2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar, bu gece 05:00'da catlatma ignemi olucam. Uyanamazsam diye korkudan yatmadim. Destek ve dualarinizi bekliyorum. Bende hepiniz icin hayir dualarimi ediyorum. MEVLAM(cc) hayirlisiyla Hepimize anne olmayi nasib etsin insaallah. :KK200:

Ayyy cok sevindim canim hayirli olsun insallah yarin burdan test sonucunu da tebrik ederiz hadi bakalim darisi da bize insallahhhhh :anneadayı: :KK200: :KK46:
p

hayırlı olsun diyebiliriz bence idrara geçtiğinie göre kanda da pozitifi göreceksindir. saglıkla ilerlesin inş :)

Hayirlisi olsun=) saglikla ilerlesin insallah..

Ay hadi inşallah canım ya Ne güzel darisi bizlerin başına

Süperrrrrrr kan nezaman vereceksin :)

njrBl1.jpg

sağolun canlarım. yani doğru görüyprum yaaa işallah sağlıkla devam eder. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. kan testini yarın yaptırcam bakalım

Hayirli olsun insaallah.. Tekmi ciftmi embryo transfer edildi canim?
tek edildi canm hem ilk deneme hem yaş 30un altında hemde riskleri daha fazla die bizde tek istedik bir tanede dondurttuk. a bununda ikiz olma olasılığı varmış bölünerek çoğalıyor ya gazladan bölünürsr ikiye ayrılıp tek yumurta ikizi olabilir miş. onu anca yarın kanda görcez

Benim sadece 1 tane kaldı onu dondurdular canm napalim kader kısmet günü geldiyse kavusuruz bebegimize benim ilk ve son denemem ayrıca maddiyat yüzünden ama kendimi parcalasamda olmadiktan sonra olmaz sende canını sıkma rabbim inşallah nasip eder sanada banada isteyen herkezede
Bende bidaha baştan yapamam en azından bi kaç sene yapamam inş dondurulmuş kalır en azından onu denerim hem bedenen hem maddi olarak baştan yapmak zor geliyor artık bana

Arkadaslar, bu gece 05:00'da catlatma ignemi olucam. Uyanamazsam diye korkudan yatmadim. Destek ve dualarinizi bekliyorum. Bende hepiniz icin hayir dualarimi ediyorum. MEVLAM(cc) hayirlisiyla Hepimize anne olmayi nasib etsin insaallah. :KK200:
Unutmadın demi vurmayı :) benim normalde uykum ağırdır ama iğneleri hiç kaçırmadım stresten :)

Canım evet silik çizgi gorunuyor. Yarın kaçıncı günün olacak

3 aralık yumurta toplama 6 aralık transfer. yarın 11. gün ama doktor pazartesi kan testi önerdi ama ben dayanamayıp yaptırcam yarında. buda erken gebelik testi buarada. öyle çok iyi bi markamı onuda bilmiyorum vula die bişe. bunu bulababildim bunu yaptım. gönlümde bi köşede hala olmayabiliri tutuyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ama ordaki o ikinci çizgiyi görmek bile ne güzel bi duyguymuş gördüm. rabbim isteyen herkeslere yaşatsın

3 aralık yumurta toplama 6 aralık transfer. yarın 11. gün ama doktor pazartesi kan testi önerdi ama ben dayanamayıp yaptırcam yarında. buda erken gebelik testi buarada. öyle çok iyi bi markamı onuda bilmiyorum vula die bişe. bunu bulababildim bunu yaptım. gönlümde bi köşede hala olmayabiliri tutuyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ama ordaki o ikinci çizgiyi görmek bile ne güzel bi duyguymuş gördüm. rabbim isteyen herkeslere yaşatsın
Bugun 10. Günün ozaman kan versene ben 10 ve 12. Gün vermeyi düşünüyorum sabredebilirsem 12 de vercem ama dayanamam 10 da yaparım sanırım bide sen çift çizgiyi gördün rahat rahat ver kanı

Back
X