• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsun :dua: Bu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)

CAnim gozun aydin cok sevndm.donmesine insallah bi aksilik cikmaz

Canım aynı düşünüyoruz. Katılıyorum dediklerine. Etraf annemiz, kardeşimiz de olsa ne derse desin olumsuz şeyleri umursamamız lazım. AYrıca doğumda da mümkünse yanımızda bu kişilerin olumsuz enerji vermelerine mani olmamız lazım. Ne kadar az kişi o kadar iyi. EŞime tembih ediyorum, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hikaye anlatır gibi anlatıyorum. Kursta hoca anlattı diyorum. Olumsuz birşey olsa dahi, hevesimi kırma, ah vah acı çekiyor nasılda diyip yüzünü dahi buruşturma bana, hep moral ver olur mu diyorum. İnşallah soğukkalılığını koruyabilir o da. Kimi anneleri duyuyorum kızı ağrı çekiyor diye, bırak sezeryana alsınlar diye baskı yapıyormuşlar. Bizimkiler onlardan olmaz inş. Tıbbi bir gereksinim olursa zaten doktor müdahale eder ama keyfiye heves kırmak iyi değil ki.

Hiç kimse vermese bile biz birbirimize hep iyi anlatıp, moral verelim inşallah. İnanıyorum ben, bu ana kadar sıkıntısız, en az ağrıyla ulaştık şükürler olsun. Doğumda da Rabbim yardımcımız olacak. Hiç anlamadan açılıp, sağlıklıca doğum yapacağız.

Ne guzel yazmissin canim. Eve bugunlere cok zorlanmadsn geldik insallah evlatlarimizada zorlanmadan kavusuruz. Allah yardimcimiz olsun

Canım ter kokusunu önlemek için karbonat öneriliyor bu arada, hatta deodorant ya da koltuk altı roll onu yerine karbonat kullanan ve çok memnun olanlar var. Hiç bir çözüm bulamazsan bir dene istersen :KK66:

Canım o kadar haklısın ki, yani herkesin deneyimi birbirinden farklı sonuçta. Sadistçe bir zevk alıyorlar bence moral bozmaktan :KK66: izine ayrıldığımdan beri çok rahat valla kafam, annem yanıma gelince de pek konuşup beni germiyor. Dün görümcemi aradım hemen "çok zor Doğum yapmak" diyor. Aradığıma pişman etti resmen :sinirli:

Çok sevindim canım, gözün aydın :) Allah' ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan çıkarsınız inşallah haataneden :dua:

En güzeli uzak olmak ama telefonla bile yetiyorlar bazen. İnşallah biz güzel anlarla hatırlayacağımız Doğum hikayelerine sahip oluruz :anne:
Aaaa hiç duymamıştım kesinlikle denerim hem daha doğal emzirme sürecinde bebeğimi de rahatsız etmez :)) teşekkürler canım :)

Hep dua ederim Allahim hakkimizda sagliklisi ve hayirlisi hangisiyse oyle dogum nasip et. Normal sezeryan farketmez Allah bilir ama insanlar normale ooo cok zor, sezeryana yarim insan olacaksin. Napalim tutalim icimizde o zaman
;) haklısın valla... ben de en hayırlı ve sağlıklı hangisiyse o şekilde olsun diye dua ediyorum.

Kızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsun :dua: Bu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
gözün aydın canım:nazar::KK54:

Dun esimle disari ciktim sonra alisveris yapgik eve geldik evi topladim dinlendim aksam gezmeye gittik geldik saat on enerji patlamasi yasadim duramadim utu yaptim yikancaklari yikadim heryere yine ceki duzen ver derken saat bir bucuk oldu sabah yeniden evi supurdum daha sonra cok hafif belim agridi okdr bir yerde okudum dogum yaklastiginda insanin enerjisi daha cok yukselirmos ondan suphelendim yoksa gercekten dogum icin erken gibi yoksa rabbim bilir
Hm anladim canim hayirlisi ne diyelim :) arada gelio ole ilham amcalar :)

Daha kimseyi çağırmadım gündüzleri yalnızım o kadar eminim gelmiyceğine:) inşallah seninki gününü geçirmez. Benim iki günüm var ama yoruldum kendimi dinlemekten.

bütün gün zaten yanlizim. Benim esimin gece nöbetleri oluyo. Annemler gündüze ses cikarmiyolar da gece bırakmıyolar yanliz. bana kalsa hic sorun degil tek kalirim gelmeyecek ki zaten diyorum. nasil emin oluyoruz böyle ben de bilmiyorum. basimiza gelecegi bilmiyoruz ondan mi bu rahatlik acaba:KK49:

Yarin dogum yapacak olan arkadaslara simdiden hayir dileklerimi iletiyorum.:dua: Allah yardimcinjz olsun kizlar.:dua: Bizlerede dua etmeyi unutmayin lutfen sag salim saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu cok heycanlidir eminim.:anneadayı::KK49: Ben daha 37 de ne zaman dogcak gelse niye bekliyoki diyosam yarin artik evde 3 kisi olcagimi bilsem napardim.. :halay::oha::skandal: :)) herkese tekrar hayirli ugurlu olur ins. Bizleride habersiz birakmayinn gzel guzel okuyalim dogum hikayelerinizi... :KK71::rolleyes::kahve:

Ben yine acillerde:kızgın: kasılmalarım oldu yine ağrısızdı bu sefer dedim kalk cansu 2 gün kaldı riske atma doğum hastanesine gittim öyle mal bi doktor vardıki nstye bağladı 10. Dkda söktürdü sancı yok diye . Nasıl yani dedim doğum sancısı değil dedi hadi ya dedim.suyun kanaman olursa gel dedi e ultrasonla bakmıcakmısınız suyum azdı benim dedim yarın polikliniğe gel dedi söve söve çıktım.:sinirli:

Bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlarımm Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağsağlim miniklerinizi kucaklarınıza alın doğum esnasında bizede dualarınızda yer verin :dua: bide bizi unutmayınnn iyi hissetiğinizde haberdar edin :KK36:

Benim veli nin biride eşime demiş 15 tatile kadar bari dursun bu dönemi bitirsin diye .bizimki bişey diyememis gülmüş mecbur izne ayrilcak demis ay çok komik ya eşime sorması ayrı komik beni ikna etsin die mi soluo ne. İçimde tutcam heralde çocuğu tövbe yarabbim
Ayyy çok sinir oldummmm. Düşüncesiz terbiyesiz insanlar onun çocuğu dersten kalmayacak ama senin bebeğin ve sağlığın önemli değil:sinirli:

Back
X