Gunaydin hanimlarr pek girmiyorum şu aralar umarim iyisinizz ve iyi bi sekilde yavrulariniz buyuyordur karninizda cok sukur mide bulantim baslamadi daha ;D bu arada 5+2 olduk yani (6.ci haftadayim) cok mutluyum zaman gecsinn dogumaa gelsin artik )
bende halsizlik çok daha fazla bulantıdan ziyade 7/24 uyumak istiyorum
ama mümkün değil hem çalışıyorum hem örgünde okuyorum
Kokulara hassasiyet başladı
Günaydın hamişler .. benim sadece kokuya duyarlılığım arttı kokular rahatsız ediyor onun dışında bir de söylemesi ayıp çişim çok kötü kokuyor önceden böyle değildi bizde pazartesi ultrasonda görmeyi umut ediyoruz inşallah görürüz bu ıkı gün nasıl geçecek bilmiyorum
Günaydın , hayırlı cumalar arkadaşlar
Biz bugün 5+4 olduk ama öğürmeye başladım iştahsızlık hat safhada yarın kontrolumuz var bakalım
Inşallah çok güzel haberlerle dönelim , hepimizin ki ni Allah korusun
Bu arada ben wuanda 8 haftalik oldum ama wu bebiwin takvimini gormek icin daha iki saat beklemem lazim : D cunki turkiye saatile daha saat 10 falan sanirim bizde 00:29 iki saat fark var yani
Günaydın hamişler .. benim sadece kokuya duyarlılığım arttı kokular rahatsız ediyor onun dışında bir de söylemesi ayıp çişim çok kötü kokuyor önceden böyle değildi bizde pazartesi ultrasonda görmeyi umut ediyoruz inşallah görürüz bu ıkı gün nasıl geçecek bilmiyorum
sunflowerAzRASILAM
benimde kuru öğürtü ama sürekli değil böyle arada bi ateş basıyo öğürtü geliyo.. Çok halsizim bende hep yatmak istiyorum ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef.. Oda kokuları çok midemi bulandırıyo ve bazı parfümler çok kötü geliyor burnuma