Ayy sen cokkk tatlisin yorumlarin tebessum ettiriyorrben negatif olduguna inanmıyorum canım..teeee 1 sene önce öyle denk geldi diye buda öyle olacak demek değil ki....öyle olsa toplatırlar zaten piyasadan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sen cokkk tatlisin yorumlarin tebessum ettiriyorrben negatif olduguna inanmıyorum canım..teeee 1 sene önce öyle denk geldi diye buda öyle olacak demek değil ki....öyle olsa toplatırlar zaten piyasadan...
Ayy sen cokkk tatlisin yorumlarin tebessum ettiriyorr
Ayyy ayyy simdii gordumm yarildimmmm
Subattaki degerlerini hatirliyomusun canım?Sağol cnm, Allah umarım hepimizin kucağını doldurur5. Gün embriyosuydu cnm, 3 tane transfer ettik. Dondurulmuştu benimkiler. Şubat 16 da ilk tüp bebek denememizi yapmıştık. Maalesef pozitifi gördük ancak ilerlemedi hamileliğim. Boş gebelik yaşadım.
oyyy oyyyy cok fena guluyorumm Allah razi olsun cok iyi geldii
gördüğümde bende çok gülsüm vallaoyyy oyyyy cok fena guluyorumm Allah razi olsun cok iyi geldii)))))))
Çok üzüldüm Bnmbenim olmadi kizlar negatif
Cnm az artmamışki bence hemen moralini bozma iki gün sonra bidaha kan verKızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor![]()
5. gün embriyosu 8. gün sanırımmkızlar burda en erken gebelik testi ne zaman yapıldı? yani kaçıncı gün çıktı?
Sadece merakımdan soruyorum![]()
Ben 6 diye hatirliyorumkızlar burda en erken gebelik testi ne zaman yapıldı? yani kaçıncı gün çıktı?
Sadece merakımdan soruyorum![]()
çokta erken sayılmazmış aslında.doktorumda benden 9.gün istedi.5. gün embriyosu 8. gün sanırımm
Canım benim 5.gün idrarda çıkmıştıBen 6 diye hatirliyorum
oo hemde idrarda :)Canım benim 5.gün idrarda çıkmıştı
5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi canım erken gebelik testinde çıktı aynı anda diğerindende yaptım onda çıkmadı 7.gün ucuz olanda çıktıoo hemde idrarda :)
Kaçıncı gün embriyosuydu canım
1 tanemi transfer edildi?
belkide ikiz olduğu için erken çıkmıştır.5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi canım erken gebelik testinde çıktı aynı anda diğerindende yaptım onda çıkmadı 7.gün ucuz olanda çıktı
Kan testi 6.gün 28 8.gün 96 11.gün 486 15.gün 2600 çıktı inşallah ikizdir5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi canım erken gebelik testinde çıktı aynı anda diğerindende yaptım onda çıkmadı 7.gün ucuz olanda çıktı
İnşallah canım ikiz olsun istiyorumbelkide ikiz olduğu için erken çıkmıştır.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım
Ayy masallah canim, bu degerlr ikiz degerleri :) saglikla kucagina al insallah bebisleriniKan testi 6.gün 28 8.gün 96 11.gün 486 15.gün 2600 çıktı inşallah ikizdir
Hatırlıyorum tabi cnm, kabusum olmuşlardı , 12. Gün 11, 14. Gün 33, 18. Gün 196 tabi ultrasound da küçücük bir de kese görmüştük ancak olmadı, daha sonra hapları kestim ve adetimle beraber düşürdüm. Bebek oluşmamıştı onun dışında tutunması gereken yer kese herşey tamamdı. Kısmet değilmiş. Şimdiki denememde de çok farklı belirtiler hissetmiyorum.Subattaki degerlerini hatirliyomusun canım?