2016 Aralık Anneleri

Sordum canim tok mu diye özellikle. Sasirdim cünkü. Ama tok dedi. Simdi de izne cikmis. Bayramdan sonraya kaldi.

valla önce açlık şekerine bakılıyor ama sonra yükleme yapıyor ki bu arada da hemşire bana bir şey yemek içmek yok su dahi içmiyoruz dedi .
belki dr nuz sizde resk görmiyorsa farklı bir uygulama yapacaktır. bilemedm bu bendeki durum olabilri yani .

Arkadaşlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı :KK43: akşamdan beri yapmadığım şey kalmadı müthiş başım ağrıyor önce ensede başladı şimdi şakaklarımda...

geöen ben yaşadım işyerinde başladı geçer dedim geçmedi neyse eve gittim yedim bişiler yatıyım erkenden dedim gece 3 gibi kalktım baktım hala geçmemiş dedim ertesi günde böyle çekilmez dayanamadm gece ağrı kesici içtim çok şükür sabaha geçmişti ama içmesem hiç geçiceğe benzemiyordu. çok geçmiş olsun .

valla önce açlık şekerine bakılıyor ama sonra yükleme yapıyor ki bu arada da hemşire bana bir şey yemek içmek yok su dahi içmiyoruz dedi .
belki dr nuz sizde resk görmiyorsa farklı bir uygulama yapacaktır. bilemedm bu bendeki durum olabilri yani .

Insallah yarın aç gel gibi bisey demez. Yada ben aç gidip tok karnina aldir derse orda biseyler yemeyi düsünüyorum. Hastane yakın degil çünkü sürekli gidemem.

Amin canı
cnm günaydın cuma akşamı dr la görüşünce buraya girme imkanım olmadı çok şükür sonuçlar iyi dr bebek önde ve ri diye bekliyordu şeker ama hamdolsn çıkmadı . iyi yani sonuçlar darısı tüm yaptıracaklara , sonuç bekleyenlere inş.
Amin canım sevindim güzel çıkmasına.

Kizlar haftasonu istanbuldaydim. Tesadüfen civil magazasina girdim ve gördüm ki bosuna e bebek joker falan gezmisim. Yarı fiyatina ve gercekten kaliteli birsürü şey aldim. Sanirim artik civilden dizicem bebisin esyalarini.

Gülcan hanım ı duymuştum iyi diye: ama sanırım randevuları en az üç hafta önceden almak lazım yoğun bir Dr. Bana en saçma gelen konu ise şu gece hastaneye gittin acil doğum için ve kendi doktorun gelmiyor nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor ve belki o anda acil sezaryen olman gerekecek kendi doktorun değil de kim denk gelirse o yapıyor ameliyatı. Doğum ücreti emsey de normal 2 bin sezaryen 2700 Epidurel 750 tl fark oluyor

Benim ilki sezeryan oldugu icin doktorumla ayarliyacaz.
Soyle dusun dogum isini ;
Dogum ani senin baslatip senin bitirdigin bir surec.
Doktor ve ebe acil bir durum olur diye yaninda bekliyorlar.
Doktor dogurtmuyor o mucizeyi sen gerceklestoroyorsun.
Evet zorunlu sezeryan durumunda insan kendi doktorunu yaninda istiyebiliyor ama hicbir doktor hastahaneye gece doguma gelemiyor.
Fiyatlar iyiymis hic sormak aklimiza gelmedi bu doneme kadar.
Kizimi 2 sene evvel sifa hastahanesinde 9 bine dogurmustum.
Sirf doktorum orda diye gittigim bi hastahaneydi.
Simdi dusununce ne gereksizmis

Dört sene önce oğlumda fenalaşmıştım ama bu gebelıgımde gazoz A benzer su çıkartmışlar sagolasun lar coknaukur kötğ olmadım. Bende

aynen öle gazoza benze bir şeydi içememek mümkün değil yani . bende şerbet gibi şekerli su bekliyordum ama öle değil şeker oranıda çok gelmiyor tad olarak size. sanki az şekerli hafif limonlu gazoz gibi. bende gayet rahat içebildim.

