2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM AzRASILAM Canım, bebeğinle ilgili son durum nedir? Umarım her şey yolundadır?
Canım Çok Şükür İyiyiz
Hiç bir sıkıntı yok
Sen nasılsın :) bebik nasıl
@jtaime020626 10 gündür MİDE YANMASI ve beraberinde çıkarma deneyimine geçmiş bulunmaktayım. Berbat bir durum. Kızımda da 5 aylıkken başlamıştı yanmalar. Gaviscon veriyor doktorlar ama SOĞUK SÜT çaresi arkadaşlar, bilginize.
en başından beri mide den ziyade yemek borum yanıyor yani REFLÜ ölüyorum resmen o yangından
evet soğuk süt. Birde sade Dondurma Ama gerçek Sütten tabii
yangını alıyor
Tatlim benim kizim tam 42. Haftada dogdu.
Hersey son gune kadar normaldi acilmam vardi 3 cm kadar ama doktor 42 haftama girdigimde artik bebisi riske sokmayalim gel sana suni sanci verelim dedi bende kabul ettim.
Bilmiyordum sanci olmadan verilen suni sanci olan sanciyida kestigini.
1 gece suni sanci aldim nts de sancilar dogum sancisi gorunuyordu ama bende tik yoktu ufak ufak sancilarla butun sabah yatip diger gun sabaha kadar ac biraktilar.
Hic acilmam olmadi 4 cm in ustune cikamadi acilmam.
Doktor sabah artik sezeryan sart diyip sezeryani kabul ettirdi.
Spinal sezeryanla kizimi 4.200 grm dogurdum 53 cm di.
Iri bi bebekti
Allahtan diyorum sezeryan oldumda kizim zarar gormedi.
1 gece hastahanede yattim ertesi gun cikmak istedim gazimida cikardigim icin doktor cikisima izin verdi.
Tek bir gun bile yatmadim yatakta.
Kimisi 1 haftada atlatamaz kimisi benim gibi bi kac gune atlatir.
Bu bebisimide sezeryanla dogurcam
İşte korktuklarımdan biri o kadar sancıyı çek
sonra sezeryan bir çok hastada görülüyor

Günaydın hanımlar benim küçük hanım çoook aç ufacık ama meleğim uyandırıyor annesini yicek uyucak her zamanki gibi:KK70:
günaydımn cnm
dün bnde sağıma hafif karnımın üstüne yattım
Hemen güm güm nasıl vuruyor :)

AzRASILAM AzRASILAM
Aynen oyle canim hic aklima gelmemisti sezeryan olma ihtimalim.
Zamaninda bebisim donmustu 3 cm acilmam vardi hamilelign Basindan itibaren normal istedim oyle sartladim.
Buyuk hayal kirikligi yasamadim desem yalan olur.
Ama neyseki kizimi saglikla aldim kucagima

