Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşılıyor demek ki hareketlerimizdenKizlarr derstte embryolog aradi ciktim konustm hemn diger embryo da iyiymis cok sukur bn sinifa o kadr mutlu girdim kiii ogrencilerim hocam hamilemisinnz diyip diyip durdularrr) daha once hic bebek muhabbeti bile yapmadim yani nasil akillarina geldii cok saskinimmm
)))
Evet aynen canim..ewt cnm yas ilerledikce azaliyor haklisin, iste ben de onun icin son kez deneyim dedim artik..doktor da en erken zmnda deneyin dedi..ben 2013de gebe kaldim kizim dogdu cok sukur ilk denememde, ordan kalan donmusu da bu sene denedim ama maalesef bos gebelik oldu ..senin nasil oldu gebelik oldu mu?
Cocuklar cok akilli ve hisleri cok kuvvetlidir sevindim embryon iyi olmasina..rabbim ye ve yardimcin olsunKizlarr derstte embryolog aradi ciktim konustm hemn diger embryo da iyiymis cok sukur bn sinifa o kadr mutlu girdim kiii ogrencilerim hocam hamilemisinnz diyip diyip durdularrr) daha once hic bebek muhabbeti bile yapmadim yani nasil akillarina geldii cok saskinimmm
)))
İnsaallah sorunsuzca devam eder gelişimleri cnm transferinde hayırlısıyla olur :)Kizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarin buyumesi problemsiz devam etsin insaallah.
ewt cnm su anda yasminin son gunundeyim, 6 gun once de baskilayici igne olan suprefact a baslamistim, ona hep devam edecegim, adet olunca da dr randevum var 27 aralikta, heralde her sey yolundaysa uyarici igneye baslayacagiz , kismet iste bir kardesi olsun diye butun ugraslarimiz..olmazsa artik denememeyi dusunuyorum, Allahin takdiri..senin de yumurta toplaman yakindi degil mi? uzun protokol benimkiEvet aynen canim..
Benim 2012'de bir kizim oldu cok sukur.. Kizima dogal yollarla hamile kaldim.. 3 asila 2 taze tup bebek 2 dondurulmus yaptirmistik ama hic biri tutmamisti sonra rabbim bize mucizemizi verdi.. Suanda taze tup bebek deniyoruz kizima kardes istiyoruz... Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.. Suan tedaviye basladinmi canim?
cok sagoll canimm hepimizin kucaklari dolsun insallah saglikli hayirli kuzularlaa aminnnCocuklar cok akilli ve hisleri cok kuvvetlidir sevindim embryon iyi olmasina..rabbim ye ve yardimcin olsun
Ayyy hadi insalllllahhhhhKızlar sabah yataktan cikmadan Ateş'imi ölçtüm 36.1 cikti normalde hep 35.5 cikiyordu Ayy insaallah bu bir belirtidir![]()
Ay cok guzel bir haber canim.. İnsaallah dualarimdasinKizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarin buyumesi problemsiz devam etsin insaallah.
Ay guzel canim..ewt cnm su anda yasminin son gunundeyim, 6 gun once de baskilayici igne olan suprefact a baslamistim, ona hep devam edecegim, adet olunca da dr randevum var 27 aralikta, heralde her sey yolundaysa uyarici igneye baslayacagiz , kismet iste bir kardesi olsun diye butun ugraslarimiz..olmazsa artik denememeyi dusunuyorum, Allahin takdiri..senin de yumurta toplaman yakindi degil mi? uzun protokol benimki
Cok sukur canim cok sagol.bu gece hep ruyamda gordum zaten cok iyi demisti.bir kucuk bebegi olan bir arkadasimin ewinin onundeb geciyordum bebisinin kiyaftlerini asmisti kucuk kucuk coraplarina baktkmAnlaşılıyor demek ki hareketlerimizdencok sevindim cnm embriyonun iyi olmasına
![]()
aynen cnm cok nankorluk ediyorum gibi geliyor bana da bazan, cunku daha onceleri Allahim bana analik duygusunu tattir da saglikli bir evlar nasib et basga bisey isdemem derdim, e sonra basga bir evlat icin daha dua ederken bazan kendimi kotu hissediyorum..iste evlat icin hersey yapilir denir, biz de evladimiz icin isdiyoruz simdi de, benim kardeslerim benim herseyim mesela, onun da olsun isdiyorum..heyecan cok vallai, endise.. bir de beni anesdesi korkutuyor yumurta toplarken bayiltiyorlar, gecen sefer de cok korkmustum ama kotu deildi, herseyden uzaklasip uykuya dalmak kontrolu kaybetmek garip ve zor gelior..yoksa ignelere alisdik =)Ay guzel canim..
Tedaviye adim adim ilerliyorsun.. İnsan yinede heyecanlaniyormus degilmi? Onceleri 1 evladim olsunda yeterki annelik duygusunu tadayim derdim elhamdullilah rabbim tatdirdi fakat insanoglu nankordur yine evlat istiyoruz bu deda evladima kardes olsun diye..
Evet canim ben tedavimin son asamalarindayim.. Yarin kontrolum var buyuk ihtimalle cuma opu olur dedi doktorum.. Bakalim heyecanla bekliyoruz![]()
Evet ayni duygulari yasiyoruz canim.. Ben narkosdan korkmuyorum tam tersi oyle derin uyuyorsunki biran sanki herseyi unutuyor ve uyandiginda yeni bir sayfa acmis gibi hissediyorum ben :)) hakkımızda hayırlısı olsun insaallah...aynen cnm cok nankorluk ediyorum gibi geliyor bana da bazan, cunku daha onceleri Allahim bana analik duygusunu tattir da saglikli bir evlar nasib et basga bisey isdemem derdim, e sonra basga bir evlat icin daha dua ederken bazan kendimi kotu hissediyorum..iste evlat icin hersey yapilir denir, biz de evladimiz icin isdiyoruz simdi de, benim kardeslerim benim herseyim mesela, onun da olsun isdiyorum..heyecan cok vallai, endise.. bir de beni anesdesi korkutuyor yumurta toplarken bayiltiyorlar, gecen sefer de cok korkmustum ama kotu deildi, herseyden uzaklasip uykuya dalmak kontrolu kaybetmek garip ve zor gelior..yoksa ignelere alisdik =)
Hosgeldin cnm umarım bebeğin seninledir :) bizde iki senedir oğluma kardes icin uğraştık olmayınca ikinciyi tup Bebek yapmaya karar verdik transferimin 5. Günündeyim heyecan dorukta :)
Öncelikle hosgeldin hayırlı olsun tedavin şimdiden umarım hersey Gonlunuzce olur :) Cnm söyle ki tup
Bebekte kişiye özel oluyir tedavi fkt uc aşağı beş yukarı aynı oluyir sureler yumurta Gelistirme 10 gun civarı sürüyor sonra opu ( yumurta toplama) sonrasında kanda E2 ve östrojen hormona bakılıyor normalse rahimde iyi durumdaysa embriyolar opudan sonra 3. Yada 5. Gun transfer ediliyor ve 12 gun sonra sonuc :) ama eger opufsn sonra hormonlar yüksek olursa döllenen yumurtalar donduruluyor ve transfer bir ay sonraya kalıyor :) opudan 5 ile 10 gub arası adet oluyorsun adetin ikinci günü rahim kalınlaşması iicn baskılayıcı estrofeme içiyoruz ve adetin 20. Günü gibi transfer oluyir umarım bir nebze kafanda soru işaretleri cevaplanmıştır cnm :)
benimde kafaım karıştı seninle konuşunca. hastaneyi aradım hemşireyle görüştüm. havanın yarısını boşaltın kalan yarısını üste almaya çalışın dedi. ben havayı boşaltıp yaptım bişey olurmu dedim. olmaz dedi.Ya tmm teşekkür ederim cnm Bnm rüyamda bile gördüm aklım o iğnede ya bugun vuruncam dediğin gibi yaparım sagolasın kafam karışmıştı
Evet cnm ilk tedavim ve yanlizca bir embriyom kalmıştı sağlam 5. Gunden bu olmazsa herseye sil bastan başlamak gerek bende o gücü bulur muyum kendimde hic bilmiyorumdilfeza inşallah ikimizede nasip etsin rabbim yavrularımıza birer kardeş , ilk tedavimi senin? Benim bir daha denemeye gücüm yok sanırım çok zor bir süreç iğneler,ilaçlar,opu transfer umutlar..1 adet kaliteli vardı 5.gün donduruldu eğer olmazsa 1 kez daha onunla denerim tekrar aynı tedaviyi kaldıracak psikolojiyi görmüyorum çünkü kendimde
aynı gün olmuşuz sanırım transfer ? Benimde bugün 7 , test günüm cuma 10.gün yaptırmamı söylediler merkezden. Sende varmı herhangi bir belirti bende tık yokSlm hepinizin sonuclari hayirli olsun insallah benimde transferimin 7 gunu bekliyorum
Tmm cnm teşekkür ederim koldan hiç denemedim hangisi daha az agrıyor acabarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş