2016 Aralık Anneleri

Kizlar gunaydinlar, istanbul kurtkoy emsey hospitalda 2li test yaptiran varmi? Prof Dr. Ahmet Gocmen hoca yapiyormus ayrintiliyi. Ya da Anadolu yakasinda daha evvel gittiginiz, tavsiye edebileceginiz bir perinatolog varmi acaba? Simdiden tesekkur ederim

Kizlar gunaydinlar, istanbul kurtkoy emsey hospitalda 2li test yaptiran varmi? Prof Dr. Ahmet Gocmen hoca yapiyormus ayrintiliyi. Ya da Anadolu yakasinda daha evvel gittiginiz, tavsiye edebileceginiz bir perinatolog varmi acaba? Simdiden tesekkur ederim
Ben petek hanım Arıoğlu'na gideceğim. Yeri Küçükbakkalköyde cnm. Daha önce eltim gitti memnun kaldı. Muayene ücreti 350 tl

kızlar merhabalar bende izmirde yaşıyorum ayrıntılı usg zamanımız geldi bizimde 10 ağustosa kadar doktor müddet verdi yaptırmam lazımmış aranızda izmirli olan varmı nerde yaptırdınız nereleri tavsiye edebilirsiniz? bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben petek hanım Arıoğlu'na gideceğim. Yeri Küçükbakkalköyde cnm. Daha önce eltim gitti memnun kaldı. Muayene ücreti 350 tl

Fiyati iyiymis aslinda, ben acibademden 1500 fiyat almistim baya pahali gelmisti bana. Acaba kendi muayenehanesindemi cekiyor? Sen ne zaman gideceksin canim?

Hanimlar bisey sorcam
Detayli taramadan sonra kendi doktorunuzada muayne oldunuzmu ?
Yani gerek varmi.
Kizimda ne yaptigimi hatirlamadim.
Bugun radyolojiden randevu aldim randevu aldigim kiz hemen arkasindan kendi doktorumada randevu ayarladi.
Detayliya 350
Muayneyede 140 lira istediler.
Normalde muayneye 140 veriyorumda sonuc gostermek icinde ucretmi vercez onu anlamadim

Canım, benim doktorum ki özele gidiyorum, aynı hastanede detaylı çekildikten sonra uzman tarafından, randevu almadan sonuçları gelin aynı gün bana gösterin dedi. Yani aynı gün önce detaylı olacağım sonra hemen doktora göstereceğim ek muayene ücreti ödemeden. Her hastanede uygulama farklı olabilir maalesef.

Fiyati iyiymis aslinda, ben acibademden 1500 fiyat almistim baya pahali gelmisti bana. Acaba kendi muayenehanesindemi cekiyor? Sen ne zaman gideceksin canim?
evet kendi muayanehanesi zaten. Ben yarın gidiyorum kontrole. senin daha vaktin varsa gidip geldikten sonra da bilgi verebilirim sana tekrardan. doğum fiyatına ayrıntılı ultrasona girmek istemem açıkçası. Sonuçta perinatolog bakacak farkeden bir şey yok.

evet kendi muayanehanesi zaten. Ben yarın gidiyorum kontrole. senin daha vaktin varsa gidip geldikten sonra da bilgi verebilirim sana tekrardan. doğum fiyatına ayrıntılı ultrasona girmek istemem açıkçası. Sonuçta perinatolog bakacak farkeden bir şey yok.

Yarin Detayli ultrason cektireceksin sanirim? Bana da bilgi verirmisin? Ben 8.ayin basinda cektirecegim detayli ultrasonu.

benim de tetenoz aşım 28 temmuzda tecrübeli anneler ağrı acı yapıyor mu ?
hayret verecek şekilde hiç ağrı yapmadı
bende düşünmüyordum ama gebelik şekeri denen şey normal yaşantıda şekerle alakası olmayan ve ailesinde şeker olmayan bir ark.ımda çıktı ve ilaç kullanmak zorunda kaldı dolayısı ile hiç ummadığın kişide çıkabiliyormuş ve bebeğe zararı var şekerin ayrıca bebek gününden önde gidiyorsa annede şeker olma durumuda olabilri dedi dr.um benm bebeğim bir hafta önde gidiyor.
zaten o içirilen 50 gr şekerli su bir dilim baklavaya eşit ki bana verseler 3 dilim baklava yerim hani :) dolayısı iel tüm bu riskleri düşününce ve araştırnca yaptırmaya kara verdik.
sizde bir araştırın derim yaptırmıcam deyip kestirip atmayın temkinli olalalım inş.
sağlıklı günler.
bnde de şeker riski var muhakkak yaptırcam
Gunaydin anneler :) gecen hafta amniyosentez oldum burda olan var mi?
bende oldum sonuç bkliyorum 27 haziran da oldum sen ne zamn oldun cnm
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ne kadar? Bana 255 tl dediler.
ben üniversite hastanesinde olacam prof bakacak ücretsiz
Kızlar kafama takılan bir şey oldu.
Ben Ankara'da Özel Bilgi Hastanesine Selçuk Arslana muayene oluyorum.
Gidenler, bilenler varsa yorum yaparsa sevinirim.
Son 2 randevum da ışık hızıyla geçti sanki, şu sıkıntım var demesem ilgilenmiyor, rutin 2'li 3'lü tarama için gün veriyor sadece.
Bebeğin boyunu vs sorsam kızıyor, takviye vitamin olarak bacak ağrımdan dolayı magnezyum verdi sadece.
Kuzenim de hamile, Ankara'da Cihangir Çakıcı hocaya muayane oluyor, adam en ayrıntı şeylerle bile ilgileniyor onun anlattığına göre, kendimi bi acayip hissettim açıkcası,
Kuzen deli gibi demir ilaçları, omegalar vs kullanırken ben sus pus onu dinliyorum.
Ben mi abartıyorum yoksa bu doktorun ilgisizliği genel midir bilemedim ?
ben olsam mümkünse değiştirirdim

Günaydın arkadaşlar. Ya bu benim ilk gebeligim.Asidan fln hiç haberim yok.Sağlık ocağına zaten gitmeyi tercih etmem hamileyken grip olmuştum dinlenme amaçlı istirahat yazması için gitmiştim. Bana kim haber verecek sağlık ocağı hamile olduğumu bilmiyo ki..Üstelik öğretmen olduğum için şehir dışındayım ben.Kaçıncı haftada olmam gerek bari burada yaptirayim.
gittiğin zaman kaydını yapıp bilgi vermediler mi çok ilginç
sen 20. haftanda git vurul cnm nerde olursan ol bn misafirm de vurmak zorundalar
kızlar bişey sorucam ben bugün 19+0 günlük oldum kaç aylık olmuş oluyor
5. ay olduk artık cnm

Günaydın arkadaşlar. Ya bu benim ilk gebeligim.Asidan fln hiç haberim yok.Sağlık ocağına zaten gitmeyi tercih etmem hamileyken grip olmuştum dinlenme amaçlı istirahat yazması için gitmiştim. Bana kim haber verecek sağlık ocağı hamile olduğumu bilmiyo ki..Üstelik öğretmen olduğum için şehir dışındayım ben.Kaçıncı haftada olmam gerek bari burada yaptirayim.
ben özelde gebelik testi yaptırır yaptırmaz belli bi süre geçince yani:) hamileymişsin tebrikler diye aile hekimim telefonla aradı canım sistemlerine düşüyo

canım sağlık ocağına zaten sürekli yada rutin kont. için zırt pırt gitmiyorsun. epi topu 3 kere felan gidiyorsun 9 ayda. onlar bilmiyor ama senn hamile kaldıktan sonra aile hekimine gidip hamlie olduğunu bildirmen gerek ve kayıt yaptırman gerek , seni hamile olarak kayıt edip sana bir dosya açıyorlar ve takip ediyorlar işte bu 3 seferlik muayenede . muayene dediğimde sadece rutin kan sayımı şeker ve senn istediğin kan tahlilleri varsa onları yaptırıp dosyana koyuyurlar . aynı zamandada senin aşılarını takip ediyorlar örneğin 18. haftada tetenoz aşısı gibi . ve doğumdan sonrada bebeğin aşılarını takip ediyorlar 2 sene boyunca . hiçbirşey olmasa bebeğin aşılarının takibi için kayıt olmakta fayda var aşıları yaptırır yaptırmazsın o ayrı ama en azından bilgin olur dr a danışır ve ücretsz yaptırabilirsin.

Enteresanmis bilemedim 13. Haftamda tum kan testimi ve idrar testimi yapmam icin cagirdilar cokta iyi oldu
Gittigim hastahane 450 lira cikarmistu bna bu testler icin ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim sonuclarini doktoruma goturdum.
Dedigim gibi 10. Haftamda aradilar 13. Haftamda randevu vermek icin.
Hatta burda gitmezsen evine gelip yapiliyor.
Devlet zorunlu kilmis cunku.

aa idrar testidemi yaptılar size benm gittiğim aile hekimliğinde idrarla ilgili bir test yapmıyorlar hele ilk hamilik zamannda kendi dr mun verdiği hiçbir testi yapmadı kurum hepsini dışardayaptırdım . sadece basit kan tahlillerini yapıyorlar bizimkiler. demkki değişebiliyor oda

Back
X