Günaydın anneler,
Dün de yoğun bir gün oldu ve neyseki işte bugün.
Dün detaylı ultrasona girdim. Allahım ne büyük bir işkence geldi. Monitör doktora doğru benim hiç görme şansım yok. İki dakika da bir şeylere baktı. Sekreteri yazdı. Adam fenerbahçeliymiş, dün maç varmış. Geç başlıyormuş ve uzatmalaramı ne giderse biri bulurmuş. Falan falan. Bu iki dakikalık muayene esnasında ki duyduğum geyikler. İnanılmaz ya. Gıcık oldum resmen. Bu arada suyumda azalma varmış. Bol su iç dedi. Hatta geçende burada yazmıştım. Suyu fazla olunca hissetmeme olabiliyormuş diye okumuş bende yorum yapmıştım. Benimde fazlaymış. Belkide ondan bebekimi hissetmiyorum diye. Meğer suda azalma varmış. Birde adam dediki günde 3 litre su içmezsen bebeğin suyu giderek azalır ve anne karnında ölür. Ay ne büyük vicdansızlık şöyle konuşmak. Ben ne zorluklarla tedavilerle bulduğum evladım için allah korusun ölür ifadesini kullanmak bir anne için nasıl da bir vicdansızlık. Neyse çıktım detaylıdan elimdeki kağıdı doktora göstermek için randevu aldım. Sonra baktı doktor kağıda, gel bir de biz bakalım ultrasonla dedi. Baktı, yok öyle çok azalma yok ama dikkat et. Kendini susuz bırakma. Allah korusun bebeğin sıkıntıya girebilir dedi. İnsan işte. Uyarısını yapıyor ama doktor olmasına rağmen allah korusun sıkıntı olabilir diyor. Neyse cinsiyet tereddütüm olduğundan bahsetmiştim sizlerede. Normalde devlet hastanesi söylemiyor cinsiyeti. Bende kadını çok insancıl bulunca sordum. Cinsiyetini öğrenebiliyormuyum diye. Tedavi bebeği olduğunu da demiştim. Bakayım hadi sende merak zirvedir ama görürsem dedi. Baktı. İlk defa bende görebildim. Bak bacakları bunlar dedi. Ortada pipiye benzer bir şey yok. Kız diyebiliriz. Hayırlı olsun dedi. Kızım annesi merak etmesin diye güzelce pozisyonunu almış. Ben kızım dedi. Çok şükür sağlığı iyiydi. Ama doktor yorgun gibi duruyor dedi. Bu aralar yoruldunuz mu dedi. Bende evet dedim. Çok yoğun bir dosya teslim sıkıntısını dün akşam son bir saat kala tamamlayıp dün gönderdim. Bu arada çok uzattım ama dün birde tetanoz aşımı vuruldum. Gece uyanana kadar bir şey yokdu. Sonra uyandım ki kolumun üstüne yatmışım ve o andan beri kolum felaket ağrıyor. Ama işte yine de bugün iş başı yaptım. Saat 10.30 da da toplantı varmış. Artık toplantı notlarına baksam iyi olacak. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi hisseder ve güzel haberlerimizi alırız. Sağlıcakla kalın.

AzRASILAM AzRASILAM
Aynen oyle canim hic aklima gelmemisti sezeryan olma ihtimalim.
Zamaninda bebisim donmustu 3 cm acilmam vardi hamilelign Basindan itibaren normal istedim oyle sartladim.
Buyuk hayal kirikligi yasamadim desem yalan olur.
Ama neyseki kizimi saglikla aldim kucagima
sonuç itibariyle sağsalim kavuşmuşsun :)
maalesef ne kötü sonlar var bu konuyla ilgili
Günaydın güzel anneler ... Herkese güzel bir gün olsun . Bebişlerimizin bol hareket etsin inşallah
Çoğunluğun maşallah çokca hareketlenmiştir :) artık
Benimki gümbür gümbür maşallah

Gunaydin annisler

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canim zorunlu sezeryandi benimki belki istege bagli sezeryana hazirlasaydim bende istemezdim uyanik kalmayi ama kizimi ilk ben kucagima almayi cok istemistim.
Normal olmayinca spinal istedim tekrar olsa gene isterim :)
Oglumuda spinal sezeryanla kucagima almayi dusunuyorum.
Hemen odaya geciyosun her an yaninda emzirebiliyorsun yavrunu hemen.
Uyanmani beklemiyor kuzucuk :)
Peki ağrın çok oluyor mu canım ameliyat oluyorsun sonuçta beni o ürkütüyor
Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlardan nasip etsin hepimize inşallah Allah sabır güç veriyordur o zaman zaten bi çırpıda kurtuluruz hepimiz inşallah ben sezeryanı gözümde çok büyüttüm korku olarak ama kişiye göre değişiyor galiba

