• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

İyi geceler kızlar gene kaşınıyorum elim ayağım yanıyı midem alev aldı bakalım nasıl uyuycaz ..ayy bana yarına gun verseler heyecandN uyuyaMazdım galiba ;))))

Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)

hepimami hepimami kolay gelsin tatlım :)

Tüm aralık anneleri GÜNAYDIN zaman su gibi akmış gün geldi çattı. Bana bu hamileliğim hiç bitmeyecek gibi gelsede, sona geldik. Zorlu kolaylı yollardan geçtik hepimiz. Bugün ise kavuşma günü benim için 22.11.2016. hepinizden duâ bekliyorum. Öğleden sonra inşallah iyiyiz yazabilrim. Doğa'mızı almaya gidiyoruz biz. :)

Bende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecan :KK200::nazar: Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin

Sağlıkla huzurla inşallah ;)

Bende heyecanla bekliyorum guzel haberlerini canim! Kizina kavusmana saatler var ne guzel bir heyecan :KK200::nazar: Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah hepimize

Sağlıkla huzurla inşallah :KK66:
İnşallah canım
Günaydın. Geleneksel 22 Kasım sezaryen şenliklerine hoş geldiniz. :halay:Ben dahil bugün doğuracak bütün "sözde" aralık annelerine kolaylıklar diliyorum. :anneadayı::KK200::nazar:
Evet sözde aralık anneleri oldu kasım annedi
Burcuda belirsiz hemde öyle bir tarih ki :D

:KK19:

arkadaşlar yarın doğum yapacak olan sürpriz kişilere :KK45::KK45::KK45: ve sezaryanları olan AzRASILAM AzRASILAM @Asiyela hepimami hepimami arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bize durumlarınızı bildirmeyi ihmal etmeyin bebişlerinizi bol bol öpün:KK15::KK15::KK15::KK15:

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
herşey gönlünce olsun dualarım seninle

Yarin olsada senden guzel haberler alsak insallah. Her dogum haberinde daha da heyecanlaniyor insan :)

Hayirli geceler
Allah yardimciniz olsun kizlar dualarim sizinle.
Saglikla yarin bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah haberlerinizi merakla bekliyorum.
AzRASILAM AzRASILAM
hepimami hepimami
Buarada bende valizimi hazirlayip bidaha acmamak uzere kapattim darisi basima :)

Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?

hepimami hepimami

Dogum yapacak arkadaslar dualarimiz sizinle. Insallah saglikla kucaklariniza alin bebeklerinizi. Guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Sağlıkla huzurla inşallah :KK66:

Kızlar hepinizi öpüyorum

Canım ben de şimdi uyandım, çok zor uykuya daldım hatta. Benim de bebiş aşırı hareketli ve inanılmaz gazım var. Ama doktorum şöyle dedi "üç şey olursa beni arıyorsun; 1 nişan gelirse yani kırmızı lekelenme 2 suyun gelirse ki bu akıntı gibi değil bacaklarından boşanır 3 düzenli aralıklarla sancın gelirse" o yüzden sanırım şu an yapacak pek bir şeyimiz yok. Bu kasılmalar yalancı doğum provalarıymış, bebek annenin rahmini hazırlıyormuş ve ne zaman bu kasılmalar 2 gün gelmezse doğum tamamen yaklaşmış demekmiş. Bebek hem kendi için hem anne için güç toplasın diye dinleniyormuş.

Canim tesekkur ederim cevabin icin. Sancı yada kasilma ben hic hissetmiyorum o yüzden korkum kasilmalari hissedemeyecegim. Hic dün geceki gibi bisey yasamamistim. yarin randevum var kanala mi girdi cok merak ediyorum. resmen ayaklarindan destek alip kafasini ittiriyodu. ishal kusma agri derken sızmısım sabaha karsi artik. dogum yapmisim gibi yorgunluk var üstümde:KK43:. bi gelseydiler sag salim

Midem çok yanıyor benim. Daha doğrusu yemek borusu. Çok kötü kızlar gaviscon bile işe yaramıyor. Alevler çıkacak ağzımdan adeta. Sizde durumlar nasıl ?
Benimde oluyo zaman zaman ama benim mucizem gaviscon. Direniyorum baya icmemek icin cok zorluyosa aliorum bi kapak daha bogazimdan inerken kesio cok sukur.
İnşallah bakarım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz hayırlısıyla... sanki sınava gireceğim de yeteri kadar hazırlanamamışım gibi hissediyorum bazen... bir de etrafımda o kadar çok erken doğum yapan oldu ki sanırım 38 hafta bitmeden (ne kadar artık erken sayılmayacağını bilsem bile) doğsun bir an önce diyemeyeceğim. Kardeşim geldi 1 haftalığına "ben buradayken doğur abla ya" diyor, ona bile kızdım niye böyle söylüyorsun diye
Canim hic telas yapma illaki bakilirr merak etmee :))
Ayaklarımın altı alev alev yanıyor oncaaaa uykuya rağmen dön sağa dön sola uyuyamadım yine:KK43: çok sıkıldım ayaklarımdan:KK43:((
Bende ole don saga don sola ates basa basa uyuyamadim bi ara sizmisim uyandim sancim vardi hala var . . :(
Ayy canim gozlerim doldu sizleri okurke cok duygulandim saglicakla al insallah yavrucuguu..

funca funca Can'ım benim doktorum sürecin başından beri hiç ilaç vermedi demir ilacı dışında. İlaç yanlısı bir doktor değil herşeyi doğalından aş dedi. Ama mide yanması konusunda gaviscon veya rennin duo yi midenin yanmasını beklemeden günde 3 kere yda 4 kere iç dedi. Çünkü mideden çıkan asit yemek borusunu çok ciddi tahriş ediyormuş. Mide bu aside çok dayanaklı ama Boğaz öyle bi dayanıklılık olmadığı için ilerde sıkıntı oluşturabilir bu tahriş olmalar dedi. Sende eğer düzenli içmiyorsan iç bence önemli olan sağlıkla bitirmek ilaç içmicem diye diretme

Back
X