2016 Aralik tup bebek

Amiin arkdasimm aminn
Ben test yapmaktan inan cok korkuyorum normalde beni test yapmaktan kimse tutamazdi dusun ben negatif gordugum halde aksamina tekrar test yapan biriydim :KK43: artik o korku islemis sanki...
Bazen icimde guzel bir duygu oluyor bazende karamsal oluyorum :KK43:
Az once geldim ignemi vurdurdum sonra 1 saat dolastim gezdim biraz..
Biliyorsun aynı şeyleri düşündük hep senle ve sonucumuzda aynı olcak inş .. bende bi umutlu idim bi umutsuz değişik bi dönem bu bekleme süreci ... iyi olcak inanıyorum ;)

Canım hiç bilgim yoktu teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Cumartesi saat 2' de yapacaklar inşallah.Transferden 2 saat öncesine fitil verdi onu makattan kullanacağım demi yanlış anlamadım inşallah, o fitilin amacı ne ki?
nice89 nice89 canım senin transferin ctesimi Benimde aynı gün ama öğleden önce olacak bana fitil falanda vermedi doktor

Kızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Hayırlısı olsun canım benim :anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım bn de 2.gun diye tedirgindimm ama bunlar hep bir olasilik yanii.korkma bu nedenden dolayı.bnim çocukluk arkimm İzmir de yaptırdı ağustosta 1 tane embryosu vardı 3.gun de güzel onun da pozitif 5 aylık hamile maşallah çok sukur
Ay böyle şeyler okuyunca duyunca içim çok mutlu oluyor canım, inşallah bizde göreceğiz o günleri Rabbim nasip etsin

nice89 nice89 canım senin transferin ctesimi Benimde aynı gün ama öğleden önce olacak bana fitil falanda vermedi doktor
evet cumartesi olacak canım inşallah. Bana verdiler ama ne için gerekli inan bilmiyorum, sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun peki neler verdi doktor?

@seval_erdal cnm iki gün değil 3 gün arayla tekrarlamışsın sen testini. Bugün kaçıncı günün senin? Bence kötüye yormak ğçin çok erken bir durum. Belkide ikiye yakın kaylanarak geldiği için 5. Gün böyle çıkmıştır. Sen bence cumartesi sabah git vaktinde yaptır testini, moralinide bozma. Bak bana ne rakamlardan geldim anca 188 e , olaniliyormuş demekki. Allahım ol derse okur sen içini ferah tut.

Back
X