2016 Aralık Anneleri

evet ücretsiz izin hakkın var canım. iş yeriyle öğleden önce mi sonra mı çalışacaksın anlaşmana bağlı.

Bırak belli olmayı gömleklere, eteklere sığamıyorum canım :skandal: Bir de benim bebiş yolu şaşırdı galiba, arka taraf göbekten daha çok büyüdü :KK48:
Aslında ne zamandır yapmadık, eve gidince göbüşü çekip paylaşayım. Güzel olur :halay:
hahahah masallah cnm cok tatli anlatmissin :) yasasiiiiiinnn göbislerrrr :rapci:

Arkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...

Arkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...
rahim agzinda yaranmi varmis cnm? ilac kullaniyomusun peki

image.webp Haydi o zaman gelsin göbiş fotoları :)))

kızlar bende bebişime isim bulamıyorum bana farklı güzel erkek isimleri önerir misiniz siz kendinizinkini ne koyacaksınız. böyle Ahmet mustafa fln gibi bilindik şeyler olmasın ama çok anlamsız da olmasın yani :)

Canim biz Batuhan koymaya karar verdik diger benim begendigim isimler Arin,Ege,Kaya idi :) belki aralarindan begendigin cikar.

peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))

Tabii ki hamile pantolonu, hemde uzun zamandır. Ben göbüşümü kocaman hissediyorum, ama bazıları anlamıyorlar tabii hamile göbüşü olduğunu :) sanırım giydiğim kıyafetle alakalı. Ben Üstüme hep salaş tercih ediyorum, öyle sevmiyorum daracık:))

Back
X