2016 Aralik tup bebek

Canım rahim iki durumda kalinlasiyor bir adet donemine yakın birde gebelikte yani bir seferinde doktorum adetime 1 gün kala rahmin kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da gebelik var demişti ordan biliyorum .insallah seninki gebeliktir
Zor bende adet olacam ilaçların etkisiyle olamıyorum galiba kanda negatifse bu kalınlık adet belirtisidir kısacası

Doktorun umut var diyorsa ona güven, geç donem yerleşimlerde geç ve yavaş artışlar olabiliyor, zor tabi beklemek ama sabır ve duayla 15.gün kanını bekleyeceğiz, ama umut ederek , inşallah:dua::dua:
Güvenmeyi çok isterdim ama tüp bebekte geç tutunma olmuyor die biliyorum ve zaten 0.100 çıktı hadi 10-15 çıksa anlıcam yavaş yavaş yükselir die düşüncem

Bugün baya pozitif sonuçlar okuyorum burdan hepinizi tebrik ediyorum kızlar allah tamamına erdirsin inşallah bana umut oldunuz cumartesi günü transferim olacak hayırlısıyla inşallah sizler gibi bende güzel sonuçlar alırım :dua::dua::dua:

Negatif görenlerde var sanırım inşallah diğer denemelerde pozitifi göreceksiniz kızlar Allahtan umit kesilmez :KK200:

Ben diğer iğneleri çatlatmadan bir gün önce bırakmıştım. Sadece vitamin ve folik asit e devam ettim. Toplamadan sonra transfer gününe kadar yeni ilaçlar veriyorlar.
Cok tesekkur ederim canım bende kararsız kalmıştım içim rahatladı yarın hayırlısıyla toplama var..

Sizin 30 40 yumurtalari duyunca moralim bozuldu. Şimdi çıktık opudan hala yatıyorum. 13 tane toplanmış :110:
Canim 13 cok guzel bir sayi... Benim 8 tane toplandi 5 si olgun 4u dollendi...
Bazi arkadaslarimiz zar zor 1-2 yumurta yapabiliyor sukretmeyi bilelim bence...
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Süper ya çok mutlu oldum hakikaten bu topik bir cogumuza hayırlı geldi :) :) :)

darısı olmayan herkese inşallah. Biz pozitifii görenlere de Allah keseyi gormeyi kalp sesini duymayı ve nihayetinde sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin

@minikgelin canim hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :dua: benide şimdi embriyolog aradı herşey yolunda 6 emnriyoda yaşıyor cumartesi günü transfer olacakmış çok heyecanlıyım inşallah bende güzel sonuçlar alırım tekrar tebrik ediyorum seni Allah yardımcımız olsun :dua:
Aminn canimmm

Canım bu benim ikinci denemem senin ilk mi? İlk denemem de belirtim olmuştu şimdi olmayınca ne bileyim bi tuhaf oluyorum tutmayacak diye düşünmelere başlıyorum.
Canim tup bebekte ilk denemem, daha once normal yolla 2 dis gebelik gecirdim, o zaman en belirgin belirtim gogus uclarinda hassasiyetti. Suan oyle bisey yok henuz, cogu arkadas 7. 8. Gune kadar belirti yasamamis

Back
X