İlki olumsuz canim ikinci subatta olucakKacinci denemeniz
Hosbuldum canimm amin insallahHoş geldin canm benim inşallah bu sefer bebisin seninle olur
Yok cnm dondurulmus hersey sil bastan evet q10 kullancam bu ay adet olunca baslicam hayirlisiyla sorunsuz atlatirsin insallah cnmDondurulmusun yoktu herhlde tekrar opu olacaksn bnm tavsiyem quenzim q10 kullanman bn sahsen kullandm ve yumlar kaliteli cikti alakasi vardr sanirim. Bn transferi bekliyrm cnn bant kullaniyrn suan rahim kalinlassib diye 10 15 gune transfer olurum sanrm
canım bende aynı hiç bi pantolon olmuyo dışarı çıktığımda rahat bi pantolon alacamKizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.
3 tane kullanıyorum canim:))Benden de geliyorYahu bu progestan fitil akıyor dışarı gece kouyom sabah bakıyom parça parça geri gelmiş.siz kaç tane fitil kullanıyosun günde kaç kez
Ohoo ben transfere gorene kadar da kac defa yarim yarim yaptim tutamadimm hemsire 1 bardak fazla yapma diye tembihledi durduBende sıkışmıştım ama hemşire yeterli değil daha çok içmen lazım dedi içtim de içtim yani fenalık geldi içime.o embriyo ile kavuşma anını yaşayamadım hiç romantik bir buluşma olmadı :)
Bende 4 kilo almıştım arada bir adet gördum orda birazı gitti sonra dondurulmuşa başlayınc tekrar aldım ama şimdi aşermeye baslayınca tedaviye başladığım kiloya indim. Sende de aşerme başlarsa giderler benceKizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.
Ins poztifleri aliriz gebeliklerimizi de konusurz cnm Allah sana da kolaylik versn ins guzel ve rahat atlatrsin tum surecleriİlki olumsuz canim ikinci subatta olucak
Hosbuldum canimm amin insallah
Yok cnm dondurulmus hersey sil bastan evet q10 kullancam bu ay adet olunca baslicam hayirlisiyla sorunsuz atlatirsin insallah cnm
Amin canim insallahIns poztifleri aliriz gebeliklerimizi de konusurz cnm Allah sana da kolaylik versn ins guzel ve rahat atlatrsin tum surecleri
Aynen bende hamile kalirsam rahat bi pantolon alcam .zaten doktorlar dar giyinmeyin diyocanım bende aynı hiç bi pantolon olmuyo dışarı çıktığımda rahat bi pantolon alacam
Ayyy gitsinn lütfen kilolarr zaten çok çabuk kilo aliyorum :))Bende 4 kilo almıştım arada bir adet gördum orda birazı gitti sonra dondurulmuşa başlayınc tekrar aldım ama şimdi aşermeye baslayınca tedaviye başladığım kiloya indim. Sende de aşerme başlarsa giderler bence
Yok kuzum hic üşümedim sadece bacaklarm titreynce korktum birazckBirsy olacagini sAnmiyrm cnm usuduysen de sicak su torbasiyla ayaklarini isit dinlen telas stres yapma o daha cok zarar veriyor
canım neye aşeriyosun hep merak etmişimdirBende 4 kilo almıştım arada bir adet gördum orda birazı gitti sonra dondurulmuşa başlayınc tekrar aldım ama şimdi aşermeye baslayınca tedaviye başladığım kiloya indim. Sende de aşerme başlarsa giderler bence
Canım maaşallahAllah razı olsun cnm Bnm biliyormusun bu tüp bebek tedavimde burası ve eş dost herkes hep umutluydu kalbi güzel insanlar hisediyor sanırım niyese bende busefer umutluydum darısı tüm arkadaşlarıma şnş
Tuzcanım neye aşeriyosun hep merak etmişimdir
Aynen ben de saat 13 dediler 16 da aldılar işkence gibiydi içdik şişdik az yap gel az yap gel, öldüm vallaOhoo ben transfere gorene kadar da kac defa yarim yarim yaptim tutamadimm hemsire 1 bardak fazla yapma diye tembihledi durdu
Asermek demek birseyi canın istemesi degil mi canim ??Tuz
Aşeriyorum derken herseyden tiksiniyorum ve midem bulanıyor hatta dün sarma yedim ve uyuyana kadar çıktı cıkacak diye elimde posetle gezdim. Sadece kraker ekmek peynir yoğurt tarzı tuzlu şeyler yiyebiliyorum o da her zaman değil.
Canım bizimki donmus tedavi olduğu için transfer günü merkezde ilk embriyolog görüstu bizle dondurulduğu kalitede çıkmış. Benim doktorum selen hanımdı transfer sırasında çok güzel bir embriyon var dedi hatta sonra hastanede çıkmadan odaya geldiğinde tekrarladı. Bazı merkezlerde gösteriyorlarmıs hatta ama öyle birsey olmadı transfer anında görebildim o da sadece bir ışıktı. Senin taze tedavi olduğu icin belkide üstünde durmadılar canım kaltesiz embriyoları zaten transfer etmiyoruz gibi birsey demisti embriyolog bana telefonda.FarahFarah canım merhaba senin doktorun kimdi umutta ben de dün transferimi umutta oldum cem bey doktorum ve çok saçma bişey oldu ben doktora embriyonun kalitesini hiç sormadım sana soylemislermiydi
Bizde tam tersi olarak da kullanılıyor kusma mide bulantısı tiksinme olarakda. Sizde sadece canın cekmesi belkide bilemiyorum bende ilk yaşıyorum bana aşerme dedilerAsermek demek birseyi canın istemesi degil mi canim ??
Bende embriyologla orda transfer öncesi görüştüm eşimde bende çok ısrar ettik 2 embriyo koyun diye bana sadece dediği embriyolar çok iyi kalitede zaten şans bu şekilde de yüksek yüzde 55 60 iki olmaz tek iyidir dedi gitti sonra cem bey transfer sırasında yumurtan azdı ama embriyolarin durumu gayet iyi potansiyel güzel şaşırttın bu sefer beni dedi. Ya canım. Kimileri diyor ya hani yok a kalite 1. Kalite ondan sordum ben de sana bi de sen kaçıncı gün test yaptın idrarda baktın. Mi hiç önceden bana 11. Gün dedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi de banaCanım bizimki donmus tedavi olduğu için transfer günü merkezde ilk embriyolog görüstu bizle dondurulduğu kalitede çıkmış. Benim doktorum selen hanımdı transfer sırasında çok güzel bir embriyon var dedi hatta sonra hastanede çıkmadan odaya geldiğinde tekrarladı. Bazı merkezlerde gösteriyorlarmıs hatta ama öyle birsey olmadı transfer anında görebildim o da sadece bir ışıktı. Senin taze tedavi olduğu icin belkide üstünde durmadılar canım kaltesiz embriyoları zaten transfer etmiyoruz gibi birsey demisti embriyolog bana telefonda.
Doğrudur canim. Insallah o seviyelere geliriz bizdeBizde tam tersi olarak da kullanılıyor kusma mide bulantısı tiksinme olarakda. Sizde sadece canın cekmesi belkide bilemiyorum bende ilk yaşıyorum bana aşerme dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?