2016 Aralik tup bebek

Kimseyi üzmek istemiyorum ama bende bidaha denermiyim bilmiyorum zaten bi kızım var diorum allah ona ömür versin arkadaşın dediği gibi daha iğnelerin izi vücüdumuzdayken bu his cok zor maddi olarak cok sukur bizi sarsmaz ama bu psikoloji cok zor denermiyim die düşünmek bile cok erken nasip yas 31 hem eşte sotun hem bende rabbim hamile arkafaşlarımınki tamamına erdirsin cok uzun bi yol hep derim 3 ayda bitse hrrsey die inş göz acıp kapayana kadar gecer

Kızlar benim transferin ikinci günü bugün hiç ağrım yok sancim yok en ufak bir sızlama yok.Sizinde böyle mıydı unuttum gitti sanki transferi. Sadece akıntım var normal mı bu
Canım belirti arama. Benim ve benim gibi belirtisi olmayan çok arkadaş vardı. Pozitif düşün inşallah sonunda pozitif sonucunu alır bizlerle paylaşırsın.

Öyle oldu sanki :KK43:
Çoğunlukla pozitif görmeye alıştık.eşime bile akşam gelince bugün 3 pozitifimiz var bugün 4 pozitifmiz var diye söylüyordum hep. bizim bile moraller düştü arkadslari düşünemiyorum
Aman cok zor süreç arkadaş elim bogrumde kese olacak mı kalp duyulacak mı diye bekliyom
kronik böbrek sancilarim var yarın bir gün sıkıntı çıkarır mı diye düşünmekten vallahi psikolojim bozuldu
Cnm benim sadede sırtım agrıyor çok oturursam yada ayakta durursam kasıklarımda hiç agrı yok arada ani harekette kramp giriyor
Kızımda kasıklarım acayip ağrımıştı hep adet olcak gibiydim bunda öyle olmadı ..acaba değerim düştümü bile diyorum hemşire 6 hastalıkken gel keseyi görelim dedi ama sabredebilirmiyimm okdr bilmiyorum kan değerim 5000 olunca belki burda bi doktora giderimm.. korkular bitmiyorki her dönemi ayrı zor kese kalp dedikten sonra ikili test ense kalınlığı insanı korkutuyor ... rabbim yardım etsin hepimize

Kızlar benim transferin ikinci günü bugün hiç ağrım yok sancim yok en ufak bir sızlama yok.Sizinde böyle mıydı unuttum gitti sanki transferi. Sadece akıntım var normal mı bu
Benimde akıntım vardı cnm ara ara adet agrılarım oldu geçti test zamanına kdr
Kimseyi üzmek istemiyorum ama bende bidaha denermiyim bilmiyorum zaten bi kızım var diorum allah ona ömür versin arkadaşın dediği gibi daha iğnelerin izi vücüdumuzdayken bu his cok zor maddi olarak cok sukur bizi sarsmaz ama bu psikoloji cok zor denermiyim die düşünmek bile cok erken nasip yas 31 hem eşte sotun hem bende rabbim hamile arkafaşlarımınki tamamına erdirsin cok uzun bi yol hep derim 3 ayda bitse hrrsey die inş göz acıp kapayana kadar gecer
Şu ruh hali ile saglıklı düşünemezsin çiçek :(
Benim bu negatif olsaydı yada sonunu göremezsem uzun bi süre denemeyi düşünmüyordum allah biliyor üst üste yapınca yoruldum. Belki 1 sene belki 2 sene bidaha sil baştan yapmak zor olacaktı ama sanırım denerdim son kez daha ...
şimdi önce bi kendinize gelin normal hayatınıza dönün sonra allah Kerim herşey yoluna girer

Kizlaarr yarın transfer olcak saat 2 de. 3. Gün aradiklarinda 10tane yumurta vardi ilerleyen ama 4. Gün yumurtaları açamıyoruz 5. Güne ne olur bilinmez dediler siz yine de 5. Gün gelin dediler. Ve hala 1 mi 2 mi olsun transfer konusunda kararsızız :110:

