- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
Canım Çok Şükür İyiyizAzRASILAM Canım, bebeğinle ilgili son durum nedir? Umarım her şey yolundadır?
Hiç bir sıkıntı yok
Sen nasılsın :) bebik nasıl
en başından beri mide den ziyade yemek borum yanıyor yani REFLÜ ölüyorum resmen o yangından@jtaime020626 10 gündür MİDE YANMASI ve beraberinde çıkarma deneyimine geçmiş bulunmaktayım. Berbat bir durum. Kızımda da 5 aylıkken başlamıştı yanmalar. Gaviscon veriyor doktorlar ama SOĞUK SÜT çaresi arkadaşlar, bilginize.
evet soğuk süt. Birde sade Dondurma Ama gerçek Sütten tabii
yangını alıyor
İşte korktuklarımdan biri o kadar sancıyı çekTatlim benim kizim tam 42. Haftada dogdu.
Hersey son gune kadar normaldi acilmam vardi 3 cm kadar ama doktor 42 haftama girdigimde artik bebisi riske sokmayalim gel sana suni sanci verelim dedi bende kabul ettim.
Bilmiyordum sanci olmadan verilen suni sanci olan sanciyida kestigini.
1 gece suni sanci aldim nts de sancilar dogum sancisi gorunuyordu ama bende tik yoktu ufak ufak sancilarla butun sabah yatip diger gun sabaha kadar ac biraktilar.
Hic acilmam olmadi 4 cm in ustune cikamadi acilmam.
Doktor sabah artik sezeryan sart diyip sezeryani kabul ettirdi.
Spinal sezeryanla kizimi 4.200 grm dogurdum 53 cm di.
Iri bi bebekti
Allahtan diyorum sezeryan oldumda kizim zarar gormedi.
1 gece hastahanede yattim ertesi gun cikmak istedim gazimida cikardigim icin doktor cikisima izin verdi.
Tek bir gun bile yatmadim yatakta.
Kimisi 1 haftada atlatamaz kimisi benim gibi bi kac gune atlatir.
Bu bebisimide sezeryanla dogurcam
sonra sezeryan bir çok hastada görülüyor
günaydımn cnmGünaydın hanımlar benim küçük hanım çoook aç ufacık ama meleğim uyandırıyor annesini yicek uyucak her zamanki gibi![]()
dün bnde sağıma hafif karnımın üstüne yattım
Hemen güm güm nasıl vuruyor :)