2016 Aralik tup bebek

Kacinci denemeniz
İlki olumsuz canim ikinci subatta olucak
Hoş geldin canm benim inşallah bu sefer bebisin seninle olur
Hosbuldum canimm amin insallah
Yok cnm dondurulmus hersey sil bastan evet q10 kullancam bu ay adet olunca baslicam hayirlisiyla sorunsuz atlatirsin insallah cnm

Kizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.
canım bende aynı hiç bi pantolon olmuyo dışarı çıktığımda rahat bi pantolon alacam

Ohoo ben transfere gorene kadar da kac defa yarim yarim yaptim tutamadimm hemsire 1 bardak fazla yapma diye tembihledi durdu

Kizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.
Bende 4 kilo almıştım arada bir adet gördum orda birazı gitti sonra dondurulmuşa başlayınc tekrar aldım ama şimdi aşermeye baslayınca tedaviye başladığım kiloya indim. Sende de aşerme başlarsa giderler bence

İlki olumsuz canim ikinci subatta olucak

Hosbuldum canimm amin insallah

Yok cnm dondurulmus hersey sil bastan evet q10 kullancam bu ay adet olunca baslicam hayirlisiyla sorunsuz atlatirsin insallah cnm
Ins poztifleri aliriz gebeliklerimizi de konusurz cnm Allah sana da kolaylik versn ins guzel ve rahat atlatrsin tum surecleri

Ayyy gitsinn lütfen kilolarr zaten çok çabuk kilo aliyorum :))

canım neye aşeriyosun hep merak etmişimdir

canım neye aşeriyosun hep merak etmişimdir
Tuz
Aşeriyorum derken herseyden tiksiniyorum ve midem bulanıyor hatta dün sarma yedim ve uyuyana kadar çıktı cıkacak diye elimde posetle gezdim. Sadece kraker ekmek peynir yoğurt tarzı tuzlu şeyler yiyebiliyorum o da her zaman değil.

FarahFarah canım merhaba senin doktorun kimdi umutta ben de dün transferimi umutta oldum cem bey doktorum ve çok saçma bişey oldu ben doktora embriyonun kalitesini hiç sormadım sana soylemislermiydi

Asermek demek birseyi canın istemesi degil mi canim ??

FarahFarah canım merhaba senin doktorun kimdi umutta ben de dün transferimi umutta oldum cem bey doktorum ve çok saçma bişey oldu ben doktora embriyonun kalitesini hiç sormadım sana soylemislermiydi
Canım bizimki donmus tedavi olduğu için transfer günü merkezde ilk embriyolog görüstu bizle dondurulduğu kalitede çıkmış. Benim doktorum selen hanımdı transfer sırasında çok güzel bir embriyon var dedi hatta sonra hastanede çıkmadan odaya geldiğinde tekrarladı. Bazı merkezlerde gösteriyorlarmıs hatta ama öyle birsey olmadı transfer anında görebildim o da sadece bir ışıktı. Senin taze tedavi olduğu icin belkide üstünde durmadılar canım kaltesiz embriyoları zaten transfer etmiyoruz gibi birsey demisti embriyolog bana telefonda.

Bende embriyologla orda transfer öncesi görüştüm eşimde bende çok ısrar ettik 2 embriyo koyun diye bana sadece dediği embriyolar çok iyi kalitede zaten şans bu şekilde de yüksek yüzde 55 60 iki olmaz tek iyidir dedi gitti sonra cem bey transfer sırasında yumurtan azdı ama embriyolarin durumu gayet iyi potansiyel güzel şaşırttın bu sefer beni dedi. Ya canım. Kimileri diyor ya hani yok a kalite 1. Kalite ondan sordum ben de sana bi de sen kaçıncı gün test yaptın idrarda baktın. Mi hiç önceden bana 11. Gün dedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…