2016 Aralık Anneleri

Kizlar ya benim gun icinde rahmim kasılıyor .
Boyle taş gibi oluyor 4-5 saniye sürüyor sonra gidiyor.
Ama gunde 3-4 defa oluyor .
Sizdede var mi boyle olan ?
Yarin doktora gidecem zaten ama aranizda boyle olan var mi ?
Internette okudum eger 30 dkk 3 defa olursa erken dogum flan yaziyor .
Ayy Allahim korusun.
Cevaplarinizi bekliyorum kizlar.
Canım benim ilk hamileligimde oluyordu internete bakıp çok korkmustum ama çok şükür önemli değil olabilir demişti doktor.

Kızlar şimdiye kadar sorcam hep erteledim daha önce normal yada sezaryen ile doğum yapmış arkadaşlarım bizim gibi hiç tecrübesi olmayanlara doğumunuz nasıl geçti? Kaç günde toparladınız ? Kısaca anlatırmısınız rica etsem
Ben Allah izin versin görelim o günleri ama heyecan korku hepsi bir sarıyor .
canım ağustos annelerini oku ben arada girip oraya bakıyorum çok güzel oluyo :dondurma:

Bugün kontrolümuz vardı.
Ayrıntılı ultrasona girdik her organını detaylı inceledi.bi sorun yokmuş çok şükür.

Suyu biraz fazlaymış erken doguma neden olacak kadar fazla degil ama şeker yüksek olabilir şeker yuklemesi yapalım dedi.

Kasık ağrım da idrar yolu enfeksiyondan kaynaklaniyormus. Onun içinde antibiyotik verdi.

Demir hapına devam ediyorum.gyno ferro sanol.

Ek olarak multivitamine gerek yok dedi bebek tombis olduğu ve benim de bu de ay fazlaca kilo almis olmam nedeniyle.

canım ağustos annelerini oku ben arada girip oraya bakıyorum çok güzel oluyo :dondurma:
Valla cnm ben ilk bebegimi dedigim gibi erken dogumla normal bir sekilde dogurmustum.. fakat bebegim daha kucuktu ondanmi kaynaklaniyor bilmiyorum hemen ayaga kalkabilmistim.. Annem son kardesimi sezeryanla dogurmak zorunda kalmisti ve hep der insallah hep normal birsekilde dogumunuz gerceklesir
Evet canım en sağlıklısı normal diyorlar

Canım benim de ilk doğumum olacak nasip olursa, bende doğum hikayeleri eğer olumsuz içerikte olursa etkilenirim diye pozitif doğum hikayeleri okuyorum. Doğum meleğim diye Bi site var, Bir de Bebek yapım bakım onarım diye bir blog var orda çok güzel doğum hikayeleri var. Bir de hypnobirthing diye bir kitap aldım normal doğuma hazırlık amaçlı öneriler var. Bir de 13 ağustosta Bostanlı da ağrısız doğuma yolculuk semineri var, katılmak istersen sana düzenleyen kişinin numarasını gönderebilirim :)
O program ve kitaba bende ulaşayım canım Sağol 13ağustos mu ? Keşke gidebilsem canım ya enerji bulsam Kemeraltı na gidip bebeğime alışverişe başlıcam

Okuyorum canım ya okudukça doğumu yaklaşanların yerine kendimi koyuyorum içim şişiyor kaçıyorum:KK48::olamaz:

elma_sekerim01 elma_sekerim01
Cnm ben sezeryan ile doğum yaptım
Yine o şekilde yapacam
Tabii ki normal doğum iyidir
Adı üstünde normal
Yalnız şimdi ki doğumlar anneye bir eziyet suni sancı ve kesik atıyorlar genelde
Onun için bir farkı bebek normal geliyor
Yok diyorlarki tam doğum esnasında bebeğin vucudu bir sıvı ile kaplanıyormuş ömrünce hasta olmazmış kolay kolay
Normal doğan bebeklerde sezeryanla doğan bebeklerde hasta oluyor gayet olağan yani
Ben biraz sezeryancıyım ve korkağım
Hıı yapanada hayranım iyi cesaret tebrik ederim

