2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar allah okuyan okumayan herkesten(41 ayetel kursi) razi olsun cok sukur degerim 2 kat degere neredeyse ulasti dualarini sayesinde cuna gunu tekrar istedi test bana gene o zaman el atariz dimi hepinizin gönlünce olsun herseyyy cok tesekkur ederimm
Allah yüzüne baksın canım bebeğini sana bağışlasın

Iki gündür bende de var ayni sorun ama cok yorulduğum için oldugunu düşündüm. Dinlenince geçti çünku.

aa ciddimisiniz inş. öyledir çünkü bende iki gündür çok yoruldum . cmtesi mobilya bakmak için dolaştım pazar misaifr ağırladm hiç bukadar yüklenmemiştm kendime ondandır inş.
çok tşk.ler sağlıklı günler dilerim sizede

Arkadaslar allah okuyan okumayan herkesten(41 ayetel kursi) razi olsun cok sukur degerim 2 kat degere neredeyse ulasti dualarini sayesinde cuna gunu tekrar istedi test bana gene o zaman el atariz dimi hepinizin gönlünce olsun herseyyy cok tesekkur ederimm

rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inş. bebeğinizi. tabi atarız merak etmeyin gözaydında vericez inş. size. sağlıklı günler

Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Okudum canım.

kızlar selam , göbek deliği veya etrafı ağrıyan varmı yani sürekli bir ağrı değil ama ara ara kendini hissettiren hafif bir şey işte pek anlatamadım ama yaşayan varsa eminim anlamıştır. bunun içi dr a gitmeme gerek varmı yaşayıp giden dr la görüşeniniz varmı acaba .

Benim öyle oluyor. İlk kez geçen hafta ağrıdı. önce elimi değdirdiğçe ağrıyordu sonra arttı. Doktora sorduğumda göbek fıtığı olabileceğini söyledi ama çok önemli bişey değilmiş. sonra geçti zaten şimdide bazen ağrıyor ama kendiğinden geçiyor. Ama sen tabi kendi doktorunada sor yinede.

cok sevindim cnm

Iki gündür bende de var ayni sorun ama cok yorulduğum için oldugunu düşündüm. Dinlenince geçti çünku.
bendede olmuştu rahim gerildiği için demişti doktor bide ben gece gitmiştim acile çok pimpirikliyim:) karın gerildiğinden acı hassasiyet hissi olur dediler

tmm cnm ekleyim inşallah

iyice okuyayım bir
Resmi gazetede yayınlanmış mı acaba ?

Yuh yanii dediğine bak soruya bak
Sözde kültürlü insan okumuş insan bunlar
kendi eşi yok mu bu soru ona sorulsun istermi
sen kanuni her hakkını kullan cnm

inşallah öyledir bu iyi bir gelişme olur
az da olsa tabii

takvimini güncelle cnmm
bende son gittiğimde soracam doğum tarihini
ona göre güncelleyecem

bnm anladığım kadarıyla işsizlik maaşı gibi 600 gün kesintisiz çalışmş olması lazım
yine de bir iyice okuyayım

bebek doğduktan sonra mı 16.hafta cnm
31 ağustos da ki duruma göre güncelleyim o zaman canım

Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.

Okudum.

canım bir çok linkte var yasa cıkalı bikaç ay oldu torba yasayla çıktı.
http://www.milliyet.com.tr/yeni-anneler-icin-yarim-calisma-/ekonomi/ydetay/2243633/default.htm
bizim şirkette dogum yapan bir arkadas kullanıyor yarım gün calısıyorsun yarım maası şirket yatırıyor bir miktarda sgk yatıyor. tam maastan biraz eksik oluyormus sanırım aylık kazanc. ilk cocuga 2 ikinci 4 ücüncü icin 6 ay. bu süre sorunda yine geriye kalan süt izninin kullanabiliyorsun.
çok iyiymiş peki bu izinden sonra ücretsiz izin kullanma hakkımız oluyor mu 6 ay yine... bide yarım günden kasıt 12.30 a kadar mı ;?

Back
X