Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah masallah cnm cok tatli anlatmissin :) yasasiiiiiinnn göbislerrrrBırak belli olmayı gömleklere, eteklere sığamıyorum canımBir de benim bebiş yolu şaşırdı galiba, arka taraf göbekten daha çok büyüdü
Aslında ne zamandır yapmadık, eve gidince göbüşü çekip paylaşayım. Güzel olur![]()
peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))hahahah masallah cnm cok tatli anlatmissin :) yasasiiiiiinnn göbislerrrr![]()
peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))
göbek benim de bu hafta bir anda daha büyüdü gibi ama daha pantolon almadım canımArtık hiçbir kıyafetim olmuyor iki aydan fazla oluyor hamile pantolon larına geceli.
gözün aydın canım maşallah bebişine :) iki ayrı doktora mı gidiyorsun özel ve devletSelam annişler. Bugün renkli ultrasona girdim.herşey yolunda çok şükür.iki hafta öndeyiz başından beri. devlette ücretsiz girdim. özelde 350 tl idi.
Ben suan hamilelik elbiseler almadim ama artik yavas yavas baslarim diye dusunuyorum :)peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))
rahim agzinda yaranmi varmis cnm? ilac kullaniyomusun pekiArkadaşlar bugün meleğimi gördüm 19+4 üz 18 cm 300 gr...doktorum detaylıya gerek yok ben zaten parmaklarına kadar kontrol ediyorum dedi ve previt positive diye bir multivitamin önerdi...el salladı ve güldü bitanem bana...sabah kahverengi iplik gibi bir akıntım olmuştu rahim ağzındaki yaradandır dedi içim rahatladı şükürler olsun Rabb'ime...
rahim agzinda yaranmi varmis cnm? ilac kullaniyomusun peki
yerimmm cok tatliii :)Eki Görüntüle 1868838 Haydi o zaman gelsin göbiş fotoları :)))
Teşekkürler cnmyerimmm cok tatliii :)
sadece özel e gidiyorum.Adıyaman da devlete gitmek için gece 12 de kuyruğa girmek gerekiyor.dr sayısı çok az. ultrason için gittim sadecegözün aydın canım maşallah bebişine :) iki ayrı doktorarsun özel ve devlet
kızlar bende bebişime isim bulamıyorum bana farklı güzel erkek isimleri önerir misiniz siz kendinizinkini ne koyacaksınız. böyle Ahmet mustafa fln gibi bilindik şeyler olmasın ama çok anlamsız da olmasın yani :)
Bende ekledim grubu simdi isim belirtmem gerekiyor mu ?Aralık anneleri 2016
peki kendi pantolonlarınızı mı giyiyorsunuz yoksa hamile pantolonlarına ya da kıyafetlerine geçtiniz mi:))