Çatlatma iğnesini 28 kasımda vurulmuştum onun etkisi var mıdır halaSanmiom canim progestorun oyle etkisi yok.catlatma ignesi betayi yuksek gosterior fakat.hadi insallahhhh guzelll haberdr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesini 28 kasımda vurulmuştum onun etkisi var mıdır halaSanmiom canim progestorun oyle etkisi yok.catlatma ignesi betayi yuksek gosterior fakat.hadi insallahhhh guzelll haberdr
yoktur kesinlikle, icin rahat olsun cnm =)Çatlatma iğnesini 28 kasımda vurulmuştum onun etkisi var mıdır hala
Insallah canım benimde 5.gün bir tane testi heralde senin gibi olur hayirlisiyla guzel sonuc aliriz insallah5. Gün embriyosu test tarihi de 25 ı. İnşallah canım.
Hayir canimm hic sanmiom onun etkisi ilk 5 gunde geciyor coktannÇatlatma iğnesini 28 kasımda vurulmuştum onun etkisi var mıdır hala
Allah razi olsun bendende sana pozitifli dualarCanim ben de merkezdeyim.buradan sana guzel dualarimi yolluyorummmmm.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.. Dualarim seninleBenim transfer gerçekleşti dua edin lütfen
Ay çok heyecanlı ya kalbim dayanmayacak :)) kendimmis gibi heyecanliyimŞimdi verdim kanı bir saate çıkacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel çocuklar nadin eylesin
Canım dua et bende ediyorum şuan sana. Rabbiyessir oku allahım kolaylaştırsin zorlaştirmasinŞimdi verdim kanı bir saate çıkacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel çocuklar nadin eylesin
Canım atesini koltuk altından mi ölçüyordunHamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)
Caniiim transferin olmus gözün aydiiiiiin hadi guzel guzel tutunsunlar insaallah yarında benim transferim var insaallah cok heyecanlıyım allahım yüzümüzü güldürsün :)kizlar yarin transferim var. dualarinuza ihtiyacim var. benide unutmayın olurmu
Can'ım artık listeyle baska bir ark ilgileniyorMerhaba @KuzumaHasretim
Yaş 23
1.denemem
Sorun çikolata kisti
Izmir medical park s
Dondrulms embryo transferi
12.12.16 transferim oldu
24.12.16 test günüm
Benide eklermisiniz herkes icin hayirlisi insallah.
Ayy hadi bakalımBenim transfer gerçekleşti dua edin lütfen
Yaaa hadi bize guzel haberler ver insaalah umut ol gurubun ilk pozitif sen olacaksın eger sonuc pozitif olursa allahım insaallah öyledirŞimdi verdim kanı bir saate çıkacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel çocuklar nadin eylesin
Teşekkürler canım Allah herkese. Nasip etsinAyyy maasalllahh masalllahhhhh
Can'ım transferin oldu mu ? Allahım umarım pozitif sonuc alırsin bize Kocaman bir hgc söylersin 12 gun sonra yarında benim var transfer coook heyecanlı Yaa allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabb'im :)Allah razi olsun bendende sana pozitifli dualar
Sende mi sonuc aldin cnm hamile misin ?Teşekkürler canım Allah herkese. Nasip etsin
canim günde 1 dilimin zararı yokmuş ve faydası olduğusöylenilliyo fazla abartmadan yedigimizdr zararı olmaz herhalde. hakkımızda hayırlısı hepimiz icinKızlar ben de ananas yiyordum her gün bir dilim ama başka bir topikte bir arkadaşın diyetisyeni ananasın düşüğe sebep olduğunu söylemiş. biraz araştırdım aşırı tüketimde böyle olduğu yazıyor ama tutunmaya sa faydası olduğundan bahsetmiş. şimdi iki günde bir yiyorum ama tedirgin oluyorum yerken. sizin de bilginiz olsun istedim. transferi olan arkadaşlarım umarım bebisleriniz sizi hiç bırakmaz...
sagol canim. ins tutunur ve hep benimle kalir. senida şimdiden tebrik ederim ins senin bebisinde hep seninle kalir
Canım atesini koltuk altından mi ölçüyordun
Caniiim transferin olmus gözün aydiiiiiin hadi guzel guzel tutunsunlar insaallah yarında benim transferim var insaallah cok heyecanlıyım allahım yüzümüzü güldürsün :)
Can'ım artık listeyle baska bir ark ilgileniyor
Ayy hadi bakalım
Gözün aydın umarım bebeğin sana tutunur şagsalim :)
Yaaa hadi bize guzel haberler ver insaalah umut ol gurubun ilk pozitif sen olacaksın eger sonuc pozitif olursa allahım insaallah öyledir![]()
İdrar testi yaptım canım evde 5.günü ikinci çizgi silik pembe idi bugün 6. Günüm sabah yine yaptı. Bugünkü çok daha koyu çıktı kan testi daha yaptırmadımSende mi sonuc aldin cnm hamile misin ?![]()
Amiiiiiin cnm Allah razı olsun insaallah :)sagol canim. ins tutunur ve hep benimle kalir. senida şimdiden tebrik ederim ins senin bebisinde hep seninle kalir
Yaa cok guzel allahım bize de Nasip etsin insaallah cok sevindim şagsalim devam eder ve kucağına alırsın umarım cnm :) 5. Gun embriyosu. Muydu ?İdrar testi yaptım canım evde 5.günü ikinci çizgi silik pembe idi bugün 6. Günüm sabah yine yaptı. Bugünkü çok daha koyu çıktı kan testi daha yaptırmadım
canim mide ağrısı bende de var stresten oluyo sanırım. pregoston ben fitil olarak kullaniyorum ama estrofem çok miyde bulantısı yapiyo bendeKızlar Yaa benim mideme ağrılar giriyor heyecan bastı valla gurup canlanmaya basladi :) bu arada progestan igne bulantı yapıyor birde bel agrisi adet belirtileri oluyor bende kullananlar sizde de oluyir mu ?