2016 Aralık Anneleri

Kızlar deliricem artık gece yine acildeydim bu mide krampi beni öldürecek böyle bir ağrı yok mefes bile alamiyorum kitleniyor resmen midem ve sırt kaslarim bile çok fena agriyor bunu yaşayan var mı bunun sebebi ne ilacda fayda etmiyor

Canim benim cikolata kistim var. Kist kanama yapinca böyle oluyodu. Doktor bisey demedi mi sana sebep olarak

merhaba kızlar günaydınn zaman çok çabuk geçiyor değilmi ve ben artık işe gitmekten bunaldımmm :KK43: 32. haftadan sonrada çalışçam bide uzatayım diye allahtan 12 günlük yıllık iznim var bu yıl kullanmam gereken yoksa yancak geçen seneden kaldı biraz önce ne zaman çıkçam diye hesaplıyordum ekim sonu olduğunu görünce ne kadar az zaman kalmış diye sewindim :) hamilelikte çalışmak çok zormuş gerçekten hele benim gibi cezaevinde memur olmak dahada zor heralde sinir stres:KK43:

zaman bı yandan cabuk gecıyor gıbı geliyor bı yandan çok yavaş...ben de işe gitmekten bunaldım. şimdilik hedefim 32. hafta.. sonrası için çalışmak istemiyorum. sırtım belim ayaklarım daha şimdiden her gün ağrı içinde eve gidiyorum. bi yandan da çalışayım diyorum. bi yandan zaten ücretsiz izin alıcam kendimi zorlamayayım diyorum.kafam çok karışık.

aynen artık heryerim ağrıyo ve benim ayaklarım çok kötü oldu kaşınmaktan artık yara yaptım yaratık ayağı gibi oldu su topluyo küçk küçük çok kaşınıyo sirkeli suya koyuyorum eve gider gitmez zaten iş yerim 1 saat uzaklıkta mafolduk yazın ya şu yaz bitsede kurtulsak :(

Selam arkadaşlar

Malesef ben yavrumu minicik gül kokulu oğlumu 4 gün önce kaybettim:KK43::KK43:tarifsiz acılar içindeyim..aylık rutin kontrolume gitmiştim nasıl da mutluydum bebeğimi göreceğim diye ordan da çıkıp ciciler alacaktık annemle ama doktorum bi anda üzgünüm kalp atışları alamıyorum diyince yıkıldım:KK43:

Hemen ertesi sabah da hastaneye yatırıldım ve tahmin bile edemeyeceğim acılarla normal doğum yaptırıldım..O kadar acıydı ki onca çileyi çekip sonra yavrunuzu toprağa vermek:KK43: Rabbim kimseye yasatmasin..Kordonda minicik bi düğüm olmuş,kördüğüm ondan kalbi durmuş Harun'umun...Minicik bi mezarı var şimdi,nasip değilmiş bu dünyaya gelmesi.Bir de süt doldu göğüslerim öyle böyle değil hemde o da ayrı yıktı beni:KK43: İlaç verdi doktorum kesmeye çalışıyoruz şimdi.

Dualarım sizinle arkadaşlar inşallah hiçbir sıkıntısız kucağınıza alırsınız yavrularınızı..Rabbim hiç birinize yasatmasin bunu.Herkes diyor birşey olmaz 3 çocuğun var ama inanın 10 da olsa acısı aynı..Daha bakamayacağım buraya kalbim dayanmıyor...Allah'a emanetsiniz güzel anneler...

Rabbim sabır versin canım. Allah başka acılar yaşatmasın inşallah :(

Bende de var çikolata kisti ama büyümesi durdu midem agriyor ama kasıklarım değil ki Canm

Bende mide zannediyodum hatta iki kere acile gittim mide diye doktorlar anlamadi. Apandist ten bile şüphelendiler. Onlar inceleyene kadar agrim geciyodu. Sonra arastirma hastanesine gittim. Orda cikti ortaya. Ama benim hamilelikte olmadi hic cok sükür.

facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?

aynen öle gazoza benze bir şeydi içememek mümkün değil yani . bende şerbet gibi şekerli su bekliyordum ama öle değil şeker oranıda çok gelmiyor tad olarak size. sanki az şekerli hafif limonlu gazoz gibi. bende gayet rahat içebildim.
sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
ben 9 sene önce oğlumda özelde takip ediliyordum,şeker yüklemem yarım bardak sıvı haldeydi o bile beni fena yapmiştı
şimdi devlete gidiyorum ve toz halde verdiler ben sulandırdim o kadar zor oldu ki içmek ama mecbur içtim

facebooktaki grup için istek göndermiştim ama reddedilmiş sanırım. eşimle birlikte de kullanmıyorum sadece kendi ismim var zaten niye reddedildiki?

Aynen bende baya bir istekte bulundum biraz öncede yönetici cansu hnm özelden mesaj yazdım.Özlem hnm da yazmıştım fakat hak getire okunmmaış bile

Merhaba kızlar, sessizce takipteyim. Çok yazamıyorum ama okuyorum mutlaka. Geçen hafta izne ayrıldım, Eylül'ün beşine kadar evde kızımlayım inşallah. Cuma günü de 2. yaşgününü kutlayacağız ilk prensesimin Allah izin verirse. Bu arada küçük prensesimin ismine de karar verdik; "Dila" koyacağız inşallah. AzRASILAM AzRASILAM listeye eklersen sevinirim canım.

Iyiyim canim cok sukur. Insallah sende guzel haberler almissindir kontrol vardi bugun demi.
Canim ben sara hastasiyim (epilepsi)
Ogluma hamile kalmadan once ilac kullanmamistim doktorum kesmisti genc kizken aslinda 4 yil boyunca ilac kullanmadim ogluma hamile kalincada kullanmadim ama dogum yaptiktan sonra kriz gecirdim ve ilac tedavisine basladim. :KK43:
Suan ilac tedavim devam ediyor ve bir ömür boyuda surecek. Ilacin dozu cok az oldugu icin bebege zarari yok ama ben her ay ulturasona gittigim zaman cok detayli bir sekilde bakiliyor bebegime nolur nolmaz diye . :KK43: ve dogduktan sonra hic emziremicem cunku ilac beebege geciyor ve bebegi surekli uyutuyormus . Yani doktorlar yasak diyor malesef :KK43: boyle iste canim Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ilaclarla ayakta duruyorum.
Canım çok geçmiş olsun canım, buna da şükür. Allahtan tedaviye yanıt veriyormuş vücudun. Bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallah. Anne sütüne gelince bazı bebekler kendileri bile istemiyor anne sütünü. Büyüyecek bir şekilde inşallah.

Canım çok geçmiş olsun canım, buna da şükür. Allahtan tedaviye yanıt veriyormuş vücudun. Bebeğini de sağ salim kucağına alırsın inşallah. Anne sütüne gelince bazı bebekler kendileri bile istemiyor anne sütünü. Büyüyecek bir şekilde inşallah.
Saol canim ya . Rabbim her derdin dermanini veriyor . Oglumda mamayla buyudu buda oyle buyur gider insallah ;) bi gelsinlerde dunyaya saglikli bi sekilde .

Back
X