Bende artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum isim düşünmek istiyorumben öğrenmek istiyorum artık ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum isim düşünmek istiyorumben öğrenmek istiyorum artık ya :)
Maaşallah ultrason A ne yedin de girdin kız da cok erken öğrendin de bakalım10+5 ve bugun muayenemizde kiz oldugunu ogrendik
Hurma son ay serbest Can'ım rahmi de kasılma yapar ilk aylar binde bir yeBugün 11+3 uz
54 le başladım şimdi 55 im. ..
1 kilo aldım. .
Bazen kendi yaptiklarimi yiyebiliyorum bazen hiç yiyemiyorum. .
Tika basa Yemek yiyorum yarım saat sonra hiç yememis gibiyim. .midem kaziniyor
Ben de hurma aldım öyle olunca bi tane atıyorum ağzıma iyi geliyor
Erkekse ve karın ince ise yanı kg li değilsen ıkıncı ay da pıt pıt diyw duyulur kaşığında ama kız ise dört ayında sanırım cunku ben oğlumda kırk günlükken hıssettım bu içime kız doğuyor ve hıc hıssedemıyorum daha hayırlısı tabi oğlumda esımle gece uyanmıştık tekme hıssıne elhamdulillah 17 haftalık tımcanım ne yAlan söyledim dr bizede ilk günden beri ilişki serbest fakat fazla yüklenmeyin dediysede benim canım hiç istemiyor ama hiç... Eşimede dedim bunu üzüldü biraz..
Bu arada bende yarın gidiyorum ikili taramaya bakalım cinsiyet sölicekmiş Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunda inşallah..
Bende bugün palmer's çatlak losyonu ve kremi aldım kullanmaya başlıcam bakalım..
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden varmı tecrübeli anneler bu süreç ne zaman başlıyor ve ilk hissetmeyi nasıl anlıcaz nasıl olcak?
Aynen birden açlık basıyor bulantı basıyor ya bende salı perş tutsam gene iyi diyprum ınsallahBen bugüne kdr hiç bırakmadım ama şimdi yarım saat aç kalsam başlıyorum öğürmeye sanırsam bu yıl tutamıcam canım
Maasallah Can'ım güçlü olmak bize düşen. Elhamdulillah namaz ve hatim yapman en güzel İ sınav ların da rabbım yardımcın olur ınalBenim annem yakinimda oturuyor. Yürüyerek 15 dak. Sürer. 9. Haftamdayim ve bu zamana kadar ziyaretime bile gelmedi. Ben annem babam diyerek ziyaretlerimi aksatmadim ancak böylesi biraz daha üzücü oluyor. Haftalardir evim toz altindaydi. Esim aksamlari sadece mutfagi duzenliyor ve sonrasinda vakit gec olunca süpürge acma firsatimiz olmadi. Iki ay evim koktu diyebilirim.Her yer kirli yerler de iki karis toz var.artik mide bulantilarim da fazlalastigi icin güç bela kalkip evin her yerini dezenfekte ettim duzenledim. Bi ütü ve camasirlarim kaldi. Ve Rabbime sukrettim bana güç verdiği için kimseye muhtac etmediği için. Kahvaltimi kendim hazirliyorum hatta esimi ise göndermeye gayret ediyorum onu da ihmal etmek istemiyorum. Bilincaltima telkin yapiyorum sürekli iyiyim dayanikliyim diyerek. Ve bundan once iki düşük yaşadım bu 3. Gebeliğim ama bazen herkesin annesinin oncelikleri farkli olabiliyor. Bu arada bir yandan okulun sinavlarina çalışıyorum bi yandan kpss ve alan bilgisi sinavlarina çalışıyorum. Ayni zamanda bebek egitimi ile ilgili ve kendim için ayri kitaplar okuyarak 3 çocuk annesi olsaydim nazlanma lüksüm olmayacaktı diyerek güçlü olmaya çalışıyorum. Ve bunlarin yaninda namazlarimi kiliyor ve hatim yapmaya çalışıyorum. Rabbim bizi anne olmaya aday sectiyse bunun sabrini ve gücünü verecektir buna inaniyorum. Rabbim hepimize kolaylık versin. Amin.
Böyle birşey olabilir mi ya resmen sezeryan a yönlendirmeye çalışıyorlar. Normal doğum yapmayan doktor olur muymus çok kızdım doktorunuza . Yoğunluk da bahane benceBir de tek sorunum şu ki; doktorum yoğunluğundan dolayı normal doğumlara girmiyormuş çok üzüldüm. Belli olmaz belki sezaryen olabilirsin dedi, o zamanki şartlara göre. Arada kaldım. Doktorumu da değiştirmek istemiyorum ama Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyordum. :/ :/
ah kıyamam size de çok geçmiş olsun canım benim,geçen hafta dut,olgun erik falan yedi,annemler ondandır diyor ama bunca gün sürer mi bilmiyorum,süzüldü yawrum zaten iştahsız,salgın olacağı aklıma gelmedi hiç,Rabbim esirgesin cümlemizin evladınıcnm ben kızımda 1.haftada hissetmiştim. pıt pıt gibi oluyor ama normal bağırsak hareketlerinden farklı geliyor ztn insana :) inşallah yakın zamanda yine yaşarız aynı duygularııı
cnm Allah sevgisi kadar sabır versin..bnmde ilki öyle olmuştu. bu ramazan bol bol dua et inşallah seninde ramazandan sonraya hemen olur tekrara sağlıkla inşallah
bnm kızımda ishal ve kusma oldu cnm salgın varmış dikkat et aman..üşütme tetikliyor2gün hastanede yattık iğnelerimiz yeni bitti..