Günaydın kızlar 3 gecedir inanilmaz bacak ağrısı çekiyorum nedir bu böyle anlamadim daha doktora gitmeme de 10 gün var maalesef

10 gündür de ben cekiyorum o bacak agrisini. Tam geciyo hafifliyo diyorum tekrar artiyo. Doktora gidince bebekte bisey yok normal diyo. Bazılari magnezyum veriyo. Hamileligin basindan beri bıktım bel bacak agrilarindan. Agirlastikca da artacak gibi :( bebislerimiz saglikli olsun da katlanicaz artik

10 gündür de ben cekiyorum o bacak agrisini. Tam geciyo hafifliyo diyorum tekrar artiyo. Doktora gidince bebekte bisey yok normal diyo. Bazılari magnezyum veriyo. Hamileligin basindan beri bıktım bel bacak agrilarindan. Agirlastikca da artacak gibi :KK43: bebislerimiz saglikli olsun da katlanicaz artik
Aynen canım onlar iyi olsun yeterki süt yoğurt da tüketiyorum ama uyutmuycak derecede ağrıyor iki bacağım maalesef

Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.
İnsafsılızğa bak
Allahtandamı korkmuyorlar
sen ne işi yapıyorsun canım
artık hamile kalınca işten çıkarmak yasak ya böyle bezdiriyorlar
peki doğum yapcan inşallah
izin bitince nolacak o daha önemli
şimdi karnında getiriyon götürüyon
ya sonra ?

Günaydın kızlar 3 gecedir inanilmaz bacak ağrısı çekiyorum nedir bu böyle anlamadim daha doktora gitmeme de 10 gün var maalesef
Soda iç canım
Güçsüzlük mü var
Kizlar haftasonu istanbuldaydim. Tesadüfen civil magazasina girdim ve gördüm ki bosuna e bebek joker falan gezmisim. Yarı fiyatina ve gercekten kaliteli birsürü şey aldim. Sanirim artik civilden dizicem bebisin esyalarini.
bende civile bakacam
birde burda gorush bebe var ona bakim

günaydın kızlar bu gece acıkmaları benim uykumu çok bölüyor. gece kaç defa uyandım ağzıma bişeyler attım yarım saat sonra geri uyandım kazınarak. sanırım yeterince doyurucu yemediğim için hemen gene acıkıyorum. 5.30 a kadar böyle uyuyamadım zaten 6.15 te geri kalkıyorum işe gitmek için:( sizde nasıl durumlar bu şekilde çok acıkan var mı

günaydın kızlar bu gece acıkmaları benim uykumu çok bölüyor. gece kaç defa uyandım ağzıma bişeyler attım yarım saat sonra geri uyandım kazınarak. sanırım yeterince doyurucu yemediğim için hemen gene acıkıyorum. 5.30 a kadar böyle uyuyamadım zaten 6.15 te geri kalkıyorum işe gitmek için:KK43: sizde nasıl durumlar bu şekilde çok acıkan var mı
bende sabah çok aç uyanıyorum

Bu aralar yine ipin ucunu kaçırdım. Akşam yemeğinde sonra çerez, meyve çok yiyorum heralde gece hiç acikmiyorum. Sabaharı bile aç uyanmiyorum. Tok olmama rağmen rüyamda Brown i ve kurabiye gördüm. Bu tatlı duskunlugum ne olacak.Aksam yemeğinden sonra bişey yemezsem gece çok acikiyorum.

Ayni seyi dusunmusuz bende nisan sonu gibi yapicam.
Hem sunnet mevludu hemde kuranini bir arada cikarcam.
Dogumundan sonraki 24. Saat icinde sunnet yapicam bi aksilik olmazsa.
canım sünneti erken düşünmenin sebebini öğrenebilir miyim benim de erkek ama doğar doğmaz yaptıranları ben de duydum ama kararsızım şu anda

Back
X