İnşallah canım yaa yarın belli olacak bakalım kanda hayırlısı olur inşallahTutunma belirtisidir canım içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaa yarın belli olacak bakalım kanda hayırlısı olur inşallahTutunma belirtisidir canım içini ferah tut
Canim boyle kendini yiyip bitirene kadar doktora git valla ben bile merak ettim insallah bebislerin senilnledir canimO kahverengi 1 2 damla sıkıntı olur mu ki acaba kızlar![]()
Canım ilçede yim burada acilde pek anlayacaklarini zannetmiyorum yaa yarın bi kan vereyim ona göre hareket edecek canımCanim boyle kendini yiyip bitirene kadar doktora git valla ben bile merak ettim insallah bebislerin senilnledir canim![]()
Anladim canim inşallah yarin guzel haberlerini bekliyorum o zamanCanım ilçede yim burada acilde pek anlayacaklarini zannetmiyorum yaa yarın bi kan vereyim ona göre hareket edecek canım
Sabırsızım valla bizlerde haber ver yaparsan canımEvet çok erken yapmışsın. Ama insan dayanamıyor. 6 gün erken testlerden alıp bende yarın bir yapsam mı diyorum![]()
Yok cnm eğer embriyo kılcal damarmış üzerine tutunursa böyle kanamalar yapabilirmişO kahverengi 1 2 damla sıkıntı olur mu ki acaba kızlar![]()
Çok saol canım yaa içimi rahatlattin valla ve 1 2 damla geliyor azıcık ve kan değil böyle kahverengi bir damla yani öyle adet kanaması gibi gelmiyor çok şükür
Valla bende aynı şeyden müzdaribim yumurta toplama işlemi öncesi olursa spermler erken çatlamasına neden olur diye bi yazı okudum ondan yapmıyorum onun öncesinde Rahime çizik atıldı uzun süre lekelenmem oldu .. transfer sonrası insan hiç yapamıyor korkudan zaten kimi yerde yasak diyorlar kimi yerde bşy olmaz diyorlar .. sadece yumurta topladıktan sonra embriyo transferine kdr gecen sürede sorun olmuyor kanamam falan olmazsa degerlendirmeyi düşünüyorum öğünleri ama korkup yapmayadabilirimkızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ????çok utanan smileeee bööööööö
![]()
Valla canim bu konuda yalniz olmadigima sevindim acikcasi bende cok ozledim esimi.. 5 gun sonra transferim. Tedavinin ilk gununden beri yasak. Test gunune kadar denildi malesef. Napalim bebisler ugruna katlancaz artikkızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ????çok utanan smileeee bööööööö
![]()
İlk transferimde ilaçlara rağmen transferin 8. Günü adet olmuştum cnm .. ama genelde ilaçlar adeti geciktirirmişKızlar bide estrofem kullanıyor uz yaa o bitmeden adet olunur mu ya sizce yatarken hiç lekem yok ayağa kalkınca geliyor sadece 2 3 damla korkuyorum yaa o pıhtı gördüm ya hayırlısı bakalım ...
Yassak :) en azından hamile olup olmadığını anlayana kadar hamileysen de doktor zaman konusunda kontrolden sonra bilgi verecek. Benim bildiğim.kızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ????çok utanan smileeee bööööööö
![]()
Kocama ben de dedim sen beni özlemedin mi diyekızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ????çok utanan smileeee bööööööö
![]()
Evet aynen oyle. Opu dan sonrada yasak denildi bize. Napalim bi 15 gun daa beklicez artik..Yassak :) en azından hamile olup olmadığını anlayana kadar hamileysen de doktor zaman konusunda kontrolden sonra bilgi verecek. Benim bildiğim.
Valla bende aynı şeyden müzdaribim yumurta toplama işlemi öncesi olursa spermler erken çatlamasına neden olur diye bi yazı okudum ondan yapmıyorum onun öncesinde Rahime çizik atıldı uzun süre lekelenmem oldu .. transfer sonrası insan hiç yapamıyor korkudan zaten kimi yerde yasak diyorlar kimi yerde bşy olmaz diyorlar .. sadece yumurta topladıktan sonra embriyo transferine kdr gecen sürede sorun olmuyor kanamam falan olmazsa degerlendirmeyi düşünüyorum öğünleri ama korkup yapmayadabilirim![]()
Valla canim bu konuda yalniz olmadigima sevindim acikcasi bende cok ozledim esimi.. 5 gun sonra transferim. Tedavinin ilk gununden beri yasak. Test gunune kadar denildi malesef. Napalim bebisler ugruna katlancaz artik![]()
Benimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?
Kizlar benimde bugun 10.cu ıgne gunum bendede akıntı var acaba erken catlarmı diye düsündüm ama dr bana catlamasını önleyen igne verdi cumadan bugune kadar 1 defa vuruldum.. Yarın sabah kontrolum var.. Toplama nezaman olur bilmiyorumBenimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?
Benimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?
Kizlar benimde bugun 10.cu ıgne gunum bendede akıntı var acaba erken catlarmı diye düsündüm ama dr bana catlamasını önleyen igne verdi cumadan bugune kadar 1 defa vuruldum.. Yarın sabah kontrolum var.. Toplama nezaman olur bilmiyorumBenimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?
Bende esime diyorum hamile kalirsam beki 9 ay yasak derler diye. Esimde "yok artik anasinin gozu" o kadar yasak denezler herhalde diyo... Bekleyip gorcez artik. Birde ben tedaviye baslamadan once annem gelmisti memleketten o yuzdende ayri kalmistik bu konuda annem gitcegine yakin adet oldum ve tedaviye basladik... Cookk zaman oldu anliycanasıl ben sevindim valla sapık olduğumu düşünmeye başlıcaktım yoksaaaama valla işti güçtü stresti adetti toplama transfer sonuç ne kadar oldu unuttum bile. gerçi şu an bebeğim ordayken de nasıl olcak onuda bilemiyorum amaaa.....