Günaydın anneler,
Dün detaylı ultrasona girdim. Allahım ne büyük bir işkence geldi. Monitör doktora doğru benim hiç görme şansım yok. İki dakika da bir şeylere baktı. Sekreteri yazdı. Adam fenerbahçeliymiş, dün maç varmış. Geç başlıyormuş ve uzatmalaramı ne giderse biri bulurmuş. Falan falan. Bu iki dakikalık muayene esnasında ki duyduğum geyikler. İnanılmaz ya. Gıcık oldum resmen. Bu arada suyumda azalma varmış. Bol su iç dedi. Hatta geçende burada yazmıştım. Suyu fazla olunca hissetmeme olabiliyormuş diye okumuş bende yorum yapmıştım. Benimde fazlaymış. Belkide ondan bebekimi hissetmiyorum diye. Meğer suda azalma varmış. Birde adam dediki günde 3 litre su içmezsen bebeğin suyu giderek azalır ve anne karnında ölür. Ay ne büyük vicdansızlık şöyle konuşmak. Ben ne zorluklarla tedavilerle bulduğum evladım için allah korusun ölür ifadesini kullanmak bir anne için nasıl da bir vicdansızlık. Neyse çıktım detaylıdan elimdeki kağıdı doktora göstermek için randevu aldım. Sonra baktı doktor kağıda, gel bir de biz bakalım ultrasonla dedi. Baktı, yok öyle çok azalma yok ama dikkat et. Kendini susuz bırakma. Allah korusun bebeğin sıkıntıya girebilir dedi. İnsan işte. Uyarısını yapıyor ama doktor olmasına rağmen allah korusun sıkıntı olabilir diyor. Neyse cinsiyet tereddütüm olduğundan bahsetmiştim sizlerede. Normalde devlet hastanesi söylemiyor cinsiyeti. Bende kadını çok insancıl bulunca sordum. Cinsiyetini öğrenebiliyormuyum diye. Tedavi bebeği olduğunu da demiştim. Bakayım hadi sende merak zirvedir ama görürsem dedi. Baktı. İlk defa bende görebildim. Bak bacakları bunlar dedi. Ortada pipiye benzer bir şey yok. Kız diyebiliriz. Hayırlı olsun dedi. Kızım annesi merak etmesin diye güzelce pozisyonunu almış. Ben kızım dedi. Çok şükür sağlığı iyiydi. Ama doktor yorgun gibi duruyor dedi. Bu aralar yoruldunuz mu dedi. Bende evet dedim. Çok yoğun bir dosya teslim sıkıntısını dün akşam son bir saat kala tamamlayıp dün gönderdim. Bu arada çok uzattım ama dün birde tetanoz aşımı vuruldum. Gece uyanana kadar bir şey yokdu. Sonra uyandım ki kolumun üstüne yatmışım ve o andan beri kolum felaket ağrıyor. Ama işte yine de bugün iş başı yaptım. Saat 10.30 da da toplantı varmış. Artık toplantı notlarına baksam iyi olacak. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi hisseder ve güzel haberlerimizi alırız. Sağlıcakla kalın.
canım bazılarının insanlıkla alakası bile yok
İnsan olmak apayrı
bende detaylım da sana benzer bişeyler yaşadım ki ben o dr un özeline gidip amniyosentezimi yapan kişiydi
ekranı görmedim baktı baktı sustu
Susunca da insan heyecanlanıyor ters cevap verir gibi konuşuyor
Allah düşürmesin oralarsız da etmesin
amnio sıvısı eksikliğinden bahsetmişsin ben ilk hamileliğimde bu nednele GATA da 2 hafta yattım
bana orda bölüm başkanının dediği şu;
- az su içtim de mi öyle oldu hocam
-Az su yada çok su içme ile alakası yok Allahtan gelen bir durum.
Tabii sen yine bol bol su iç ama kafanı takma
Belli ki onun aklı maçta kalmış
Prensesinde hayırlı olsun annesi:KK200:
Listeye ekliyorum:nazar:

herkese Günaydın. ne güzel artık minik yaramazların tekmelerini hissediyoruz. kızımda hareketlerini az hissederdim çok hareketli değildi. sanırım oğlum da ablası gibi sakin hareketini hissediyorum ama elimi üzerine koyunca hissetmiyorum dışarıdan. belki de daha küçük diye hissettirmiyor:anneadayı:

Günaydın anneler,

Çok şaşırmadım yazdıklarına çünkü etrafımızda böyle doktor çok maalesef. Sen kırılır mısın üzülür müsün düşünmezler. Zaten adı üstünde detaylı ultrason uzun uzun bakması her detayı incelemesi lazım. Birde sizin göreceğiniz bir ekran olması lazım esasen hatta bak burası eli burası ayağı diye anlatıyor bir çok doktor. Neyseki sonra kendi doktorun rahatlatmış seni. Bir çoğumuz doktorlar yüzünden stresli geçiriyoruz hamileliğimizi maalesef. Kızınla sana çok mutlu günler diliyorum canım :)

