Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim hayırlısıyla annelik duygusunu tattırsın inş. erkenden durumu öğrenmeniz çok iyi olmuş inş. en kısa sürede sonuç alırsınız cnm çok saolAyy buarada cok utandim siz ds dusgebelik yokk ben nasil okyyorumm yaaa ku
Canım bizim duruumm farklı biraz eşim hep yurtdışında biz çok ayrı kalıyoruz bebiş istedik 2 ay deneyebildk sperm testi yapalım dedik değerler kötü çıktı sonradan malesef sayı hareket morfoloji kötü yanı biz hemn anlafik durumumuzu hemn tüpe yoneldik çocuğum yok
Maşallah cnm varr ne mutlu hayırlı olsun canımBugun 9 canim ama test 8.günde böyle çıktı bugun esim erken geleblrse teste gidicez gelemezse yarin ;(
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Doktorlar biliyo bence ya. Burda önemli olan zaman işte zamanı kovalıyoruz neticede. Benim bi arkadaşım 2 cocuğuda tüp bebek oldu.3. Ye kendiliğinden hamile kaldı. Hatta bizde tüp iğnelerine başlamıştık hamile olduğumu öğremiştim. Olabiliyo böyle şeylet. İşte zamana bırakmak istiyomusun ona karar vermen gerekiyor.
O sancı geçti şükür o yüzden aramıcam ama tekrarlarsa ararım ölsem normal dicekler ama insan bileme sormak istiyo isteTatlımm meekezdekilerr her şeye normal diyor hep:)))) geçtiyse sorun yapma inşallah mutlu son olacak Rabbim yardımcın olsun
Yok hayır canım erken yaptım yazıcaktım 3 liralık normal test işte canımCanım erken gebelik testi aldın dimi 3 lira demişsin yaa kafam karisti
Idrar testini 4 cu gunden beri yapiyorum hep pozitif cikti hemsireleri aradim catlatma ignesindir dedi 10 gunu bile idrar yaptirma dedi kan onemli olan dedi ama ben icimde kalana kadar gozumle gorum dedim hergun yaptirdim hep pozitifi gordum. 3.7 ciktiginda moralim bozuldu aslinda kan testi yaptirmayacaktim bana 2 tane birinci kalite emriyo koydular oda arkadasimada 1 tane 2 ci kalite embriyo koydular o benden 12 saat once yapti yani pazar gecesi 12 de bende istahlandim pazartesi oglen 12 de test yaptim yani 12 saat once arkadasinki 3.4 ciktigini duydum benimki 3.7 di cok ara deger iki embriyo ve onunki dha onde kesin sikinti cikacak dedim sonrasinda 1.5 gun sonra o tekrarladi 10 cikti 10 saat sonra ben tekrarladim 27 cikti ama o ana kadar kalp krizi geciyordum korkudan cunku hic bir belirtim yoktu kesin sifir cikar diyordumSağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla ikizdir umarım bişey merak ettim 7.gunu 3.7 görünce nasıl hissettnz kndnzi oncesnde idrar testi yaptiniz mı çünkü idrarda çıkmazdı muhtemelen.ertesi gün 28 çok guzellll olmuş çok sukur
Rabbim inş benim dediğimi nasip eder sana inşInşallah öyledir ben sancıli adet geçiririm ama adet gormeden bu kadar sancı olmamiştı umutlansammı korksammı bilemedim
Aramak istiyorum ama sanki normal biz size adet sancısı cekersiniz dedik dicekler diye çekiniyorum
MaşaAllah unarım kat kat yükselir degerlerin sağlikli bebislerin olur
Bende cok korkuyorum idrarda negatiften simdiye kadar 40 tane görduğüm için o idrar testleri en buyük kabusum. Ama insan istiyo ya içi gidiyo her seferinde caninin yancağını bile bile düşüyo o tuzaģa. Bu sefer eşim cok kararlı yaptırmıyo hatta test tarihimden sonra gidelim doktora diyo ömrümü yiyo![]()
Canim ben eurofertil tup bebek merkezine gidiyorum ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim alev özay adı
Ewt sennn taze transfermiss çatlatma iğnesi etkisi oluyor.bnm anlamdgmm 3.7 olan değer idrarda görünmez çünkü onlarin eşiği daha yüksek o yüzden sordum aslında.bn de ilk denemede 7.gunden sonra hergunn kan testi yaptırdım çılgınlıktan:)))Idrar testini 4 cu gunden beri yapiyorum hep pozitif cikti hemsireleri aradim catlatma ignesindir dedi 10 gunu bile idrar yaptirma dedi kan onemli olan dedi ama ben icimde kalana kadar gozumle gorum dedim hergun yaptirdim hep pozitifi gordum. 3.7 ciktiginda moralim bozuldu aslinda kan testi yaptirmayacaktim bana 2 tane birinci kalite emriyo koydular oda arkadasimada 1 tane 2 ci kalite embriyo koydular o benden 12 saat once yapti yani pazar gecesi 12 de bende istahlandim pazartesi oglen 12 de test yaptim yani 12 saat once arkadasinki 3.4 ciktigini duydum benimki 3.7 di cok ara deger iki embriyo ve onunki dha onde kesin sikinti cikacak dedim sonrasinda 1.5 gun sonra o tekrarladi 10 cikti 10 saat sonra ben tekrarladim 27 cikti ama o ana kadar kalp krizi geciyordum korkudan cunku hic bir belirtim yoktu kesin sifir cikar diyordum
