- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Bana koyuldu canim heyecandan tam hatirlamiyorum ne soylediklerini ama tutunmayla alakalıydı galiba. Emin degilim zaten söylediklerinin yarısinı duymadim bikeKizlar bir sey sorcam transferden sonra makattan fitil koydularmi size nedenini bilen varmiii?
Banada iki gundur oluyor gece duz yatamıyorum cok gergin oluyo sol tarafım cekiliyor resmen bacagımı bukmem gerekiyorKızlar ben sırt üstü uzanıp yatamıyorum kasıklarımda batma bide geriliyor sizlerde varmı böyle bişey
gerginlik bende de var etlerimi çekiyolar sanki ,karın şişliğiylede birleşince patlıcak gibi oluyorum.Dünden beride hararet yaptım menopozlular gibi sıcak basıyo terliyorum.Cuma günü test günüm bakalım beklemekten başka birşey gelmiyor maalesef elden;((Bana koyuldu canim heyecandan tam hatirlamiyorum ne soylediklerini ama tutunmayla alakalıydı galiba. Emin degilim zaten söylediklerinin yarısinı duymadim bike
Banada iki gundur oluyor gece duz yatamıyorum cok gergin oluyo sol tarafım cekiliyor resmen bacagımı bukmem gerekiyor
bende var canim. sırt üstü yattığımda ayaklarımı uzatınca sağ kasik ta hafif ağrı batma tarzı tuhaf bisey oluyo. ve ayaklarımı toplama ihtiyacı diyuyorumKızlar ben sırt üstü uzanıp yatamıyorum kasıklarımda batma bide geriliyor sizlerde varmı böyle bişey
Bilmiyorum ki cnm transferi yaptilar daha masadayken hemsire makattan koydu ne icin oldugunu bilmiyorummmYok cnm niçin koymuşlar acaba tüm fitiller vajinadan bende
İlk kez duydum bi bildikleri vardır ama belki kabız olmamak için bşydir aklıma o geldi ilk:)Bilmiyorum ki cnm transferi yaptilar daha masadayken hemsire makattan koydu ne icin oldugunu bilmiyorummm
benim regli tarihim 20 siydi yani dün. adete benzeyen agrilarim var ama ilac kullandığımız için adet olmayız büyük ihtimalAynen ozaman ilaçlardan heralde kasılmalar ayaklarımı kendime çekmezsem kasıklarım geriliyor benim reglim 30 aralık regli belirtisi benim genelde 2 3 gün önce olurdu ama biraz korkuyorum
Aynı gündeyiz bende yaptım bende çıkmadıKızlar bişey dicem bugün tam 1 hafta oldu bana ama idrar testi yaptım yine boş.7. Günde çok belli olan kişi var acaba yokmu bende pazar günü 12 gün olacak
Aynı gündeyiz bende yaptım bende çıkmadı
Cirino fitil ve estorfem kullanıyorum bunlarmı geciktirirbenim regli tarihim 20 siydi yani dün. adete benzeyen agrilarim var ama ilac kullandığımız için adet olmayız büyük ihtimal
Yas 29 transfer gunu 14 ü sonuç günü 25 ıcanım 1. safyada listemiz var....orda eksik bilgileri olanlar varsa güncellenmeyen onları güncelleyebilmek adına dedim...
Yas 29 transfer gunu 14 ü sonuç günü 25 ı
canım hangi merkez kaçıncı denemen ?
Hayirli olsun canim. Kaliteli, sana tutunacak yumurtalar nasib etsin mevlam
Hayırlı olsun cnm benimde diğer gün heyecan dorukta :)
Kızlar hepinizden allah razı olsn. çok şükür herşey cok yolundaydı çok iyi geçti. 34 yumurtam toplanmş duyunca şok oldum. çok oldugunu biliyodum ama bu kdr beklemiyodm. yarın haber vercekler döllenenler kaç tane diye.Hayırlı saglıklı yumurtalar olur insaallah
İnşallah canm benim inşallah haberlerini bekliyorum inşallah böyle güzel haberlerle gelirsin aynen kuzum pazartesi belli olacak bakalm inşallah güzel sonuçlarla gelirim bende rabbimin izniyleAmin allah herkesin gonlune gore versin. Insallah sonunda saglikla sihatle aliriz kucagimiza
Hadi bakalim sorada sen varsin o zaman. Etken erken yaptim dayanamadim insallah sonuda hayirli olur
Bugün yumurta toplama oldu canımAmin canim. Sana Ne zaman yumurta toplama islemi yapilacak. Benim cumartesi nasib olursa. 4. Denemem oldugu halde Cok Cok heycanliyim.
Bana asla kesmiyceksin dedii cnm hibor 3500 kullaniyorummHibor kan sulandırıcı kullanıyordum transfer öncesi 5 gün transfer sonrası 5 tane kullandım bitti herkes kaç kutu kullandı yada kullanıyor
Hibor kan sulandırıcı kullanıyordum transfer öncesi 5 gün transfer sonrası 5 tane kullandım bitti herkes kaç kutu kullandı yada kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?