Evet canım en sağlıklısı normal diyorlar

O program ve kitaba bende ulaşayım canım Sağol 13ağustos mu ? Keşke gidebilsem canım ya enerji bulsam Kemeraltı na gidip bebeğime alışverişe başlıcam

Okuyorum canım ya okudukça doğumu yaklaşanların yerine kendimi koyuyorum içim şişiyor kaçıyorum:KK48::olamaz:

Bak bu seminerin fotoğrafı, İzmir deki diğer arkadaşlar da katılmak isterse diye ekledim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar şimdiye kadar sorcam hep erteledim daha önce normal yada sezaryen ile doğum yapmış arkadaşlarım bizim gibi hiç tecrübesi olmayanlara doğumunuz nasıl geçti? Kaç günde toparladınız ? Kısaca anlatırmısınız rica etsem

Tatlim benim kizim tam 42. Haftada dogdu.
Hersey son gune kadar normaldi acilmam vardi 3 cm kadar ama doktor 42 haftama girdigimde artik bebisi riske sokmayalim gel sana suni sanci verelim dedi bende kabul ettim.
Bilmiyordum sanci olmadan verilen suni sanci olan sanciyida kestigini.
1 gece suni sanci aldim nts de sancilar dogum sancisi gorunuyordu ama bende tik yoktu ufak ufak sancilarla butun sabah yatip diger gun sabaha kadar ac biraktilar.
Hic acilmam olmadi 4 cm in ustune cikamadi acilmam.
Doktor sabah artik sezeryan sart diyip sezeryani kabul ettirdi.
Spinal sezeryanla kizimi 4.200 grm dogurdum 53 cm di.
Iri bi bebekti
Allahtan diyorum sezeryan oldumda kizim zarar gormedi.
1 gece hastahanede yattim ertesi gun cikmak istedim gazimida cikardigim icin doktor cikisima izin verdi.
Tek bir gun bile yatmadim yatakta.
Kimisi 1 haftada atlatamaz kimisi benim gibi bi kac gune atlatir.
Bu bebisimide sezeryanla dogurcam

İlk doğumum normal oldu. Normal doğumdan sonra vücudumun yenilendigini hissettim. Sanki kizimla birlikte yeniden dünyaya geldim.Çok mükemmel bı duygu.
İnsallah bu seferde normal doğum nasip olur.
Benim dikisli oldu. İlk günler oturup kalmakta zorluk yaşadım ama 3-4 güne iyileştim.
Arkadaşım ilk doğumu normal ikincisi zorunlu sezeryan oldu. Sezaryen çok zor demişti.

Daha var ama anlatım Can'ım elhamdulillah 40+2 de suni sancı ile de olsa normal dogum YAPTIM dikişim vardı dört tane o yüzde. Oturmak dısında sıkıntım yoktu birde alınırken zorlandığım ıcın ebenın kavurgama verdiği baskı agrı dısında İ dim doğumda çıkınca bebeğimi emzirdim bağdaş kurdum elhamdüli ah sonra duş aldım cicilerimi giydim bir haftada normal E döndüm yanı bunu her WC girdiğimde yaptığı M pansumana D borçluyum

Him İnşallah bu son doktorlarda doğum yaparız. Bende çok memnun kaldım.yarın Allah kısmet ederse Hüma da'ayrıntılı ya gircez. Bakalım güzel haberler veririm inşallah
İnşl sen Zehra da dın demi Dr Hüma yırmı önerdi ayrıntılınızın Gülcan h eşine gönderiyormuş tu gitmeye bende tl kıyamadınızmı? Diyormuş Hüma 150 eşi 300 tl bakıyormuş
Sence dw öyle mi hüma

elma_sekerim01 elma_sekerim01
Cnm ben sezeryan ile doğum yaptım
Yine o şekilde yapacam
Tabii ki normal doğum iyidir
Adı üstünde normal
Yalnız şimdi ki doğumlar anneye bir eziyet suni sancı ve kesik atıyorlar genelde
Onun için bir farkı bebek normal geliyor
Yok diyorlarki tam doğum esnasında bebeğin vucudu bir sıvı ile kaplanıyormuş ömrünce hasta olmazmış kolay kolay
Normal doğan bebeklerde sezeryanla doğan bebeklerde hasta oluyor gayet olağan yani
Ben biraz sezeryancıyım ve korkağım
Hıı yapanada hayranım iyi cesaret tebrik ederim
Deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim canım arkadaşım da yeni sezeryan oldu ill gün ayağa kalktı aslına bakarsan ben sezeryandan da normal den de çok korkuyorum:olamaz:

