Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun ikinizden guzel haberi okuyunca cok pisssssss gaza geldim. Kalbim yerinden cikcak bi heycan bi heycann. Bu heycanla gidip test yapmazsam iyidir. Onu yapmayada cesaretim yok. Yusufff yusuffff![]()
çift çizgi gördümmmmm :)Kızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Bariz belli ikinci çizgi. Hayırlı olsun canım.Kızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
5.gün canım varmıdır 9.gün bügün varmıdır ki gerçek 3 liralık testKızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
Bilemiyorum cnm ama gorumcemde 3.4 ay once yapti tupbebegi su an 3.5 aylik hamile bana ilk tavsiyesi sakin yenge ananas yemeydi onu zehirlemisti hastanelik olmustu nerdeyse kurtaj edeceklerdi bilemiyorum cnm ins faydasini gorursun ama dik kat ett lutfennArkadaşlar ben günde 2- 3 dilim ananas yiyorum ananasın faydası olurmu siz yiyor musunuz?
canım olmasa hiç çizgi çıkmazdı5.gün canım varmıdır 9.gün bügün varmıdır ki gerçek 3 liralık test
Kan testin ne zaman? İnşallah çok güzel bi değer çıkar5.gün canım varmıdır 9.gün bügün varmıdır ki gerçek 3 liralık test
Evet cnmm coook belliii inssss olmussssKızlar bi bakın normal gebelik testi bu ya
canım bende dün akşam yedim dilimde bi uyuşma oldu boğazım gıcıklandı öksürük yaptı daha beterBilemiyorum cnm ama gorumcemde 3.4 ay once yapti tupbebegi su an 3.5 aylik hamile bana ilk tavsiyesi sakin yenge ananas yemeydi onu zehirlemisti hastanelik olmustu nerdeyse kurtaj edeceklerdi bilemiyorum cnm ins faydasini gorursun ama dik kat ett lutfenn
Teşekkür ederim canımm hepimiz alalım kucağımıza sağ sağlim güvensemmi bilemedim bu testteBariz belli ikinci çizgi. Hayırlı olsun canım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Teşekkür ederim canımm hepimiz alalım kucağımıza sağ sağlim güvensemmi bilemedim bu testteBariz belli ikinci çizgi. Hayırlı olsun canım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Arkadaşlar ben günde 2- 3 dilim ananas yiyorum ananasın faydası olurmu siz yiyor musunuz?
Allahım ağlıyorum şuan 14 senedir uğraşıyoruz herkeze yaşatsın inşalla çif görmeyicanım olmasa hiç çizgi çıkmazdı
Tutunma lekelenmeside yaşamışsın zaten :)
Ay git kan testi ver.bugün çok güzel bi gün :)
Dik et cnm olabilir oda dilim agzim uyustu titriyordum yenge dedii sakin yeme diye uyarmisti yeme bir dahaacanım bende dün akşam yedim dilimde bi uyuşma oldu boğazım gıcıklandı öksürük yaptı daha beter
Acaba alerjimmi var benim
Maşallah maşallahKızlara mesajlar çok birikmiş okuyamadım.FarahFarah naptın canım bende ikinci testi verdim 10 günümde 84.27. 12. Günümde 236 çıktı maşallah. Sizlerin nasıl
Korktum şimdi hiç yemesemiydim ben tutunmaya faydası olur diye yemiştim. Ya bebeğime bişi olduysa.Bilemiyorum cnm ama gorumcemde 3.4 ay once yapti tupbebegi su an 3.5 aylik hamile bana ilk tavsiyesi sakin yenge ananas yemeydi onu zehirlemisti hastanelik olmustu nerdeyse kurtaj edeceklerdi bilemiyorum cnm ins faydasini gorursun ama dik kat ett lutfenn