- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belliydi zaten masaAllah guzel çikmıs 3.gun embriyosuydu dimi? Bunlat ikiz galiba annesiKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Yuppiiiiii tebrikler canım kucağına almakta nasip olsun inşallahKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Gözün aydın allah tamamına erdirsi allah bizlere de inşallah pozitif sonuçlar almayı nasıp eder seni hep takip ediyodum içimden hep tuttu gözüyle bakıyordum sanaKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
ay inşallah hadi pozitifi gör inşallah.Kızlar dra sordum testini yarın yap dedi hayırlısı İnşallah
Maşallah çok güzel değerin.Kızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
maşallah çok güzel değerin,, ikiz ikiz derken , sende ikiz geliyosun galiba.Kızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Inşallah hayırlı sonuç alırsın bende Novaart da mehmet hocanın hastasıyım hoca sana gereken neyse okadar transfer ediyor belki bu ay dondurur diğer ay transferin olur bence doktora bırak uygun neyse o olurMerhabalar, yeni üye oldum ben de yeni katıldım aranıza... Ankara da yaşıyorum, 39 yasindayim ve 5 yillik evliligimizde sebepsiz infertilite nedeniyle esimin de israriyla aralik ta novaart ta mehmet erdem ile başladık tedaviye, dün de yumurta toplama işlemi gerçekleşti. az önce laboratuvar telefonu ile 21 yumurtamin 12 sine işlem uygulandığını 8 tane döllenme olduğunu öğrendim.... transfer aşamasında 2 mi istemeliyim 1 mi sizce
Ay cok sevindim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin rabbimKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Maşallahhh allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Burdaki güzel haberleri okudukça heyecan bitmiyor günler geçmiyor :)Kızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
İnşallah cnm cok agrım varay inşallah hadi pozitifi gör inşallah.
Ohhh Ohhh maşallah ikizler mi geliyor acabaKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Ohhh Ohhh maşallah ikizler mi geliyor acabadarısı bizlere bolca dua et canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Sonra da biz bekleyenlere
![]()
Cnm 3. Gün embriyosu ya erken yapmışsın moralini bozma sen iki gün sonra kan verKızlar sabah erkenden test yaptım ama negatif cıktı bugun transferin 9. Günü 3.gün embriyosu fakat bel agrım ilk günden beri hiç gecmedi moralimi bozmuyorum çünkü cıkmayabiliyor benim ikiz olduğunda cıkmıştı diğeri tekti çıköamıştı ama cok var agrım belimde bacagıma vuruyo
5. Gün embriyosu idi cnm 2 tane koymuşlardıBelliydi zaten masaAllah guzel çikmıs 3.gun embriyosuydu dimi? Bunlat ikiz galiba annesi![]()
Yuppiiiiii tebrikler canım kucağına almakta nasip olsun inşallah
Gözün aydın allah tamamına erdirsi allah bizlere de inşallah pozitif sonuçlar almayı nasıp eder seni hep takip ediyodum içimden hep tuttu gözüyle bakıyordum sana
ay inşallah hadi pozitifi gör inşallah.
Maşallah çok güzel değerin.![]()
maşallah çok güzel değerin,, ikiz ikiz derken , sende ikiz geliyosun galiba.![]()
Ay cok sevindim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin rabbim
Maşallahhh allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Burdaki güzel haberleri okudukça heyecan bitmiyor günler geçmiyor :)
minikgelin caniiiim cok sevindim yaa masallah cok guzel degerin,kat kat artsin canim, darisi bize insallah :)
Canım benim gönülden tebrik ediyorum seni.. bana da dua etmeyi unutma :))Cnm 3. Gün embriyosu ya erken yapmışsın moralini bozma sen iki gün sonra kan ver
5. Gün embriyosu idi cnm 2 tane koymuşlardı
Kızlar hepinizden allah razı olsun çok duygu yüklüyüm şuan rabbim nolur hepimize nasip etsin bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine ...
Kızımda 10. Gün değerim 133 dü bunda 10. Gün değerim 354 yüksek geldi ama kese de kesin belli olur..
Hayırlısı hangisi ise öyle olsun sağlıkla kucağımıza alalımda ...
Benim rahmime çizik atmıştı doktor 1 ay önce transferden tutunmayı kolaylaştırıyormuş belki o işe yaradı eger ikiz olursa yoksa 3kez tüp bebek yaptırdım. Hepsinde ikişer tane kondu ama hiç tutmadı iki tane
Ediyorum hep hemde allahım nasip edecek hepimize inanıyorum belli ilk denemede belki 4. Denemede ama olcak mükafatıCanım benim gönülden tebrik ediyorum seni.. bana da dua etmeyi unutma :))
İnşallah...hayırlara çıkarsın rabbim, bugün rüyam da florida ya gitmişim.. öyle bir evde misafir kalıyorum ki.. masmavi okyanus ayaklarımın dibinde ben böyle güzellik görmedim.. birde evin içinde dolaşırken erkeklerin eskiden traş oldukları ustura gördüm.. anlamına baktım ustura görmek erkek bebeğe delaletmiş, okyanusda feraha çıkmaya.. bilmiyorum ama bebeğim benimle olabilir diye düşünüyorum.. :)Ediyorum hep hemde allahım nasip edecek hepimize inanıyorum belli ilk denemede belki 4. Denemede ama olcak mükafatı
Gözünaydın canımmmmm :) yaaa ben hissetmiştimKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Vuhhuuuu yubbiii oleyyyyyKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam