Kızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsunBu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
CAnim gozun aydin cok sevndm.donmesine insallah bi aksilik cikmaz
Bu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)

:)) herkese tekrar hayirli ugurlu olur ins. Bizleride habersiz birakmayinn gzel guzel okuyalim dogum hikayelerinizi... 
kasılmalarım oldu yine ağrısızdı bu sefer dedim kalk cansu 2 gün kaldı riske atma doğum hastanesine gittim öyle mal bi doktor vardıki nstye bağladı 10. Dkda söktürdü sancı yok diye . Nasıl yani dedim doğum sancısı değil dedi hadi ya dedim.suyun kanaman olursa gel dedi e ultrasonla bakmıcakmısınız suyum azdı benim dedim yarın polikliniğe gel dedi söve söve çıktım.