Kizlaarr yarın transfer olcak saat 2 de. 3. Gün aradiklarinda 10tane yumurta vardi ilerleyen ama 4. Gün yumurtaları açamıyoruz 5. Güne ne olur bilinmez dediler siz yine de 5. Gün gelin dediler. Ve hala 1 mi 2 mi olsun transfer konusunda kararsızız :110:
Hayirlisyla al gel bebegini cnm kacinci denemendi ilk denemyse 1 tane koyuyorlar genelde doktorun 2 taneye yanasiyorsa sansi arttirmak adina 2 koyulablr. Bnm doktor tek dedi cok kararli duruyor bnde haftaya transfer olacagm 2 tane koyalim mi dese tmm derdin tabi riski var diyorlar ama sans artar diye istyrm yoksa ikiz buyutmek cok zor

Kızla bende trasferden beri geçmeyen ishal bügün de nefes alırken zorlanıyorum geçmeyen bel ağrısı karın ağrısı ben donmuşla transfer oldum ama belirtiler ohss gibi yaşayan varsa bi cevap verirmi acaba:cry::KK57:

Hayirlisyla al gel bebegini cnm kacinci denemendi ilk denemyse 1 tane koyuyorlar genelde doktorun 2 taneye yanasiyorsa sansi arttirmak adina 2 koyulablr. Bnm doktor tek dedi cok kararli duruyor bnde haftaya transfer olacagm 2 tane koyalim mi dese tmm derdin tabi riski var diyorlar ama sans artar diye istyrm yoksa ikiz buyutmek cok zor
İlk denemem olacak insallah. Doktor kararli gibi ama labaratuardan aradiklarinda 1 mi yazalim 2 mi diye sordular. Ben 2 diye israr edince çok direnmedi gibi ama tabi doktor ne diycek o önemli. Bizim doktor da biraz katı kuralları olan biri. Sadece bana kalacak gibi olursa ne derim o konuda kararsizim.Ya aynı şeyleri düşünüyoruz aslında. Risk olur diye tüm korkumuz. Yoksa iki tane olursa tutma ihtimali artar. Ikiz olsun değil derdim , sadece olsun ama saglikli ve hayirlisiyla olsun.

Hayırlısı ile al bebeğini senle aynı gün olacaktı transferimiz ama nasip işte beni bıraktı Meleklerim inşallah seninkiler sonuna kadar gider inşallah sana evlat olarak dönerler

İlk denemem olacak insallah. Doktor kararli gibi ama labaratuardan aradiklarinda 1 mi yazalim 2 mi diye sordular. Ben 2 diye israr edince çok direnmedi gibi ama tabi doktor ne diycek o önemli. Bizim doktor da biraz katı kuralları olan biri. Sadece bana kalacak gibi olursa ne derim o konuda kararsizim.Ya aynı şeyleri düşünüyoruz aslında. Risk olur diye tüm korkumuz. Yoksa iki tane olursa tutma ihtimali artar. Ikiz olsun değil derdim , sadece olsun ama saglikli ve hayirlisiyla olsun.
Hangi merkezdesin cnm? Sans artsin diye iki embriyo mantikli ztn ikisinin de tutma ihtimali %10 diyorlar. Doktor olblr derse iki taneyle sansini arttir bnce

Canım benim elbet bir gün kızın olacak adını da Diren koyacaksın, lütfen pes etme yine denersiniz Allahtan umut kesilmez. Şu an acını yaşayacaksın ama inan tekrardan başlamak ğiin kendinde o gücü bulacaksın ve Direnini kucağına alacaksın.
İnşallah canım benim inşallah şuan çok kötüyüm yaaa geçmiyor sanki zaman durmuş sanki birileri kalbimi parcaliyor sanki bıçak saplanıyor kalbimin tam içine negatif aldığımda bu kadar uzulmedim bilmiyorum bu defa çok ümitli idim umutlar başka bahara kaldı

Hayırlısı ile al bebeğini senle aynı gün olacaktı transferimiz ama nasip işte beni bıraktı Meleklerim inşallah seninkiler sonuna kadar gider inşallah sana evlat olarak dönerler
Canim benim yazdiklarin beni cok etkiledi ama umudnu yitirme arkadasim ben inaniyorum sende anne olacaksin allah buyuktur Diren ine kavusacaksin yeterki umitli ol mucadelenden vazgecme, dualarim seninle

Canım benimmm. Rabbim ne verecekse en hayirlisini versin. Sonradan uzulmektense canin daha cok yanmadan daha kolay gecer umarim. Dua edelim hepimiz için. Een güzellerini versin Allahim :110:

G Gurbetkusu79 C Cicek-kk Huzurask Huzurask Kizlar bugun bende hepinizin guzel haberlerini duymayi cok istedim inanin, o kadar uzuldumki yalniz degilsiniz. Birbirimizin mutlulugunda sevinip uzuntusunde uzuluyoruz gercekten kotu bir gundu topigimiz icin. Rabbimden duam allah tez zamanda hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin, yuzunuzu guldursun:dua::dua:

Hangi merkezdesin cnm? Sans artsin diye iki embriyo mantikli ztn ikisinin de tutma ihtimali %10 diyorlar. Doktor olblr derse iki taneyle sansini arttir bnce
Ben samsunda yaptırıyorum canım. Doktorumuz cok iyi sağolsun ama biraz kuralcı. Risklerinden bahsetti ve kurallardan tabiki. 30 yaş diye tek diuo ama 2 istiyorum. Diger yandan risk de almak istemiyorum. Bakalim yarin nasil gelisecek olaylar.

Çok kötüyüm inanın bana çok kotuyum kendimi o kadar aciz hissediyorum ki anlatamam size onlara bile hiçbirşey diyemeden çıktım direk kapıya kendimi atıp eşime sarıldım
Canimm nolur cok yipratma kendini.. Bizim imtihanimizda bu rabbim bizi boyle siniyo ne yapabiliriz ki ? Bugun bi ablam dediki allah sevdigi kullarini evlatla sinarmis ki onla arasina baska sevgi girmesinn allaha olan sevgimiz azalmasin diye.. Allahin sevdigi kullariz demekki bzii boyle siniyo.. Ama ben inaniyorumm cok gecmeden bizde anne olacagiz rabbim o duyguyu bizede yasaticak.. Sakin vazgecme pes etme allahtan umit kesilmez

Huzurask Huzurask o sonucu verenlerin allah bildiği gibi yapsın cnm .. benim eşimde azospermi Şen'le aynı kaderi yaşıyoruz ben ilk öğrendiğimde doktor bana git o kocanı boşa ondan çocuk olmaz dedi ... ağlaya ağlaya eve gitmiştim ...
insanlar neden böyle kırıcı bilmiyorum onun dalga geçtiği şey senin için nkdr önemli anlayamaz taki aynı şeyden gecene kdr ... rabbim sabrın sonunu selamet ediyor bak en kısa zamanda bidaha denşycem diyeceksin bşy sorcam dondurulmuş sperm yada embriyon varmıydı

Milyaay Milyaay cnm noldu nededi doktor anlatsana :KK43: diren koyacaksın bigün bak gör .. ben çok nazlı geldi bu kız diyen ismini naz koydum .. Şen'de diren koyacaksın

G Gurbetkusu79 ne hayallerim vardı benimde :KK43: İnan işim okdr yoğunluğu sık sık girip baktım belli oldumu diye aklım dizdeydi hep :KK43:
Veren rabbim alan rabbim elbet bigün olcak çok şükür bi kızın ve bi kızım var biz şanşılardanız unutma
Bitanem çok ama çok kötüyüm yaa :KK43:dün çözdük dedi ikisi çözüldü ama onlarda kalitesiz transferi yapmak istemiyorum çünkü boşuna benim umudum yok dedi transfer için koyacağınız paraya yazık üstüne az daha biriktirip tekrar yaptırın dedi bu defa eşime ilaç tedavisi verecekmis 3 ay biliyorsun benim eşimde azospermi çok etkili ilacmis İsviçre'den getirtiyor dedi yüzde 70 olumlu sonuç alıyoruz ben dedim tekrar denemeyi düşünmüyorum en az bir iki sene düşünmüyorum dedim kesinlikle değil 1 2 sene sizin için her geçen gün risk şimdi eşinde Sperm var 1 2 sene sonra onlarda olmayabilir o zaman nolacak dedi 6 ay dedi en fazla 6 ay sonra gelin başlayalım bu yaştan pes edemezsin dedi eşimle konuştum habire ağlıyor ve bu beni mahfediyoo:cry:ben tekrar yaptırmak istemiyorum bu defa gerçekten çok ama çok umutluydum çok ağır geldi bana eşim arabayı yazın satacam tekrar son bir defa daha yaptiralim diyo ama ben sanırım tekrar kendime gelemiycem ben kabullendim artık sanırım anne olamiycam rabbim seninkileri bağışlasın inşallah

Back
X