• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Çok üzüldüm cnm içine sinmiyorsa değiştir tabi.embriyolari tasiyorlarmis bende öyle duydum istersen yeni başlayacağın yere sor onlar daha iyi bilir.Allah kolaylik versin.Sağlıklı sihatli evlatların olsun:)
Tweety ben taşıdım embriyomu özel kapları var cok değişik bi duygu al bebeğini elinde kabun içinde tası

Ah canim bilmiyorum nasil yaptilar ama attilar herhalde yada bilmiyorum artik hic kimseye guvenim kalmadi.. Belki ebryolarimi baska ulkeye sattilar :KK43: biliyorum kizaniniz olur boyle yazdigim icin ama inanin artik hic birseye guvenmiyorum...
Yillardir 15 sene tedavi gormus oldugum hastane (hollandada) gecen haberlere ciktiki 26 cocuk baska birilerin embryolarla dunyaya gelmis yani baska birinin embryosu transfer edilmis :KK43: dusunebiliyormusunuz??? 26 bebek boyle yanlis olmus... Ve kimbilir daha duymadiklarimiz.. Cok hatalar oluyor cok haksizliklar oluyor bilmediklerimiz... Neyse ben konuyu fazla uzatmayim canim sıkılıyor :KK43:
yazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu an ;)geçen bahsettiğin haberide izleyince bizimki yine başladı tabii kalbi oynamaya hiç içime sinmedi benim bu yöntem falan diye söylenip duruyo.Bu arada 5.gün gayet kaliteli bi embriyo dondurulmuştu ,onu napcaklar şimdi ?satarlar birilerine deyip deli deli konuşup benimde sinirimi bozuyo:KK43::KK43:

Ben genelde esmaları çektim burda bi arkadaş yazmıştı ya halik ya bari ya mucip ya vasiy demişti bi arkadaş sende çek içinden geldiği gibi dua et rabbim geri çevirmez inşallah inşallah tutunur bebeğin canım
Sağol canım inşallah.. kaçar adet biliyor Musun ?!?

Selam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
ALLAH RAHMET EYLESIN CANIM. Bende adapazarliyim su an yoldayim ailemin yanina gidiyorum biraz kafa dagitmak icin. Insaallah senin icin hersey yolunda gider..

Hadi inşallah bol bol kaliteli yumoslarin ve embriyolarn olur inşallah canm bence bu tedavinin en güzel işlemi yumurta toplatma çıktığında ki o uyku varya oh mis hala diyorum keske test gününe kadar beni yine öyle uyutsalar negatifse uyandirmasalar :halay:
Ay canım ağzın bal yesin inşallah. Aynen ya mışıl mışıl uyusun sonrada hamişsiniz deyip uyandırsalar

Selam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
ah be canım başın sağolsun Rabbim yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah. Bebeğin için güçlü olmaya çalış, toparlamaya çalış kendini.

Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim:KK74:
hadi bakalım geri sayım başlasın test gunune ne dediler 12 gun sonramı

Malesef canım öyle bir imkanım yok sen nasipse düsünüyormusun
canim oncelikle basiniz sagolsun allah babannenin mekanini cennet eylesin.. Insallah bende hamile kalirsam devam etmeyi dusunmiyorum hem maddi anlamda pahali hemde okdr ilgi goremedim ackcasi selen hanimdan cok yogun

Arkadaşlar hepinize günaydın. Karnım çok ağrıyo demiştimya doktora gittim yumurtalıklar şişmiş dedi. Yumurta toplamadan kullanılan ilaçlardan kaynaklı sanırım.Dinlenme verdi. Ani hareketlerden sakın dedi. Gebelikle birlikte artabilir dinlen dedi. Böyle bir ağrı çeken varsa ihmal etmesin kendini.

yazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu an :KK66:geçen bahsettiğin haberide izleyince bizimki yine başladı tabii kalbi oynamaya hiç içime sinmedi benim bu yöntem falan diye söylenip duruyo.Bu arada 5.gün gayet kaliteli bi embriyo dondurulmuştu ,onu napcaklar şimdi ?satarlar birilerine deyip deli deli konuşup benimde sinirimi bozuyo:KK43::KK43:
Ay canım benim...
Erkekler bu konularda cok daha hassas ama biz anne olmak icin bu konuları hic kafaya takmıyoruz erkekler gibi... Ben sadece allaha havale edıyorum baksa yapacak hıc bır seyim yok cünkü ....
Bu arada kızına kardes geliyormus cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin....

Canım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallah
Başın sağolsun canım çok üzücü gerçekten. Allah mekanını cennet eylesin babanın. İsyan etmemek ve her halükarda halimize şükretmek gerek ama insanoğluyuz elimizde değil tabi. Bnde tüp bebek için gittiğmde doktorlar kanserden şüphelenince çok üzülmüştüm, allah nasip etmezse tüp bebek bile yapamıyoruz demiştim o bile şükür sebebi demiştim. ama değerlerim temiz çıktı gene normal hayata döndüm

Back
X