2016 Aralık Anneleri

Merhabalar :KK3:,

Bugün bizim de kontrolümüz vardi. Her sey yolundaymis cok sükür:dua: Bebisim 30 cm 730 gr. :KK46:Yüzünü eliyle kapatti hic göremedik :110:
Seker testini konustuk, aslinda bugün yapacakmis ama bana son kontrolde söylememisti. Ben yine de belki yapar diye ac gittim. Meger tok gitmem gerekiyormus :KK57: Seker testini tokken yapacagini söyledi. Normal her zaman nasil yiyorsam öyle yiyip gidecegim, yine sekerli suyu icip o sekilde kan verecegim. Buna kücük seker testi diyorlar. Eger yüksek cikarsa bu sefer türkiyedeki gibi ac gidip tekrar bakilacakmis. O da büyük seker testiymis. Bu sekilde. Haftaya olacak bnm seker testi.

Gtjbghu
Merhabalar :KK3:,

Bugün bizim de kontrolümüz vardi. Her sey yolundaymis cok sükür:dua: Bebisim 30 cm 730 gr. :KK46:Yüzünü eliyle kapatti hic göremedik :110:
Seker testini konustuk, aslinda bugün yapacakmis ama bana son kontrolde söylememisti. Ben yine de belki yapar diye ac gittim. Meger tok gitmem gerekiyormus :KK57: Seker testini tokken yapacagini söyledi. Normal her zaman nasil yiyorsam öyle yiyip gidecegim, yine sekerli suyu icip o sekilde kan verecegim. Buna kücük seker testi diyorlar. Eger yüksek cikarsa bu sefer türkiyedeki gibi ac gidip tekrar bakilacakmis. O da büyük seker testiymis. Bu sekilde. Haftaya olacak bnm seker testi.

Masallah bebisine. Şuan icimi rahatlattin. Ben de düsünüp duruyodum. Tok gel diyen hicbi doktor yok cünkü benimki haric. Sanirim sen yurtdısındasin. Türkiyede bu uygulama pek bilinmiyo demek ki.

D Dilek362 @smile325 Kızlar bana da 2 saatlik açlık yeterli dediler şeker yüklemesi için. İnternette bakın zaten tok karnına veya aç karnına farketmeksizin yapılıyor 50 gr. yükleme.

Cnm kullandım fitil De krem de kullandım. .
Ama senin de dediğin gibi bir hafta fayda ediyor sonra geçiyordu. .
Mecbur öyle katlandim çok da pis kokuyordu
Azcık kendini rahatlatmaya dusunmemeye çalış.
Utanma cnm o senin eşin yani sen istemiyorsun böyle olmayı. .
Eşinle konuş sonuçta yavrusu için tüm yaşadıkların..

Canım benim teşekkür ederim.

mrveee28 mrveee28 Canım şu e bebek şeysi nedir bi anlatır mısın, bulamadım ilk konuşmaları.

Canım e-Bebek'te paket var içerisinde bebeğin ihtiyaçlarının olduğu net hatırlamıyorum içeriği tatildeyim şu an ama tulum birkaç tane Bebek bezi 1 tane ıslak mendil alt değiştirme bezi mini boy şampuan losyon gibi parçalar bulunuyor...hepsi 5 TL Ankara Forum'dan aldım ben...

Bebek arabası olarak ne almayı düşünüyorsunuz kızlar.

Oglumda 2 tane araba aldim ama chicco liteway den cok memnun kaldim canim.incele bi derim.

Selam arkadaşlar

Malesef ben yavrumu minicik gül kokulu oğlumu 4 gün önce kaybettim:KK43::KK43:tarifsiz acılar içindeyim..aylık rutin kontrolume gitmiştim nasıl da mutluydum bebeğimi göreceğim diye ordan da çıkıp ciciler alacaktık annemle ama doktorum bi anda üzgünüm kalp atışları alamıyorum diyince yıkıldım:KK43:

Hemen ertesi sabah da hastaneye yatırıldım ve tahmin bile edemeyeceğim acılarla normal doğum yaptırıldım..O kadar acıydı ki onca çileyi çekip sonra yavrunuzu toprağa vermek:KK43: Rabbim kimseye yasatmasin..Kordonda minicik bi düğüm olmuş,kördüğüm ondan kalbi durmuş Harun'umun...Minicik bi mezarı var şimdi,nasip değilmiş bu dünyaya gelmesi.Bir de süt doldu göğüslerim öyle böyle değil hemde o da ayrı yıktı beni:KK43: İlaç verdi doktorum kesmeye çalışıyoruz şimdi.

Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah hiçbir sıkıntısız kucağınıza alırsınız yavrularınızı..Rabbim hiç birinize yasatmasin bunu.Herkes diyor birşey olmaz 3 çocuğun var ama inanın 10 da olsa acısı aynı..Daha bakamayacağım buraya kalbim dayanmıyor...Allah'a emanetsiniz güzel anneler...

Canim Allah rahmet eylesin basinizsagolsun.rabbim sizlere sabir ve uzun.omurler nasib eylesin.cok zor bi durum.ne diyecegimi bile bilemiyorum.

Merhaba kızlar,
Bugün kontrolum vardı. Aç karnına gittim kan sayımı yapıldı ve sonrasında şyüklemesi. İlk başta doktorum kilon normal sadece açlık-tokluk şekerine bakacağım, glukoz vermeyeceğim dedi. İki kan testi arasında tost meyve suyu yersin yeter dedi. Sonra ultrasonda bakınca, bebeğin suyu fazlalaşmış, riske atmayalım, şeker yüklemesi yapalım dedi. 75 lik şeker yüklemesi yapıldı. Bu arada benim hastanede, bildiğiniz aşırı şekerli su içtim. Elmalı gazı alınmış maden suyu falan gibi değildi. Hiç sevmedim tadını, aç karnına da zorlandım. 3 kere kan alındı.
1. kan sonucu 76
2. kan sonucu 101
3. kan sonucu 97

Çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama 2 saat boyunca su bile içmeden beklemeyi hiç sevmedim ben. bebiş 670 gram olmuş. haftasıyla uyumluymuş.

Bu arada bir önceki kontrolde detaylı usg de kalpte hiçbir şey yoktu. Bu sefer net göremiyorum 4 odacığı gibi birşey dedi. Telaş edilecek birşey yok dedi ama emin olmak için çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi beni. Tabi üzülmemek mümkün değil.inşallah birşey çıkmaz. Sanırım kalbi delik (vsd) denilen şeyden şüphe ediyor. Yani 2-3 haftada değişir mi ki bu kalp odacıkları bilemedim. Eylül başına randevu alabildim ancak, inşalah sıkıntı çıkmaz :KK43:

İnsallah hayirli sonuclar alirsin canim.takmamak elde degil haklisin ama detaylida bisi cikmayipta sonradan boyle bisi ciktigini ilk defa duydum.Allahin izni ile hersey yolundadir insallah.

Selam arkadaşlar

Malesef ben yavrumu minicik gül kokulu oğlumu 4 gün önce kaybettim:KK43::KK43:tarifsiz acılar içindeyim..aylık rutin kontrolume gitmiştim nasıl da mutluydum bebeğimi göreceğim diye ordan da çıkıp ciciler alacaktık annemle ama doktorum bi anda üzgünüm kalp atışları alamıyorum diyince yıkıldım:KK43:

Hemen ertesi sabah da hastaneye yatırıldım ve tahmin bile edemeyeceğim acılarla normal doğum yaptırıldım..O kadar acıydı ki onca çileyi çekip sonra yavrunuzu toprağa vermek:KK43: Rabbim kimseye yasatmasin..Kordonda minicik bi düğüm olmuş,kördüğüm ondan kalbi durmuş Harun'umun...Minicik bi mezarı var şimdi,nasip değilmiş bu dünyaya gelmesi.Bir de süt doldu göğüslerim öyle böyle değil hemde o da ayrı yıktı beni:KK43: İlaç verdi doktorum kesmeye çalışıyoruz şimdi.

Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah hiçbir sıkıntısız kucağınıza alırsınız yavrularınızı..Rabbim hiç birinize yasatmasin bunu.Herkes diyor birşey olmaz 3 çocuğun var ama inanın 10 da olsa acısı aynı..Daha bakamayacağım buraya kalbim dayanmıyor...Allah'a emanetsiniz güzel anneler...

Başınız sağolsun, Allah diğer evlatlarına uzun ömür versin :KK43: Cok üzüldüm gercekten

Gtjbghu

Masallah bebisine. Şuan icimi rahatlattin. Ben de düsünüp duruyodum. Tok gel diyen hicbi doktor yok cünkü benimki haric. Sanirim sen yurtdısındasin. Türkiyede bu uygulama pek bilinmiyo demek ki.

Ben de sasirdim ama oluyormus demek ki. Belki referans degerleri de ona göre farklidir.

Benimki de o şekilde oldu. Tok gittim 50 gr yükleme yapıldı .

Aynen 50 gr yükleme yapilacak

Selam arkadaşlar

Canim cok uzgunum bunlari yasadigin icin. Allah sabir guc versin, yavrunu nur icinde yatirsin. Evlatlarini sana bagislasin.

Merhaba kızlar,
Bugün kontrolum vardı. Aç karnına gittim kan sayımı yapıldı ve sonrasında şeker yüklemesi. İlk başta doktorum kilon normal sadece açlık-tokluk şekerine bakacağım, glukoz vermeyeceğim dedi. İki kan testi arasında tost meyve suyu yersin yeter dedi. Sonra ultrasonda bakınca, bebeğin suyu fazlalaşmış, riske atmayalım, şeker yüklemesi yapalım dedi. 75 lik şeker yüklemesi yapıldı. Bu arada benim hastanede, bildiğiniz aşırı şekerli su içtim. Elmalı gazı alınmış maden suyu falan gibi değildi. Hiç sevmedim tadını, aç karnına da zorlandım. 3 kere kan alındı.
1. kan sonucu 76
2. kan sonucu 101
3. kan sonucu 97

Çok şükür sonuçlar iyi çıktı ama 2 saat boyunca su bile içmeden beklemeyi hiç sevmedim ben. bebiş 670 gram olmuş. haftasıyla uyumluymuş.

Bu arada bir önceki kontrolde detaylı usg de kalpte hiçbir şey yoktu. Bu sefer net göremiyorum 4 odacığı gibi birşey dedi. Telaş edilecek birşey yok dedi ama emin olmak için çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi beni. Tabi üzülmemek mümkün değil.inşallah birşey çıkmaz. Sanırım kalbi delik (vsd) denilen şeyden şüphe ediyor. Yani 2-3 haftada değişir mi ki bu kalp odacıkları bilemedim. Eylül başına randevu alabildim ancak, inşalah sıkıntı çıkmaz :KK43:

Canim bazi doktorlar pimpirikli oluyorlar. Ekstra kontroller isteyebiliyorlar ne olur ne olmaz diye. Bebegin gayet saglikli cikicak insallah bak goreceksin.

Anne yanına bir türlü karar veremedim
Bambu sepet beşik mi
chicco next 2 mi
Tiny love 3 ü 1 arada besik mi
Ya da odasına alacağım yatağı altı aya kadar yanıma alsam da masraf olmasa mi
Bir türlü karar veremedim.
Sizler nasıl beşik düşünüyorsunuz
Bana sepet gelecek akrabamiz ve 1-2 bebek daha yatmisti icinde .Odasi ayri olacak ben bir de elektronik salincak dusunuyorum.Fisher proxe 3-1 hosuma gitti.Bende yatagi buyuyen mi alsam ortalama bir boy mu alsam ona karar veremedim.

Selam arkadaşlar

Okadar uzuldum ki sana anlatamam.Allah senin yardimcin olsun.Sana sabir versin cok etkilendim.Ne desem bos ne soylesem anlamsiz cok cok uzgunum.

Back
X