2016 Aralik tup bebek

ben idrar testine güvenmiyorum canım yaa daha önce 2 kere idrarda pozt.görüp kanda yanılttı beni o yüzden direk kan vericem ben...valla benim 24 adet tarihim normalde 25 de kanda çıkar dedi doktorum

Bizim merkez hep 12.gunu istoyor sanirim
Kizlar benimde 5.gün embriyosu ve 12 gun sonraya test verdiler yani 26 si ama ben 24ü yaptırmak istiyorum zaten o gun adet gunum tabi bu kadar ilacla adet gunu kalmaz ama kendimi iyle adapte ettim.

Kizlar benimde 5.gün embriyosu ve 12 gun sonraya test verdiler yani 26 si ama ben 24ü yaptırmak istiyorum zaten o gun adet gunum tabi bu kadar ilacla adet gunu kalmaz ama kendimi iyle adapte ettim.
Yap canim bizim merkez garantici.10.gun belli olur muhtemeln

Cnm 10. Gün yap 12. Gün tekrar edersin ikiye katlıyormu bakarsın

bugünkü test sonucumu da aldım. hemşire artışın yeterli olduğunu söyledi. 6 aralıkta transfer olmuştu 3. gün embriyosu. 17 aralık yani 11. gün 99.1, 19 aralık 13. gün 240,5 çıktı test sonucum :KK70:

süper canımmm sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...bizim için dua etmeyi unutma sonucta hamilelerin duası kabul olur ;)

bugünkü test sonucumu da aldım. hemşire artışın yeterli olduğunu söyledi. 6 aralıkta transfer olmuştu 3. gün embriyosu. 17 aralık yani 11. gün 99.1, 19 aralık 13. gün 240,5 çıktı test sonucum :KK70:
Çok güzel maşallha cnm artık keseyi görmek için bekle :) haftaya çarşamba keseyi görürsün :)))

Ewt bana da oyle dedi hucresiini disari atmasini bekliyoz dedi
Zaten hep modum dusuk.bir tek ders anlatrken okulda egleniorum onun disinda hep cok mutsuzumm.cok dua ediyorum Rabbim ne yazdi gorecegiz insallah kalbimdekini hayirlisiyla verir bna amin
Üzülme Can'ım Yaa insaallah yasayacak günü varsa ztn canlanır atar hücresini oyle dusun ..
ben idrar testine güvenmiyorum canım yaa daha önce 2 kere idrarda pozt.görüp kanda yanılttı beni o yüzden direk kan vericem ben...valla benim 24 adet tarihim normalde 25 de kanda çıkar dedi doktorum
Yanı NE bilim kana direk gitmek cok heyecanlı korkunç geliyor ondan bir silikte olsa cizgi görürsem daha Rahat beklerim diyirum haftaya pazar dort beş tane test alicam denicem bakalim :)
Oyyy ne guzel bir deger Can'ım
Yaa tekrar gözün aydın cok guzel yükselmis simdi keseye ne zmn. Gideceksin

Kızlar dupalac sabah bir ölçek almistim bekki de üşüttüm
Yaa bakalım ama bagirsaklaeim feci hareketli

Bi arkadaş oyle yazmiştı evet ama ben baska bir yerde rastlamadim ki bana transfer gunü dus alabilirsin sadece o bolgeye sıcak su tutma demisti. Ama sen doktorun ne diyorsa onu yap. Dinimiz kolaylik dini sen yeterki kilmak iste.

Sabah uyanır uyanmaz olmasi lazimdı canım bu yüzden düşüktür. Benim dun 4.günümdü ve gece bel agŕısından uyuyamadım belirtimi bilmiyorum kasık ağrısı zaten transferden iki dakika sonrasından beri var onu saymıyorum bile.

Bende 5.günü oldum canım herhalde tum yumurtalar toplanınca sarı cisim kalmadiği için hormon üretilmiyo ve vücut rahimi dışari atiyor. Ama kimi arkadasta 1 gün sonra oldu bunyede bunyeye de değişiklik olabilir. Benimde 27 yunurtam vardı büyük küçük hepsi toplaninca ben ona yordum

Rabbim sabır versin tez vakitte acıni dindirsin inşallah. Üzul ağla içine biriktirme ama kendini yıpratma fazla çunku pes etmek yok yola devam etmek icin gucünu toplamalısın. Duamdasin opuyorum
Valla bende anlamadm cnm ya hani iğne ilaç hiç kullanmadım kullanmadan oldum elimde kaldı iğne suan ilacı kullanıyorum ama

Üzülme Can'ım Yaa insaallah yasayacak günü varsa ztn canlanır atar hücresini oyle dusun ..

Yanı NE bilim kana direk gitmek cok heyecanlı korkunç geliyor ondan bir silikte olsa cizgi görürsem daha Rahat beklerim diyirum haftaya pazar dort beş tane test alicam denicem bakalim :)

korkunun ecele faydası yok ki :D eninde sonunda yüzleşicez bununla

süper canımmm sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...bizim için dua etmeyi unutma sonucta hamilelerin duası kabul olur :KK66:

Çok güzel maşallha cnm artık keseyi görmek için bekle :) haftaya çarşamba keseyi görürsün :)))

Cok guzell masallah canim

kızlar sağolun valla allah razı olsun. emin olun hepimiz için dualar ediyorum rabbim hepimizin kucuşunu tez zamanda doldursun. kese için on gün sonraya çağırdılar işallah onuda görürüz herhangi bi sorun çıkmaz. :D

kızlar sağolun valla allah razı olsun. emin olun hepimiz için dualar ediyorum rabbim hepimizin kucuşunu tez zamanda doldursun. kese için on gün sonraya çağırdılar işallah onuda görürüz herhangi bi sorun çıkmaz. :KK70:

çıkmaz çıkmaz sen hiçç o kısmını düşünme gebeliğinin tadını çıkar....;)

Back
X