2016 Aralık Anneleri

Yok tatlim ya
Cok istememe doktorun cok cabalamasina ragmen normal olamadi.
Suni sancida verdiler ama acilma olmadi.
Bebegim iriydi 4200 grm 53 cm
Cokta riske atmak istemedi doktor
Insallah senin istedigin gibi normal olur.
Bol bol yuru varsa imkanin yuz havalar guzelken
Valla canım sıcaktan evden haftada 1 gün geziyorum diğer günler evdeyim maalesef ama eylül girsin yürüyüşlere başlıcam inşallah bu sene zaten tatil yapamadık hamileyim diye eşim uzun yola gitmeme karşı , seneye artık inşallah
Imkanlar öyle gerektirmiş olsun sağlıkla aldın ya kucağına önemli olan o, bakalım bana nasıl nasip olcak sağlıklısı olsun inşallah

Hayirlisi canim. Zaten benim oglum bi 15 gun anne sutu icti .saglik sorunum oldugu icin ilac kullaniyorum ilacta sute gectigi icin emziremiyorum. Oglum dogdugunda ilac kullanmiyordum ama sonra rahatsizlasinca ilac tedavisine basladim. Malesef ki :KK43: 2.ci yavrumu hic emziremicem :KK43:
Benim oglum simdi biberinda normal sut iciyor. :KK66:
Amin insallah hayirli evlat hayirli bir kul olarak yetistirmeyi nasip etsin Rabbim :KK66:
Korkma canim hepsi gelip gecici seyler. Diyorum ya ben unuttum bile o gunleri :KK66:
Senin ilk dogumun nasil oldu ? Normal mi.

Cok gecmis olsun annesi.
Sen saglikli olcaksinki bebisine guzel bakabilesin.
Hic sorun etme emzirme olayini.
ben kizimda 6 ay su bile vermedim ama bu bebekte hem emzirip hemde gece beslenmesinde devam sutu kullanicam oyle bir karar aldim.
bu bebekte inde gidiyor gelisim olarak.
bu kez cokta takinti yapmicam anne sutu diye

Cok gecmis olsun annesi.
Sen saglikli olcaksinki bebisine guzel bakabilesin.
Hic sorun etme emzirme olayini.
ben kizimda 6 ay su bile vermedim ama bu bebekte hem emzirip hemde gece beslenmesinde devam sutu kullanicam oyle bir karar aldim.
bu bebekte inde gidiyor gelisim olarak.
bu kez cokta takinti yapmicam anne sutu diye
Anladim canim benim sagligim yerinde olsunda . Artik mamaylada buyuyorlar bebekler ;) oglym masallah buyudu gitti hic kimse bilmez mama bebegi oldugu.
Ohh ne guzel iste kiz . Benim bebekte tam haftssina gore masallah.

:nazar::nazar::nazar:
Günaydın cnm hayırlı haberlerle inşallah :) bizim de bugün hem kontrol hem şeker yükleme testimiz var. Umarım güzel şeyler duyarız doktorlarımızdan... Bu arada benim Prensesimin ismi belli oldu listeye ekler misin cnm. :KK200:Nil
Ekleriminşallah cnm
Güzel sonuçlarla

Gunaydin hanimlar
Tam 22 haftaligiz
Sizin gobisler ne durumda
Eki Görüntüle 1873097
Maşallah çatlaksız bir göbüş

Ayy ne guzel kiz masallah :KK66:
Canım dünden beri sana yazacam unutuyorum
Nasıloldun iyisin dimi
Sıkıntıların geçti inşallah

Hayirlisi canim. Zaten benim oglum bi 15 gun anne sutu icti .saglik sorunum oldugu icin ilac kullaniyorum ilacta sute gectigi icin emziremiyorum. Oglum dogdugunda ilac kullanmiyordum ama sonra rahatsizlasinca ilac tedavisine basladim. Malesef ki :KK43: 2.ci yavrumu hic emziremicem :KK43:
Benim oglum simdi biberinda normal sut iciyor. :KK66:
Amin insallah hayirli evlat hayirli bir kul olarak yetistirmeyi nasip etsin Rabbim :KK66:
Korkma canim hepsi gelip gecici seyler. Diyorum ya ben unuttum bile o gunleri :KK66:
Senin ilk dogumun nasil oldu ? Normal mi.
Özel değilse ne ilacı kullandın da kesmek durumunda kaldın cnm

