2016 Aralik tup bebek

Kizlar bir sey sorcam transferden sonra makattan fitil koydularmi size nedenini bilen varmiii?
Bana koyuldu canim heyecandan tam hatirlamiyorum ne soylediklerini ama tutunmayla alakalıydı galiba. Emin degilim zaten söylediklerinin yarısinı duymadim bike
Kızlar ben sırt üstü uzanıp yatamıyorum kasıklarımda batma bide geriliyor sizlerde varmı böyle bişey
Banada iki gundur oluyor gece duz yatamıyorum cok gergin oluyo sol tarafım cekiliyor resmen bacagımı bukmem gerekiyor

gerginlik bende de var etlerimi çekiyolar sanki ,karın şişliğiylede birleşince patlıcak gibi oluyorum.Dünden beride hararet yaptım menopozlular gibi sıcak basıyo terliyorum.Cuma günü test günüm bakalım beklemekten başka birşey gelmiyor maalesef elden;((

Aynen ozaman ilaçlardan heralde kasılmalar ayaklarımı kendime çekmezsem kasıklarım geriliyor benim reglim 30 aralık regli belirtisi benim genelde 2 3 gün önce olurdu ama biraz korkuyorum

Aynen ozaman ilaçlardan heralde kasılmalar ayaklarımı kendime çekmezsem kasıklarım geriliyor benim reglim 30 aralık regli belirtisi benim genelde 2 3 gün önce olurdu ama biraz korkuyorum
benim regli tarihim 20 siydi yani dün. adete benzeyen agrilarim var ama ilac kullandığımız için adet olmayız büyük ihtimal

Hayirli olsun canim. Kaliteli, sana tutunacak yumurtalar nasib etsin mevlam

Hayırlı olsun cnm benimde diğer gün heyecan dorukta :)

Hayırlı saglıklı yumurtalar olur insaallah
Kızlar hepinizden allah razı olsn. çok şükür herşey cok yolundaydı çok iyi geçti. 34 yumurtam toplanmş duyunca şok oldum. çok oldugunu biliyodum ama bu kdr beklemiyodm. yarın haber vercekler döllenenler kaç tane diye. minikgelin canm sanada şmdiden cok geçmş olsun hayrlısıyla toplansn gzelce yumurtalarn inşallah. sakın korkma allah yardmcın olsn.

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ TAM VERİN.EKSİK BİLGİ İLE EKLEME YAPMAYACAĞIM BİLGİNİZ OLSUN.HEM TAKİP AÇISINDAN HEMDE İSTATİKSEL OLARAK GÖREBİLMENİZ İÇİN BU KADAR AYRINTI YAPILDI.HASSASİYETİNİZ İÇİN TŞKLER

Amin allah herkesin gonlune gore versin. Insallah sonunda saglikla sihatle aliriz kucagimiza

Hadi bakalim sorada sen varsin o zaman. Etken erken yaptim dayanamadim insallah sonuda hayirli olur
İnşallah canm benim inşallah haberlerini bekliyorum inşallah böyle güzel haberlerle gelirsin aynen kuzum pazartesi belli olacak bakalm inşallah güzel sonuçlarla gelirim bende rabbimin izniyle

Hibor kan sulandırıcı kullanıyordum transfer öncesi 5 gün transfer sonrası 5 tane kullandım bitti herkes kaç kutu kullandı yada kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…