• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Bende beklemedeyim kizlar .en zor kısmı beklemek sanırım, aklima kötü düşünceler getirmek istemesemde geliyo.Sonra hayırlısı deyip duruyorum:dua:
Beklemek zor gerçekten bi diyorum var bi diyorum yok agrısa bi yerim adet olcam diyorum agrımıyor yine adet olcam diyorum kimi zaman umutlanıyorum deişik bi dönem bu bekleme kısmı

Bende beklemedeyim kizlar .en zor kısmı beklemek sanırım, aklima kötü düşünceler getirmek istemesemde geliyo.Sonra hayırlısı deyip duruyorum:dua:
Getirme canım getirme inşallah tutunur bebeğin hepimiz geçiyoruz aynı dönemden hakkında hayırlısı neyse o olsun

Hamile olan arkadaslar bazen jel kahve rengi lekelerle geri geliyo sizde de oluyomu arada boyle

Kızlar yazamasamda okuyorum sizi @okaliptus_ minikgelin minikgelin guzel haberlerinizi bekliyorum :) dikkatimi cekti hamile olan bazi kişiler sayfaya uğramaz olmus bazıları hala yazıyor destek oluyor vefakar ve insanlara yardimci olmayı seven insan heryerde gösteriyor kendini gercekten :) diğer hamile kalan butun arkadaslar sagsalim kucaginiza alirsiniz insaallah
Valla canim ben negatif aldigim halde hep yazdim en son artik topikte olamiycagim dedigim halde bakmadan duramadim bugun yine yazdim ve soru sordum ama bir kisi bile cevap yazmadi malesef...

Mşlh cnm gayet güzel artmış sıra kese ve kalp atışında:)
Aynen canım çarşamba ya gel dedi hemşireler kese için doktor mersinde ben niğdedeyim burası inılmaz heryer buz yollar kapalı gelemem dedim artık burda başka doktora giderim artık darısıda size inşallah

kızlar benim bugun 7. günüm. Çok karın ağrım var. gecede sıkıştığımda yataktan kaldırıyor beni bu ağrı. dış gebelik filan olumsuz bişey yoktur değil mi. bende endişelenmiycem diyorum ama tutamıyorum kendimi

Valla canim ben negatif aldigim halde hep yazdim en son artik topikte olamiycagim dedigim halde bakmadan duramadim bugun yine yazdim ve soru sordum ama bir kisi bile cevap yazmadi malesef...
Ne sordun canım , ben çok giremiyorum evdekiler de kızıyo fazla bilgisayar işine

Valla görmedim canım internetim bitti arada kardeşimden bağlanıyorum kusura bakma

Canım negatif alanlara sormuşsun. Onlarda girmek istemiyor sanırım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aynen canım çarşamba ya gel dedi hemşireler kese için doktor mersinde ben niğdedeyim burası inılmaz heryer buz yollar kapalı gelemem dedim artık burda başka doktora giderim artık darısıda size inşallah
Boşver yollar kötüyse gerek Yok sen sizin ordan bi doktora git havalar düzelince gidersin
Hamile olan arkadaslar bazen jel kahve rengi lekelerle geri geliyo sizde de oluyomu arada boyle
Cnm pembe turuncu kahve geri gelmesi normalmiş

Aaaa cnmm ben yazmadımmı valla görmemişimdir yoksa yazarım :) bide kızımda evde ya kimi zaman durmayınca sayfaların hepsini okuyamıyorum son sayfalara bakıyorum :(

kızlar benim bugun 7. günüm. Çok karın ağrım var. gecede sıkıştığımda yataktan kaldırıyor beni bu ağrı. dış gebelik filan olumsuz bişey yoktur değil mi. bende endişelenmiycem diyorum ama tutamıyorum kendimi
Sakin ol canım. O ağrılar oluyor hepimizde

Bende vardı canım ama dayanamıycak gibi değildi leken falan yoksa korkma doktorunu arasaydın yinede inşallah bebeğin tutunduğu içindir

Kız Yok tövbe tövde :) stres yapma

Ne sordun canım , ben çok giremiyorum evdekiler de kızıyo fazla bilgisayar işine

Valla görmedim canım internetim bitti arada kardeşimden bağlanıyorum kusura bakma

Canım negatif alanlara sormuşsun. Onlarda girmek istemiyor sanırım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )

Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Canım benim vallahi ikisini de bilmiyorum cevap vermedim kızma canım benimm

Back
X