2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler. Bende devlet memuruyum ... Elbette devlet memuru olmanın avantajı cok ama abartıldığı gibi ikide çıkmalar felan her zaman geçerli değil maalesef .. Kurumun idarecisi kuralları tam uygulayan bir idareci olduğu durumlar oluyor kendi arkadaşım ve kız kardeşimden biliyorum 12,30 da öğle arası 1,30 mesai den sonra 2 ye kadar çalışmaya devam ya da eğer 2 den önce çıkacaksan öğlen arası mesaiye kalacaksın idarecinin insiyatifine kalıyor memurlar durum bu yani.. ister memur ister işçi olsun çalışan her anne için çocuk büyütmek çok zor... en çok da bebeğin ona ihtiyacı olduğu zamanlarda onun yanında olamamak anneyi psikolojik olarak çökertiyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm sizin dediğniz paket bu paket değil ben aldım eğer imkanınız varsa kaçırmayın derim içinde zıbınına kadar var çünkü çok güzel bi paket ıslak mendili alt açma bezi temizleme pamuğu 3 4 tane deneme ürünü ( bebek şampuanı yağı fln gibi ) süt çoğaltıcı çay bunlar orjinal boy bide 4 tane yeni doğan prima bez 5 liraya bedava gibi bişey
Ank ve İşt bazı mağazalarda var ben gittim Kayseri de yok muş mağazaya gitti de

Yaa ben de 74le başladım şimdiden 84üm :KK43: benim de hedefim 85ti. :KK43: beceremedim, sen yaparsın inşallah. :)
Ben 79.9 hamıle kaldım kg verdim son iştah halen sıfır 22. Haftamdayım ve p tesi tartuldım 79.9 cıktım ( doguma 85 Le gidecegım demiştim hamileliğin basında ama öylesine demiştim ) dogum A 85 Le girerim sanırım
Oğlumda 69.5 ile kalmıştım 83 ile doguma girmiştim her gebelıkler de değişiyor

Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesindeonceki testimde 2 kat artti cok sukur )

Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesindeonceki testimde 2 kat artti cok sukur )
okudum canım Allah yardımcın olsun inşallah sonucun güzel çıkacak..

okudum canım. Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini alırız..

Back
X