Solante pigmenta değil de solante pregna aldım ben, pregna hamileler için olan, diğeri ciltte lekelenmelere iyi geliyor hatta leke varsa onları bile geçirebiliyor, ama hamilelik de zaten lekelenmeye müsait bir dönem olduğundan pigmenta da kullanılır sanırım. Ben memnunum, İzmir in sıcağında ve 15 gün Deniz tatili sırasında şimdiye kadar lekelenme falan olmadı çok şükür
Pregna aldım yanlış yazmışm. Ama pigmenta yi doğumdan sonra alcm İnşallah o var olan lekeleri götürüyorms. İki gündür sürüyorum pregna yi cook güzel inşallah parasına değer de çıkmaz yeni lekeler

İnşl sen Zehra da dın demi Dr Hüma yırmı önerdi ayrıntılınızın Gülcan h eşine gönderiyormuş tu gitmeye bende tl kıyamadınızmı? Diyormuş Hüma 150 eşi 300 tl bakıyormuş
Sence dw öyle mi hüma
Valla ben'diğer iki doktordan sonra zehra hanımı cook sevdim. Bana sana kalmış dedi ayrıntılı. Çok iyi bir bayan. Bakalım eylülden önce ki haftada gideriz artık kontrole

Peki ağrın çok oluyor mu canım ameliyat oluyorsun sonuçta beni o ürkütüyor
Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlardan nasip etsin hepimize inşallah Allah sabır güç veriyordur o zaman zaten bi çırpıda kurtuluruz hepimiz inşallah ben sezeryanı gözümde çok büyüttüm korku olarak ama kişiye göre değişiyor galiba

Canim ilk gebeligin mutlaka normalli dene sonuna kadar hemde hicbisey normal dogum kadar guzel olamaz.
Sezeryan gercekten son ihtimal olsun.
Ben 2. Gun kalktim tabiki agri sizi olmuyo diyen yalan konusur ama bebisinin sana en muhtac zamani ozaman agriyi duaunmuyorsun bile canim

Çoook şükür bizde gittik geldik ayrıntılı için. Herşeyin yolunda olması nasıl büyük bir nimet. hepiniz güzel haberlerle dönün İnşallah. Çoook muhteşem bir duygu hamile olmak. Daha dört ay önce bunun hayali bile zordu.anlayacagnz Bugün bomba gibiyim :spor::nazar:
Yarın misafirlerim var kendimi ve kızımi çok yormadan'söyle birşeyler yapayım. Bugün çalışkan olalım kızlar. Ben farklı şeyler yapınca cook'mutlu oluyorum. Hadi bugünü dolu dolu gecirelim:KK55::rolleyes::rolleyes:

adanalı annişler şu an adana kaç derece acaba haftaya çalıştayımız varmış adanada ama gidip gitmemekte kararsızım sıcaklardan dolayı bi de şehirdışında olunca insanın düzeni de değişiyor ne yapsam bilemedim ...

adanalı annişler şu an adana kaç derece acaba haftaya çalıştayımız varmış adanada ama gidip gitmemekte kararsızım sıcaklardan dolayı bi de şehirdışında olunca insanın düzeni de değişiyor ne yapsam bilemedim ...
Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama
Adanamız Tabiki yanıyor :)
Burayı kışın gelip kışyazının tadını çıkartabilirisiniz :)
eğer bulunacağın ortamlar klimalı olacaksa Ev Araba, Çok da gezmeyeceksen etkilemez yok gezmen gerekecekse
Etkileyebilir

herkese Günaydın. ne güzel artık minik yaramazların tekmelerini hissediyoruz. kızımda hareketlerini az hissederdim çok hareketli değildi. sanırım oğlum da ablası gibi sakin hareketini hissediyorum ama elimi üzerine koyunca hissetmiyorum dışarıdan. belki de daha küçük diye hissettirmiyor:anneadayı:
Aynen cnm. Ben de 22.haftada hissetmeye basladim ;) Yeni yeni guclenmeye basladi :anneadayı:

Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama
Adanamız Tabiki yanıyor :)
Burayı kışın gelip kışyazının tadını çıkartabilirisiniz :)
eğer bulunacağın ortamlar klimalı olacaksa Ev Araba, Çok da gezmeyeceksen etkilemez yok gezmen gerekecekse
Etkileyebilir
Merhaba,
Ben bu konuyu yeni kesfettim :KK66:
O listeye nasil ekleniyoruz beni de eklermisin? 1 aralik dogum, 25 subat sat kiz bebek istanbul yas 33 :KK66: ilk bebis olacak hayirlisi ile :anneadayı:

Back
X