2016 Aralık Anneleri

Kizlar iliskiden konusmussunuz.
Bende bi isteksizlik aman allahim
Kizimda boyle degildim
Bu gebeligimde herhalde en son hamile kaldigimda beraber olduk :KK70:
Esim sag olsun zorlamiyor
Yanasiyor bakiyo hanimda tik yok geri vites yapiyo yavrum :)
Valla bende ayni çok isteksiz oldum hamilelik de.hormonlardan dolayı sanırım :)

Valla bende ayni çok isteksiz oldum hamilelik de.hormonlardan dolayı sanırım :)

:)
Tekim saniyodum adam yanassin istemiyorum ya diyorum ya en son bebis yaptik :D
Kocam beni kullandin diyo
Isin espiriside vallahi Allah razi olsun neler okuyoruz.
Ne kocalar var
Allaha sukredelim bizi bekleyen kocalarimiz var canm

Ayy yaa ben de çok ister oldum.
aksine sizin tam tersiniz durum var bende :skandal::skandal:
bir aydır Esimden ayrıyım :cry::cry:
Olsada sarilsam kocama:KK74:

sevgi dolu anneler ve anne adayları 2 gündür ellerimde uyuşma var ama hiç geçmeden sürekli bir uyuşukluk bir miktar da güç kaybı var. netten baktım böyle olabiliyormuş, bugün doktora da sordum normal dedi ama bir tedavi ya da yapılabilecek birşey söylemedi. aranızda bu durumu yaşayan var mı doktorunuz birşey önerdi mi?
allaha şükür şimdiye kadar hiçbir belirti yaşamadım mide bulantım bile olmadı ama 2 gündür hamile olduğumu ellerimin şişliğinden iyice hissettim. ayrıca 22+1 görünüyorum bugün itibariyle 4lü test için kan aldılar ama biraz geç kalmışsın dediler. acaba geç kan alındığı için sorun olur mu? pazartesi asıl doktorumla ravdevum var ama o zamana kadar anne adayları belki biliyorlardır diye yazmak istedim.
ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabilen oldu mu? ya da yaptırdıysanız memnun kaldınız mı?

Canım benim de oluyor bir kaç gündür elimde uyuşma, hep uyandığımda farkediyorum, üstüne yatmışımdır vs diye düşünmüştüm hep, kontrole gittiğimde sorayım unutmadan.

:)
Tekim saniyodum adam yanassin istemiyorum ya diyorum ya en son bebis yaptik :KK70:
Kocam beni kullandin diyo
Isin espiriside vallahi Allah razi olsun neler okuyoruz.
Ne kocalar var
Allaha sukredelim bizi bekleyen kocalarimiz var canm
Isteksizim ama düzenli ilişki hayatımız var. Kocami geri çeviremiyorum:)

Hanımlar dün ebebekten hoşgeldin paketini bende aldım.
Antares Avm'den gitmeden önce telefon açtım. Ankara'da evi yakın olanlar bakabilir.

GÜNAYDIN kızlar. ...
Dün doğum günümdü eşim süpriz dışarda rezervasyon yaptırmış 5 ayda geçirdiğim en keyifli gündü tatil yapamadık bi yere çıkmıyordum dün süslendim prenses gibi gün geçirdim kızımla eşimle :) kafam dağıldı meğer insan psikolojisi ne kadar önemliymiş..

GÜNAYDIN kızlar. ...
Dün doğum günümdü eşim süpriz dışarda rezervasyon yaptırmış 5 ayda geçirdiğim en keyifli gündü tatil yapamadık bi yere çıkmıyordum dün süslendim prenses gibi gün geçirdim kızımla eşimle :) kafam dağıldı meğer insan psikolojisi ne kadar önemliymiş..

Mutlu yillar canim.
Esinle yavrunla nice guzel yillara

GÜNAYDIN kızlar. ...

Ne güzel canım psikoloji çok onemli haklısın. iyi ki doğdun seneye 3 kişi kutlarsınız artık :)

Mutlu yillar canim.
Esinle yavrunla nice guzel yillara
Çok teşekkür ederim canımmm:KK200:

Ne güzel canım psikoloji çok onemli haklısın. iyi ki doğdun seneye 3 kişi kutlarsınız artık :)
Ayy inşallah canım ya dün hep bebeğim de arabasında yanımızda uyuyor hayal ettim inşallah sağ sağlim :KK200:

Kizlar bu sabah farkettim ki gögüs uçlarımda yaralar çıkmıs. Acimıyo ama neden olur ki bu. Arastiriyorum hep emzirme döneminde yara oluyomus. Simdiden böyle bisey olan var mi?

Kizlar gunaydinnn cok sık giremiyorum kg ne alemde 20+6 gunluk hamileyim yani artik 5 ayin icindeyiz toplam 5 kg aldim 6 rakamlari.birdaha goremiycem sanirim yahuu bide dikkat etmesek nolcak.halimizz :(((

Kizlar gunaydinnn cok sık giremiyorum kg ne alemde 20+6 gunluk hamileyim yani artik 5 ayin icindeyiz toplam 5 kg aldim 6 rakamlari.birdaha goremiycem sanirim yahuu bide dikkat etmesek nolcak.halimizz :KK43:((

67 ile hamile kaldim
68 olmusum canim
Dun itibari ile :)
21 haftalik olduk
Bekledigiminde altinda ilerliyorum
Mutlu ediyo bu durum beni

Kizlar gunaydinnn cok sık giremiyorum kg ne alemde 20+6 gunluk hamileyim yani artik 5 ayin icindeyiz toplam 5 kg aldim 6 rakamlari.birdaha goremiycem sanirim yahuu bide dikkat etmesek nolcak.halimizz :KK43:((
Bende yememe dikkat ediyorum fazla şekerli yememeye çalışıyorum ama günde illaki tatli seyler yiyor oluyorum ne kadar dikkat etsemde :) hayatımda yemedigim kadar ekmek yiyorum :kızgın: allaha şükür daha başladığım kilodan bir kilo fazlam var şimdilik :halay:
Bu arada hoşgeldin 23. Hafta :KK49:

Günaydın,
Bende duzenli beslenmeme ,yuruyus yapmama rağmen 7 kg aldim ☺ dr.um kafana takma Metabolizman bu sekilde çalışıyor dedi.hamile kalmadan onceki boy ve kilo orani da cok etkili alinan kilolar açısından.Saglik olsun kilo verilir Allahin izniyle ☺

Back
X