Selam kızlar
Geldik dr dan bebiş çok ii maşallah kocaman olmuş
31cm 800gr teyzeleri
Dr teyzesi 24/25 kasım gibi alırız dedi inşallah
Şeker yüklemem yapıldı. Sonuçlarım normal çok şükür. Biraz zor geçti ama ben tüp mideliyim ondan sanırım kabul etmedi midem Allahtan istifra etmedim sabr ettim
Kalp çarpıntısı ve terleme az bulantı oldu
75gr glikozu 330ml teneke kutuda elma aromalı içecekle verdiler ilk açlık kanını aldıktan sonra içtim. 60.dakika ve 120.dakikada tekrr kan verdim
Şükür sonuçlar temiz :) benim beklentim vardı çıkabilir diye
Neysee bu muayanede atlattık çok şükür

Eklentiler

• IMG-20160820-WA0001.webp
    IMG-20160820-WA0001.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 98
Selam kızlar
Geldik dr dan bebiş çok ii maşallah kocaman olmuş
31cm 800gr teyzeleri
Dr teyzesi 24/25 kasım gibi alırız dedi inşallah
Şeker yüklemem yapıldı. Sonuçlarım normal çok şükür. Biraz zor geçti ama ben tüp mideliyim ondan sanırım kabul etmedi midem Allahtan istifra etmedim sabr ettim
Kalp çarpıntısı ve terleme az bulantı oldu
75gr glikozu 330ml teneke kutuda elma aromalı içecekle verdiler ilk açlık kanını aldıktan sonra içtim. 60.dakika ve 120.dakikada tekrr kan verdim
Şükür sonuçlar temiz :) benim beklentim vardı çıkabilir diye
Neysee bu muayanede atlattık çok şükür

Gözünaydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına :) şükür şeker yüklemesi de iyi çıkmış darısı bize inşallah...sezeryanı genel anestezi ile mi olacaksın peki?

Tamam canım sağol:KK66:
Pazartesi kızıma alışverişe gitcem kısmet se 0_3 ay mı alsam hep tutumları sence?

Canim
Yerinde olsam ilk etapda
0.3 ay olarak
3 yarim kollu zibin.
3 uzun kollu zibin
3 de ayakli pijama
3 tanede ayakli tulum alirdim.
zaten hastahane cikisiyla herbirinden 4 er parca ustu olcak.
Dogum kilosuna gore hareket ederdim.
kizimda bicok seyi giydiremedim bile.
hepsi kucuk geldi.
3.6 ay olanlardanda
3 er stok yap bence
zaten cok fazla hediye geliyor duruma gore eksiklerin icin dogumdan sonra tekrar alisveris yaparsin

Selam kızlar nasılsınız cokkk sıcak havalar nasıl geçiyor hamislik :anneadayı:ben çok yorgun ve halsizim hep troidlerden mi acaba biraz yüksek
tansiyonumda surekli dusuk hep 9a 5 sizin nasıl :KK46::KK12:

Canim
Yerinde olsam ilk etapda
0.3 ay olarak
3 yarim kollu zibin.
3 uzun kollu zibin
3 de ayakli pijama
3 tanede ayakli tulum alirdim.
zaten hastahane cikisiyla herbirinden 4 er parca ustu olcak.
Dogum kilosuna gore hareket ederdim.
kizimda bicok seyi giydiremedim bile.
hepsi kucuk geldi.
3.6 ay olanlardanda
3 er stok yap bence
zaten cok fazla hediye geliyor duruma gore eksiklerin icin dogumdan sonra tekrar alisveris yaparsin
Çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam liste yapayım bu saydıklarını da o şekilde alayım

Çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam liste yapayım bu saydıklarını da o şekilde alayım

Canim agiz mendilleri
Omuz ortusu bunlar en cok isine yariyacaklar
Agiz mendilinden 20 li paketler oluyo.
Omuz icinde bebegini kimin kucagina verceksen bitane ver disardan gelip kucaklayanlar oluyor o cok isine yariyacak verirsin kucagina kim alcaksa bebisini mikrop kapmaz hic degilse.
Omuz ortuleri kacli paket hatirlamiyorum ama atlama bence bunlari

Back
X