Bak bu seminerin fotoğrafı, İzmir deki diğer arkadaşlar da katılmak isterse diye ekledim
Tamam canım teşekkür ederim:KK66:

Tatlim benim kizim tam 42. Haftada dogdu.
Hersey son gune kadar normaldi acilmam vardi 3 cm kadar ama doktor 42 haftama girdigimde artik bebisi riske sokmayalim gel sana suni sanci verelim dedi bende kabul ettim.
Bilmiyordum sanci olmadan verilen suni sanci olan sanciyida kestigini.
1 gece suni sanci aldim nts de sancilar dogum sancisi gorunuyordu ama bende tik yoktu ufak ufak sancilarla butun sabah yatip diger gun sabaha kadar ac biraktilar.
Hic acilmam olmadi 4 cm in ustune cikamadi acilmam.
Doktor sabah artik sezeryan sart diyip sezeryani kabul ettirdi.
Spinal sezeryanla kizimi 4.200 grm dogurdum 53 cm di.
Iri bi bebekti
Allahtan diyorum sezeryan oldumda kizim zarar gormedi.
1 gece hastahanede yattim ertesi gun cikmak istedim gazimida cikardigim icin doktor cikisima izin verdi.
Tek bir gun bile yatmadim yatakta.
Kimisi 1 haftada atlatamaz kimisi benim gibi bi kac gune atlatir.
Bu bebisimide sezeryanla dogurcam
Ne güzel hayırlısıyla atlatmısın canım ben daha önce hiç hastane tecrübem olmadı çok şükür ilk defa doğum için olcak birazda onun vermiş olduğu korku var uyanık nasıl sezeryan oluyorlar ben bayılırım fenalık geçiririm kestiklerini bile bile sakin olamam gibi geliyor bilmiyorum:KK20::KK33:
İlk doğumum normal oldu. Normal doğumdan sonra vücudumun yenilendigini hissettim. Sanki kizimla birlikte yeniden dünyaya geldim.Çok mükemmel bı duygu.
İnsallah bu seferde normal doğum nasip olur.
Benim dikisli oldu. İlk günler oturup kalmakta zorluk yaşadım ama 3-4 güne iyileştim.
Arkadaşım ilk doğumu normal ikincisi zorunlu sezeryan oldu. Sezaryen çok zor demişti.
Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim canım inşallah bende normal doğururum tavsiyen var mı ?

Daha var ama anlatım Can'ım elhamdulillah 40+2 de suni sancı ile de olsa normal dogum YAPTIM dikişim vardı dört tane o yüzde. Oturmak dısında sıkıntım yoktu birde alınırken zorlandığım ıcın ebenın kavurgama verdiği baskı agrı dısında İ dim doğumda çıkınca bebeğimi emzirdim bağdaş kurdum elhamdüli ah sonra duş aldım cicilerimi giydim bir haftada normal E döndüm yanı bunu her WC girdiğimde yaptığı M pansumana D borçluyum
Ne güzel canım inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarımızı kuvağımıza alırız paylaşım için sağol:KK66:

Gunaydin annisler

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canim zorunlu sezeryandi benimki belki istege bagli sezeryana hazirlasaydim bende istemezdim uyanik kalmayi ama kizimi ilk ben kucagima almayi cok istemistim.
Normal olmayinca spinal istedim tekrar olsa gene isterim :)
Oglumuda spinal sezeryanla kucagima almayi dusunuyorum.
Hemen odaya geciyosun her an yaninda emzirebiliyorsun yavrunu hemen.
Uyanmani beklemiyor kuzucuk :)

Back
X