2016 Aralık Anneleri

AyNen ole. Bnde diorum benim kadar olan varmi baska diye bi soruyum dedim :) surekli virt virt virt :))) ne zaman kendi kendime uyuyo heralde kipirti yok desem sn yesine tekmelemeye baslio. Hayir neyin savasi anlamadim. Seni ben tasiyorum uleeeennnn :))))
:KK70:annesi oyun istiyorlar bizimkiler Ayy ben kurban olurum kız onun ayaklarına o vurdukça neşem geliyor
Yalnız son haftalar tabi iyice büyücekler o zaman yandık biz:-)

:KK70:annesi oyun istiyorlar bizimkiler Ayy ben kurban olurum kız onun ayaklarına o vurdukça neşem geliyor
Yalnız son haftalar tabi iyice büyücekler o zaman yandık biz:-)
Iste bende onu dusunuyorum simdiden aci veriosa son zaman epey canm yanar diorum:)

Bende yok suan allaha sukur. Bende ole istahda yok isin garip tarafi. Hemsireler 6 dan sonra gorcem seni dio ama keskee nerdee bende soyle dolabi silsem supursem ne vardi sanki. Hicc... eskiden neysem gene o. Istah yok..
Kiz benim istahim acik. Ama malesef sabah kahvaltisi hic bisey yiyemiyorum. Neredeyse sabahtan aksama kadar aç geziyorum . Aksamda eşimle tıka basa yiyorum o yuzden buda bana kilo olarak donuyor malesef :( bakalim yarin rendevum var kac kilo olmusum. Insallah fazla almadim. Zaten 80.ne merdiven dayamisim.
Neyse hayirlisiyla gelsinler bebisler kilolari veririzinsallah ;)

Canım senin şimdi ki hastanen ve doktorun kim. Memnun musun. Birde ayrıntılı yi yaptıracak misin
Dünyam hast gıdıyorum ıkı oldu bu Dr Tekden Gülcan h dAn cok daha uyu ayrıntılı bakıyor hast ve odalarında son model ve tek kişilik olması. Daha İ bizim için tavsıye ederım

Ayrıntılı zemine Şengül Dr baktı ayrıyetten yaptır olurda ben olmaz Şam baska görmek ısteyebilir dedii dünyam Cekmiyormuş ilk Bebek Tete yaptırmadım bundada yaptırmıcam andı bir hal olsa Dr şüphelense o Zaman zaten yaptıracaktım sen

Şeker yüklemesi sorulmuş ben C tesi 50 ml yaptırdım sonuc yüksek cıkmış Bügün 100 ml yaptırdım gecede. Sonra birşey yiyip içmek yasak sabah donuz DA ilk kanı verdi aonra st 10.11.12 olmak üzere toplamda dört tüp kan verdim yemek şcmek yasak kusardan yenıden baska bir gün yapılıyor sonuc yarın alcam ınşl İ cıkar hayırlısı bakalım

Iste bende onu dusunuyorum simdiden aci veriosa son zaman epey canm yanar diorum:)
:D Büyüdükçe yeri daralacak o kadar atamayacak korkma :)
kızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?
Mineralli su faydalı bile
Merhabaa bende Aralık annesi olucam Allah izin verirse bilgilerimi yazsam benide eklermisiniz :anneadayı:
24
Samsun
14.03.2016
19.12.2016
Kız:nazar:
Eylül:nazar:
İlk bebiş

Şimdiden teşekkür ettimmmmm:KK200:
Tabiki eklerim hoşgeldiniz

Kizlar ayrintili ultrasona girdim. Tek tarafli çentik var dedi. Internetten bakiyorum bebegin gelismemesine zayif dogmasina sebep oluyomus ama biz en başindan beri gelisim yönünden bir hafta ilerden gidiyoruz. Yarin kendi doktoruma gidicem ama boyle bisey yaşayan bilgisi olan var mi?

Slm bugun bende saglik ocagina gittim.19+0 haftamdayim hemsire baya bibugrastu ancak alamadi kalp atimini.daha cok.kucuk endiselenme 20. Haftadan sonra anca duyabilioz filan dedi ama endiselenmemek mumkunmu simdi.gerci bu isi pek yapmioz dedi alette mi sikinti var kendimi tecrubesiz bilmiorym.siz ilkkez mi dinlediniz saglik ocaginda acaba kolay duyabildilermi? Baska bi arkadasta vardi sanrim bu forumdamiydi bilmiorum ama kalp atisi yok?denmisti onada.randevuya 10 gun var daha nasil gececek zaman:olamaz:
Geçen hafta ben de sağlık ocağına gittim ve 4. doz tetanoz aşısı oldum. Hemşire benim de bebeğimin kalp atışlarını bulamadı ama tekmeler son hız devam ediyor minik kızımda. Sen de merak etme canım, sağlık ocaklarındaki cihaz oldukça dandik bir şey bence, takmamak lazım.

kızlar bişey sorucam ben arada maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi sade içiyorum ama bugün limonlu içtim ?

olmaz canım ya sadece meyveli içmemeye dikkat et onların içinde şeker olduğu için zararlı olabilir bana doktorum günde 1 fincan kahve de içebileceğimi söyledi. kuzenim 3 tane içiyordu günde mineralli olduğu için doktoru içebilirsin demiş özellikle de yazın çok terlediğimiz için. afiyet olsun :)

Kızlar Afedersiniz ama bnm göğüs uclarim
Çok acıyor
Bebek doğduğunda daha da kötü olur şimdiden önlem alsam ne yapmalıyım ki bilemedim göğüs ucu kremleri işe yarar mı acaba
böyle olan var mı ?

Kızlar Afedersiniz ama bnm göğüs uclarim
Çok acıyor
Bebek doğduğunda daha da kötü olur şimdiden önlem alsam ne yapmalıyım ki bilemedim göğüs ucu kremleri işe yarar mı acaba
böyle olan var mı ?

arkadaşımın ikinci gebeliği beyaz vazelinle sildiğini söyledi. ileride de yaralar içinde ayva çekirdeğini suya koy jelleşsin o iyi geliyor. hatta çekirdekleri buzlukta muhafaza edebilirsin

olmaz canım ya sadece meyveli içmemeye dikkat et onların içinde şeker olduğu için zararlı olabilir bana doktorum günde 1 fincan kahve de içebileceğimi söyledi. kuzenim 3 tane içiyordu günde mineralli olduğu için doktoru içebilirsin demiş özellikle de yazın çok terlediğimiz için. afiyet olsun :)
yok canım zaten ilk defa içtim bugün ama korkuttun beni bi daha da içmem zaten :(

Back
X