Banada baharatlı ve yağlı şeylerden uzak dur demişlerdi yeme benceBana hiç kizartma yemeyin demediler canim bende yiyorum valla :))) birşey olmaz heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada baharatlı ve yağlı şeylerden uzak dur demişlerdi yeme benceBana hiç kizartma yemeyin demediler canim bende yiyorum valla :))) birşey olmaz heralde
Kilolu sayılmayız yinede. Ama doğru can sıkıntımızı yemekten çıkardığımız da oluyorBende 60 oluşum 55 den ama ilaçlar sadece suçlu deil deli gibide yediö bide 1 ay ara ile iki tüp bebek yaptırdım hem stresten yedim hemde ilaçlar Mahfetti![]()
Canım ilk deger artışım %80di.çok şükür keseyi gördük. İnşallah kalp atışını da duymak nasip olur. Merak etme %60dan sonrası iyi diyor herkes.Cevap verdiğin için teşekürler canım benimde 2 ocakta 165 di 5 ocakta 413 çıkmıştı bugünde 781 çıkmış Dr pazartesi çağırdı yüzde 80 yükseliyor dedi dış gebelikte olabilir düşebilir yada sağlıklı olabilir dedi şaşırdım kaldim
Tamam canım beni ilgilendirmez zaten. Beta hgc ye baktır.
Engelleyemiyor mu iğne il fln ?!?Drm dedi cnm mlsf kesesi bile oluşmuş iki taneydi vajinal gördük ama düşük yapıyorsun dedi
Canm kalbini kırmak istemem kusuruma bakma ama burdaki tüm arkadaşlar bi umut tedaviye sarılmış çoğunun tedaviden başka çaresi olmayan kişileriz bu grubu nerden bulduğunu merak ediyorum ayrıca bunu biz bilemeyiz en iyi test yapıp öğrenebilirsin ama ne olur amacın dalga geçmek olmasın çünkü msjlarin çelişkili kusuruma bakma yanıldıysam ve kırdıysam
Bide pozitifle dönersen ben o zaman sorarm sana can can sen devam et böyle kendini üzmeyee bebisini etkilemeyeKızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
... hamile değilim gibi geliyor.. uyumak ve ilaçlarım hepsini bırakmak istiyorum... gözlerimi kapattığımda hep negatif sonuç almış halde hayal ederken buluyorum kendimigaliba ben test yapınca koca bir sıfır ilr döneceğim eve
Aynen canım yaCanım 3. Gün embriyosu koydular. Hiç kalkmak istemedim ama nerede altıma kaçırılan sandım
Nerden biliyorsun... Yemen ederim kar olmsa gidip test alacagim... his bir belirtim YÖK bileBide pozitifle dönersen ben o zaman sorarm sana can can sen devam et böyle kendini üzmeyee bebisini etkilemeyekalk ve silkelen kendine gel bebeğin seninleee
Aminn canmm aminn insallahhHayırlı olsun canım senden de güzel haberler bekliyorum![]()
Herkesin çektiği zorluk kendinedir canm eşine söyle test alsn veya gidebilirsen bi hastahaneye felan git kan tahlili yaptır inşallah sende kavusursun kuzuna ne diyeyim :)mesajım sıze celıskılı gelıyr anladm onu ama olan bu dalga gecsem elıme ne gececek ki? ben zordurumdaydım esımle daha evlenmemıstık sevgılmle ılıskıye grdık yazdıgımda zn ön yargılr basladı onunda frkndayım ama bska danısacak bıryer yok ben utnrm cevremde kseye byle syler sramamHuzurask Allah grüyr yasadıgımı kulları neden kandırayım. herkes hata yapar ayrıca sevgılım dedıgım adamla evlendık yenı sayfa actık eskı mesajlarla yargılanmak benı kırıyr acıklama yapncada banane dyrlr e sananeyse ne dıye sorguluyolar mesaj trıhlrı grunuyo Allahtan
![]()
Icime öyle doğuyor ayrıca benimde yok hicbir belirtim hem bu tüp bebek kuzum kendinde belirti arama bulamazsn boşuna kendini üzmee olumlu düşün olumlu olsun olur muNerden biliyorsun... Yemen ederim kar olmsa gidip test alacagim... his bir belirtim YÖK bile
Amin canm inşallahHuzurask inşallAllah umarm herkes hakkında hayrlı olana tez vakıtte kavusur
Canım bizde de belirti yoktu kendini yıpratma lütfen.Nerden biliyorsun... Yemen ederim kar olmsa gidip test alacagim... his bir belirtim YÖK bile