Bu arada sizdeki sıkıntı neydi ve hangi merkezdeydnzIdrar testini 4 cu gunden beri yapiyorum hep pozitif cikti hemsireleri aradim catlatma ignesindir dedi 10 gunu bile idrar yaptirma dedi kan onemli olan dedi ama ben icimde kalana kadar gozumle gorum dedim hergun yaptirdim hep pozitifi gordum. 3.7 ciktiginda moralim bozuldu aslinda kan testi yaptirmayacaktim bana 2 tane birinci kalite emriyo koydular oda arkadasimada 1 tane 2 ci kalite embriyo koydular o benden 12 saat once yapti yani pazar gecesi 12 de bende istahlandim pazartesi oglen 12 de test yaptim yani 12 saat once arkadasinki 3.4 ciktigini duydum benimki 3.7 di cok ara deger iki embriyo ve onunki dha onde kesin sikinti cikacak dedim sonrasinda 1.5 gun sonra o tekrarladi 10 cikti 10 saat sonra ben tekrarladim 27 cikti ama o ana kadar kalp krizi geciyordum korkudan cunku hic bir belirtim yoktu kesin sifir cikar diyordum
Inşallah canım hepimiz için olumlu biter bu sürecte kavuşuruz bebişlerimizeRabbim inş benim dediğimi nasip eder sana inş
ayyy aynı sıkıntı şuan bendede var insan sevinemiyor değer yüksek çıksada korku yaşıor bir mi tuttu iki tane olmadımı diyeeİnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.Bugün transferden sonra 14.günüm. Cuma günü tekrar kan vericem inşallah değerim yükselir.10.gün 125-12.gün 196 çıktı.ben ikiye katlamadı diye tedirgin oldum. Doktor%70 ye yakın artış var sıkıntı yapma dedi ama işte yine de insan stres yapıyor.İki embriyo transfer edilmişti. Dualarımdasınız.
azrass 14 Aralık opu 17 Aralık Transfer Sebepsiz i. Yaş 36 - 12 yıllık evli
Aramiza hosgekdin Can'ım umarım ilk denemende alırsın pozitif sonucu yavrunu kucağına alırsın .. Benim de ilk denemem açıkcası ben tup bebeği gözümde daha cok büyütürdüm bana daha kolay geldi yanı Tmm vücut cok igne ilac aliyor ama geciyor ya seneler degil ki topu topu bir iki ay en fazla uc ay ve sonunda Bebek gelecekse neden olmasın diyor insan bende iki senedir her ay hüsran yasadım olmadı o kadar zor Kı en azından simdi ikinci yavruma daha yakın olduğumu biliyorum bu bile cok guzel sonuc ne olursa olsun sana tavsiyem yaptığına sakin pişman olma ve hep pozitif düşünmeye calis cnm tekrar hayırlı olsun :) haberlerini bekliyoruzarkadaşlar herkes günaydın
aranıza yeni katılıyorum 2.5 senelik evliyim 2 sene oldu bebek istiyoruz yaş 33, bende küçük bir çikolata kisti var eşimdede sperm hareketli sayısı az gittiğimiz doktorlar olmaz demedi fakat gebe kalamadım
bir sürü test yaptırdım hepsi normal çıktı. 2 ay önce bir aşılama oldum başka aşılama yaptırmak istemeden tüp bebeğe geçtik şu anda göbekten ve kalçadan iğne oluyorum bundan sonrakı işlemlerin biranöce hayırlısı ile tamalanması için dua ediyorum.
allah herkesin gönlüne göre verir inşallah bu işlemleri tekrar tekrar yaptırmak çok çaba isteyen bir durum maddi manevi
bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Oo hadi bakalım bebislerimiz artıyor şagsalim kucağınada alırsın ins cnm :)arkadaşlar bana da iki embriyo transferi yapıldı transferin 9. günü kan tahlilim 57 çıktı sizce tek yada çift olduğu belli olurmu tutup tutmadığı
Canim senin embriyon 5. Gun mu niye testi 14. Gune verdiler ?15 aralık transferim 29 aralık test tarihimazrass hayırlı olsun arkadaşım buarada
VaaaaaaaaaaaaaaaarKızlar varmidir gebelik kan baktirmadim korkuyorum : (
Sagol cnm Allah razi olsun 2014 yilinda yaptirdim hastaneye 5bin verdim ilaclar yol falan derken yedi bini bulmustu simdi 290 olmus muayene ucreti 2 tane dondurulmus transferi icin 2500 tl verdik cnm tedaviye gelince canim adetin 3. Gunu gittim usg yapti ilac falan yumurta takibi yapildi igne ilac verdi yumurta toplama yapildi yani 1 ay surmedi canim 10 ocakta adet olmustum 11 subatta hamile oldugumu ogrenmistim cok uzun degil yaniçok saol canım gözünaydın bebişini sağlıkla büyüt inş.
ortalama maliyeti ne kadar acaba ?
nasıl bir süreç yani transfer yumurta toplama fln derken kaç aylık bir süreyi buluyor biraz bilgi veririmisin?
azrass Can'ım negatifleri de yaz olur mu baktın mı onlara da biliyor musun isimlerini