .
Şimdi eski yaşantısını yaşamak istemiyor.
Oğlum için değiştim diyor. ..

Çok şükür allahın şanslı kullarindaniz. .
Kız erkek farketmez. .
Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasi. .
Aynen canım amin

Ense kalinligi normal cikmis canim sorun yoktur bebeginde ins.
Ben 1 kizin var kiz erkek fark etmez diyordum ama doktor erkege benziyor diyince sevinemedim sanki. Hep iki kizim olacakmis gibi geldigi icin sanirim. Ya da henuz erken oldugu icin de olabilir. Saglikli hayirli olsun bebisimiz kiz da olsa erkek de olsa severz.

Ben bi kızım daha olsun istiyordum içimden öyle geçiyordu
Doktor en son odadan çıkarken tahminim kız deyince bastım kahkahayi. .
Yolda eve gelirken sürekli gülüyor dum. .

Ama bi de şu var benim gittiğim doktora bi arkadaşım da gidiyor ona kız demiş arkadaşım başka bi doktora gitmiş o doktor da erkek demiş ona..
Iste hiçbir şey belli olmuyor bize düşen net olana kadar beklemek cnm. .
Belli de olmaz ... değişebilir de...

30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..
Valla kizdim bugun. Diger sefer son muayene olarak gelcem dedim tamam dedi. 10 gune tekrar gtcem sonuclara o zaman bakcak dogru duzgun.

Bebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-27-18-23-16-1.webp
    Screenshot_2016-05-27-18-23-16-1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 68
Back
X